Нови придобивки в гардероба (празнично издание) - 16

• 73 729
  • 703
  •   1
Отговори
# 675
  • USA, Steak State

От Ибей, мога да дам името на продукта, доста продавачи го имат това бюстие, с малък късмет, може да го намериш и в английския Ибей.

# 676

От Ибей, мога да дам името на продукта, доста продавачи го имат това бюстие, с малък късмет, може да го намериш и в английския Ибей.

даже го има в още доста цветове Peace

# 677
  • USA, Steak State
Да, имаше и червено и зелено до колкото помня, но това най- много ми допадна. Само се притеснявам леко дали е еластичен самия плат и е точно като чашки на сутиен, а не само от плат. Абе.. май не успях да  обясня. Аз горе съм много малко надарена ако ме разбирате. / не само в главата, а и под нея/. Mr. Green
Та непременно ще снимам и на живо как стои ако има заинтригувани и желаещи да си купят същото.

# 678
Да, имаше и червено и зелено до колкото помня, но това най- много ми допадна. Само се притеснявам леко дали е еластичен самия плат и е точно като чашки на сутиен, а не само от плат. Абе.. май не успях да  обясня. Аз горе съм много малко надарена ако ме разбирате. / не само в главата, а и под нея/. Mr. Green
Та непременно ще снимам и на живо как стои ако има заинтригувани и желаещи да си купят същото.

като сутиен е ,на снимките отзад се виждат чашките даже(ако си обърнала внимание)

# 679
Дайте името на продукта че и мен заинтригувахте  Grinning

# 680
  • USA, Steak State
Sexy White Corset Bustier Lingerie clubwear
Ако търсите друг цвят, махате цвета в описанието.

# 681
Момичета, само да ви кажа, че днес получих мейл от Ивет бг-поръчката ще получа евентуално следващата седмица, при все че е поръчана на 2-ри. Sad А и да ви питам-мислите ли че дънки с висока талия отиват на ниско момиче и можете ли да ми дадете идея къде да си потърся из София такива  Hug

# 682
Милейди, уникано красива рокля и много секси клин Heart Eyes
Придобивките на Тиа също много ме грабнаха Hug

# 683
  • Belgium

Мерси, ама още се въздържам от И-бей съвсем нарочно, че ще се развихря яко  Mr. Green

А ти как разбра какъв размер да поръчаш, щом е с чашки горе?

# 684
в обявите пише размера на чашката и обиколката  Peace  на някаква марка kimikal е. разликата в цените му при различните продавачи  е  #Crazy

# 685
ljuskata , очилата са супер  Crazy

# 686
  • USA, Steak State
Аз съм дребна, вмествам се в S, има опция за замяня с по- голям или по- малък размер, така че не се тревожа. Simple Smile

# 687
Аз съм дребна, вмествам се в S, има опция за замяня с по- голям или по- малък размер, така че не се тревожа. Simple Smile

нахлувам малко в страхотната ви тема но може ли снимчици на живо? че ибей често ме е разочаровал що се отнася до дрехи....  bouquet Hug

# 688
  • USA, Steak State
Вече писах, че като го получа ще го снимам.

# 689
Tia e  обувките са страхотни можели фирмата и от къде си ги купила направо се влюбих

Общи условия

Активация на акаунт