Така, че Митко мнооого късно се раздели с тях, вече беше направил 3 години.
В новия брой на "Моето бебе" има статия точно за бибите и кога да ги махнем. Интересно ми стана, че пише, че срока е между 2-3 и 4-ри години. Доста широки граници. А и никъде не се спомена за вреда от изкривяване на зъби, а по-скоро за говорни проблеми и такива с общуването, в смисъл, че като им е "запушена" устата не се впускат да приказват. И на няколко пъти се споменава, че има вероятност ако детето не е готово да се откаже от бибата, да си засмуче пръста, което вече си е проблем - изкривява се захапката, деформира се палеца.
Така, че вече съм по-спокойна за Калин. Когато тогава, няма да го насилвам.На морето съм ги виждала и къде-къде по-големи германчета с биби в устата
Мира, тази сутрин гледах интервю с редакторката на сп. "9 месеца". Тя каза, че днес в 11.00ч. със жребий ще бъде определено бебе 2010 из между 3 момиченца - Василена от Плевен, едно от Велинград и още едно, забравих от къде. Каза също, че бебето на 14 годишната майка няма да участва, защото се избирало бебе 2010 , а не майка на 2010-та
Така, че стискам палци на Василена.
А, и нямало вече да има орисник, както досега, а Приказник. Той щял да се появи в живота на детето когато то навърши една годинка.
90 дневната ще я почвам, решила съм, но кога точно не знам
Косе, и Митко е така, със умъртвен преден зъб. От падане е неговото. По-сив е от другите, но съвсем незначително засега. Само аз си го забелязвам и то на силна дневна светлина. За д-р Попова - и аз ще си запиша координатите й. Заинтригува ме, Бранимира

Разписах се подобаващо, като за "Добро утро"
Добро утро

.Да обадих му се сутринта и той ни записа за следобяд 
И какво се оказа? 

Ще им се налага пак диета
Били билкови и лекували всичко. Знам, че не е така, разбира се, но баба ми се е хванала като удавник за сламка и иска да й ги купя заради дядо. Гледала е реклама по телевизията.