Нови придобивки в гардероба (празнично издание) - 16

• 73 730
  • 703
  •   1
Отговори
# 660

В цяла Западна Европа има магазини Промод, средни по качество и стандарт. Явно тези Дес....са копирали от тях.
Лично аз не съм доволна от качеството на Промод, красиви, но елементарни, за едно носене

# 661
Да сигурно не са особено качествени, ще видим колко с времето, но Desigual не са копирали от Промод, със сигурност е обратното, не че има значение, просто за хората, които харесват марката и не могат да си я позволят имитациите са добре дошли.  Grinning

# 662
Тези DesiguaL са испанска марка/по данни от чичко гугъл/, няма ги в Германия, Астрия,Швейцария, Холандия...при нас е известна веригата Promod, има ги във всеки комплекс, град, село..
Тези две фирми са съвсем различни една от друга.

# 663
Promod вече има и в България. Аз съм много доволна от дрехите им. Моделите ми допадат много, не съм забелязала да се скапват по бързо от обичайното.

# 664
Тези DesiguaL са испанска марка/по данни от чичко гугъл/, няма ги в Германия, Астрия,Швейцария, Холандия...

Аааа в Германия ги има навсякъде вече... Аз исках конкретно за тези модели да напиша, че са подобни на стила на дезигуал.
nevermind и аз им харесвам моделите, много са интересни някои, имам едни шалвари от там, сега се сетих, с голям кеф си ги носих лятото...

# 665
# 666
  • Belgium
Ухааа TheBlackWidow от къде е тази красота ?  Grinning

# 667
Promod вече има и в България. Аз съм много доволна от дрехите им. Моделите ми допадат много, не съм забелязала да се скапват по бързо от обичайното.

къде в БГ има Promod?

# 668
  • Belgium

На площад Света неделя, почти срещу Съдебната палата.

На мен лично материите на дрехите им не ми допадат. Тънки и некачествени, някои с миниатюрни дупчици, още в магазина.

# 669

На площад Света неделя, почти срещу Съдебната палата.

На мен лично материите на дрехите им не ми допадат. Тънки и некачествени, някои с миниатюрни дупчици, още в магазина.

Мерси, Лу!
Аз бях видяла магазин техен в чужбина, но само от витрината, защото нямах никакво време да влизам.. и мернах 2-3 неща, които ми допаднаха. Ще проверя и нищо чудно да излезеш права  Peace

# 670
Тъкмо и аз щях да давам координати Simple Smile

Но съм на същото мнение за материите, има какво да се желае, въпреки, че има и добри попадения там Simple Smile

# 671
# 672
Днес най- после ми пристигнаха две неща, които отдавна обмислях да взема.
Тази рокля
Панталон- клин
Като панталона съм си поръчала  от "чужбинско", но още си чакам колета, а май някой го е "дочакал" преди мен, наред с една камара бижута, та за това си взех един и от тук  Crossing Arms

Промод нещо никак не ми допадат- влизам в магазините им и тук няколко пъти и все си излизам с празни ръце и загубени 10 минути  Confused Да ме пита човек защо продължавам да упорствам....

За интернет магазина, за който питаха две момичета по- напред някъде- ако не се лъжа една мацка беше взимала нещо от там и каза, че нямала проблеми, освен че имало някаква такса поръчка или нещо такова. Много са ми смътни спомените по темата, съжалявам  Embarassed

# 673

Промод нещо никак не ми допадат- влизам в магазините им и тук няколко пъти и все си излизам с празни ръце и загубени 10 минути  Confused Да ме пита човек защо продължавам да упорствам....

И аз така, все влизам и няма и 5-10 мин излизам, като че ли в сайтовете повече си харесвам неща, отколкото като влезна в магазините.
Да се снимаш с роклата, като дойде  да те видим   Hug Много е хубава.

# 674
  • Belgium
Просто на картинките в сайта на Промод не се вижда колко зле са реално материите  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт