ПЛЕВЕН - 126

• 24 947
  • 754
  •   1
Отговори
# 750
Дикси, хехе, разсмя ме с целият си пост. )))))
За снимките мен ме накараха да се подпиша, тоест са били пратени препоръчано. Така че вероятно ще ти звъннат, а няма да ти ги метнат ей така в пощата. ))))
А за виното, предполагам че на дъното на чашата сипват....) нямам представа...)

# 751
А пък на повечето хора,на които пратих покани за сайта със снимките са им ги пуснали в пощата.Така че следете,да не хванат крачета. Иначе нашите си ги взех от пощата,защото нашия вход няма домофони и пощальоните хич и не носят нищо.
Снимките са си супер,но ако се си поръчали 6,5 на незнамсиколкоси,да знаете,че не влизат в албумче 10/15,по-големи са  Confused
Аз мисля пак да си пусн някоя снимчица от новата година.Друго си е да си има човек снимки в ръката.Но на цените в нашите фота не бих си извадила.
Валенце,не съм чела назад,та да питам как поръча от Амазон? Само там не съм се зарибила  Laughing

# 752
Дикси видеото им зарежда бавно. Изтъкана си цялата от нетърпение.  Laughing Laughing Laughing Принципно отваряш линка и чакаш известно време да се зареди (аз например сготвих през това време)и после можеш да цъкаш в която част ти е нужно, вместо да ги гледаш отново. Grinning Grinning Grinning Да не забравиш да ми пратиш и на мен рецептата, че иначе пускам фталл да ти чете конско, вместо мъжа ти. Laughing Laughing Laughing
Относно дегустацията на вино не е препоръчително да се гълта. Аз понеже съм лакома със сигурност ще си сръбна. Laughing Laughing Laughing Мира вероятно няма да те претупат за 15 минути така че толкова да се опиеш от многото вина, едва ли са се изтрепали да посещават музея им. Наскоро подкокуросвах Пешко да ходим на курс по сомелиерство и се оказа, че един курс трае 3 дни, а цената му е доста засръбваща. Close

# 753
Ох, ще се спукам от смях и реших да ви споделя какво чета в една тема  Joy
Цитат
вярноли е че пробиват зърната, за да протече мляко , за да може да се кърми?  
Отговор:
Цитат
Да, с бургия номер 8. Обаче на мен ми се падна една отмъстителна акушерка, която използва нарочно номер 10, млечните ми жлези се разхвърчаха като разкъсани жици на счупена радиоточка, а сега, вместо цици имам две дупки.
rotfImbo

Номадка, не става, бе душко така. Изгледах си го цялото и я записах. Не можеше да се превърти до последно.
Сега ти я пращам и на теб, на Нади вече я пратих.
Не я пускам тук, щото ДеЩо съвсем ще ни запрати по дяволите  Mr. Green

Атракция, де си? Превишихме лимита на страниците  Laughing

# 754

Общи условия

Активация на акаунт