ПЛЕВЕН - 126

• 25 324
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
Ох Бранимира много съм проста понякога. Имах предвид от акането в пелените, не в гърнето! Laughing

И аз се зачудих, ама... Laughing Иначе, имаме седалка, но тя е с по-малък отвор от гърнето му и му е малка...явно трябва да търсим друга.

Косе, успех с отказването на цигарите. Аз съм като Дивиана - обожавам да пуша и хич не искам да ги отказвам  Crazy

# 376
Бебе Василена спечели за бебе на 2010година. )))))

http://www.posredniknews.com/site/index.php?option=com_content&a … 00&Itemid=190

Калина още се разкарва с биберон, когато ляга да спи. Писъци, тръшкане и си ги иска...има 3бр и си ги сменя.
За пишкането в гърне....същата работа. Не пишка изобщо.
Иначе заявява, че има пиш, съблича се цялата, сяда на гърнето и мерака е да се бърше, а не да пишка. Може и 1час да откара без да свърши нищо. С другото е същата работата. На памперс сме. Мислех да взема от тези непромокаеми гащички и да слагам тях, поне като се напикае вътре да и е мокро, но да не напишква и останалите дрехи. И ще взема да поръчам.

# 377
Бравооооо Party Поздравления на родителите!

# 378
Бравооооо Party Поздравления на родителите!

Да, новината е страхотна. )))) Преди малко говорихме с таткото, още не им се бяха обадили от 9месеца. ))) но предполагам скоро ще го направят. ))))

# 379
Честито на Василена!

А това сигурно е жената за която Де Що каза ,че ще дарява памперси на дома.
http://www.posredniknews.com/site/index.php?option=com_content&a … mi&Itemid=354

Валя остана без памперс на 1,4 г. през деня ,но аз още от 7-8 месеца я канех на всеки час ,луда бях станала, ама се получи.

# 380
Честито на бебе Василена и нейните родители!Моята пък много интересно снощи заспа игра игра във хола и по едно време легнала на земята и заспала върху една книжка 20.30 беше и я пренесох в нейното легло и тя продължи да си спи.Тази сутрин пък беше си подпряла главата на фотиол и така заспала та я сложих пак на леглото един час спа Simple Smile

# 381
Честито на Василена!

Момичета, някоя от вас давала ли е на детето си от новите Марсианци Имунактив? Имате ли някакви впечатления, че се чудя дали да взема на Марти. Есента му давах Мултисаностол, но му се гадеше от него, мирише ужасно, затова сега искам да не е сироп.

# 382
Честито на Василена и нейните родители!   bouquet

# 383
А така! Браво на Василена!  Hug
Имах някакво предчувствие, че ще е тя  Laughing

Бранимира, купих ги само тези Марсианци и така си седят. Митко изобщо не иска да ги смуче, дъвче или пие, казва, че му горчат.
А те наистина са горчиви от сладост.
Но пък пие Саностол без проблем. Стига да се сетя да му го давам - един път в месеца я го дам, я не  Crazy Сещам се за него и го давам само когато е болен. Много съм немарлива в ежедневното даване на каквото й да е. По тази причина и Калин е пил само 2-3 пъти Вигантол.

Ето официално за Василена - http://www.9m-bg.com/?p=news_inner&sub=99

# 384
Преди малко са били у тях и екип от БТВ, така че предполагам довечера ще дадат по новините репортаж. ))))

# 385
Браво на Василена.  Hug
Да е жива и здрава и винаги такава късметлийка!!!

Аз съм на Дюкан от вчера- днес хич не ми е добре, боли ме главата и ми се вие свят. Незнам дали е от това. Иначе минала година пак по това време за 2-3 месеца свалих 17 кг. Сега съм се настроилаче няма отказване и това е Crossing Arms
Валенце, и аз съм с теб  bouquet  

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 16:34 от vesy1

# 386
Веси,аз вчера си гледах дюканските снимки-колко бях доволна от себе си Flutter

Свилен не ще да пие мляко от шише-оставих го на Анатоли, не ще да захапе,реве и се дере.Като се върнах пробвах и аз-ми не ще TiredНяма мърдане за мен.

# 387
  • Плевен
Браво на Василенка, честито на родителите за победата!  smile3501
Все така да й върви късметлийската. От нашто плевенското гаржде по-хубаво нЕма.

# 388
  • Плевен
И аз ще започна Дюканската диета. 90-дневната нещо не ме грабна. Така или иначе и там има 2 белтъчни дни. А и пише, че трябва да се яде малко ,което хич не ме устройва. Като съм на диета и ми с яде,яде ,яде....  Crazy

# 389
ЗДАРАВЕИТЕ НА ВСИЧКИ МАМЧЕТА .СКОРО НЕ БЯХ ВЛИЗАЛА И ЗАТОВА СЕГА ВЛИЗАМ  МАЛКО ДА ПОЧЕТАИ ДА ВИ ПОЗДРАВЯ ЗА НОВАТА ГОДИНА.

@@@Ч@@@Н@@@Г@@@
           на всички мами и дасте живи и здарви вие и вашите дечица

Общи условия

Активация на акаунт