ПЛЕВЕН - 126

• 24 952
  • 754
  •   1
Отговори
# 720
Момичетао, трябват ми координати на Доц. д-р Стоян Йотов Танчев, някай може ли да ми помогне.
Знам, че приема във втора клинична и някъде има частен кабинет.

Ева, приема зад Дом на книгата ,където е училище Европа.
Вторник,сряда,четвъртък - 16,30-18,30 часа.
тел.-0888 212 859
Всеки ден до обяд е във Втора база.

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 08:31 от tony25

# 721
Добро утро:)
Да взема да се оплача-Божидар ми е вирусен, такова повръщане вчера,че и днес започна така деня,че и Т вдигна  Tired Сега ще се побъркам,докато отмине, да не вземе да хване и Свил.

# 722
  • Плевен
Добро утро.
И аз съм вирусна. Едвам се влача. Имам чувството, че ще се разпадна. Боли ме стомах,гади ми се, главата ми все едно чукове я удрят, а така ме боли цялото тяло,че не се издържа,ако ме докосне някой ooooh! . Нощес и температура имах,ужас някакъв. Дано Михаела да не се разболее Praynig.

# 723
Добро утро!
Да се оправяте от тези вируси и аз го изкарах преди няколко дни,неможех да мръдна от болки в тялото и Валя преди мен - за два дни мина ,само свещички за повръщането слагах .Да се чуди човек като не ходят на градина от къде ги ловят ,пък незнам ако ги пратим какво ще е .

# 724
Всички болни да оздравяват!Болестите са гадни.

# 725
  • плевен
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА.
ВАЛКА,ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕННИК с малко закъснение.Да ти е здрав и много послушен.Къде правихте рожд.ден.
Скорошно оздравяване на Бужи и на Нади.

# 726
Не съм против идеята, но не мисля, 4е ве4е е постигнато толкова бързо Peace.
Имах предвид, че българинът е консервативен относно каквото и да било. И използването на пестицидите доколкото имам наблюдения се прилага в наложащи случаи(често тривиални в селското стопанство), като предпазване от разни болести повреждащи качеството на зеленчука, или пък липса на работна ръка да се обработват плевелите първобитно, но екологично и т.н. Относно твоя пример съм абсолютно съгласна, че пестицидите са отрова, особено когато се борави с тях продължително и необезопасено. Дядо ми който бе в металургията дълго време почина от рак на устната кухина, понеже се бе занимавал в епохата на разработването на технологиите със своята професия. И много други примери има за заболявания поради непредпазливост или необезопасеност или проста първобитност. В тая връзка да не се разбира, че съм за ГМО да навлезат трайно и активно. Казвам само че след като има измислено изкуствено бебе в епруведка или пък има успешни опити за клонинги, толкова много сме напреднали в света на науката и изкуственизацията, че би трябвало да не се страхуваме чак толкова, че може да мутираме заради разни храни, които не са като от на баба ми градината. Светът се променя с нашето присъствие така или иначе. Ние сме в ръцете на природата и ако не умрем с наше участие, то с нейно със сигурност можем.

Ау Маргото тая работа с хлапето ти и 3-те антибиотика е направо сериозна. Във всеки случай имате възпалителен процес, чийто конкретен източник не е установен. Недкова е страхотна лекарка няма начин да не ви помогне! Peace Не мисли за бащата и бебето, ще се справят къде ще ходят!

# 727
Някой да е чувал някакво мнение за начален учител в Единство - Красимир Забравих кой. Преди 2 години е бил там?

# 728
Здравейте и от мен. ))))

Бързо оздравяване на болните, много е кофти това с вирусите.
Аз миналата седмица се тръшнах с повръщане и р...ство и цял ден не мръднах от леглото и WCто.

Ей сега ми донесоха снимките от английския сайт, страхотно качество, изключително доволна съм. ) Ще поръчам още, нищо че почти не ми останаха снимки за вадене, тъй като периодично си изкарвам. )
Така че който се колебае, няма какво да му мисли....особено пък за тези пари. )))

# 729
Генно модифициран домат и така наречения "пластмасов" домат са различни домати. За генно-модифицираните продукти досега съм чел в нета само лирика и нито веднъж не съм попаднал на сериозно проучване публикувано в сериозно издание. По тази причина слагам генното инжинерство във визиранат му форма до птичия грип, свинския грип, нитратите и че Кенеди е жив.

# 730
  • плевен
И аз да похваля доц.Недкова.Изключително доволна съм.Марго,тя преглежда и в частния си кабинет вс. ден от 16 часа.Кабинета се намира в новата кооперация зад блок Кооператор.

# 731
Мира, на домашният адрес ли си ги получи или в пощенски клон?
И от коя дата ти е поръчката? Аз чакам от 8-ми.

Генно модифициран домат и така наречения "пластмасов" домат са различни домати.
Може и да са различни, а може и да не са.
Все тая, сега поне имам избор дали да ги ям или не.

Оздравявайте, малки и големи!
И аз съм с хрема от понеделник. Не хрема, ами хремище направо. Лошото, е че и Митко от снощи последва светлият ми пример.

Днес е циганската НГ  Grinning Гледах, преди малко при Гала, майката на Азис. Освен, че ми се видя много хубава жена, направи и хубава баница - бюрек. Обаче не я хванах от начало, сега ще потърся из нета ако са я качили някъде.

# 732
Дикси, и аз чакам от 8-ми.

Какво е времето? Нещо не ме свърта вкъщи. Crazy

# 733
  • Плевен
Веси, бяхме в Дребосъци. Децата много се забавляваха. Персоналът много мил. Страхотно си прекарахме всички. Малките ни гости поискаха от майките си и техните  РД да бъдат направени в клуба. Crazy

# 734
Дикси, и моите съм ги поръчала на 8ми, донесе ми ги днес пощальона, заедно с още една малка пратка.
В много здрава опаковка са пъхнати, а самите снимки вътре са в едно като куфарче. )))
Направо съжалявам, че нямам какво друго да поръчвам за сега....освен да си изкарам някоя снимка по-голям формат, но тогава едва ли важи условието за 50безплатни...)

Общи условия

Активация на акаунт