ПЛЕВЕН - 126

• 24 960
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
Честит Рожде Ден на Вики    newsm59   bigdance2

Бенсън на какво настроение се дължи новият ти аватар с религиозна тематика? Или шиеш гоблени? Вчера мернах някаква депутатка дето обичала да плете и шие и тя рече че тези гоблени с религиозна тематика се шият най-трудно.

О, сега разбрах, аз пък почти само такива съм шила  Wink

А по повод гоблени.....само като видя такова нещо и ми става зле....имам чувството, че за умряло се правят...
   Grinning  Значи в майка ми е като в гробница   Mr. Green   Ня виждам връзка гоблен - за умряло.

# 676
  • Плевен
Много благодаря за хубавите пожелания. Довечера ще му ги прочета. Почерпете се с торта, истинска е. Специални благодарности на Номадка заради тортата.  bouquet

# 677
Ауу, Номадка, много добре си я докарала тортата  Laughing

Гоблен ако седна да шия, значи нещо ме е врътнало на 360 градуса. Наистина не ме влече, ама никак. Както и плетенето, така и шиенето. Дори копче шия мега зле, ако ми го погледне човек от вътрешната страна, ще се плесне по челото  Crazy

Мира, смятам да пека не само месо, а и зеленчуци - лук, тиквички, чушки, моркови, гъби..., кашкавал, сирене...намерих сега да чета как става това със сиренето и кашкавала.

# 678
  • София
Панакотата с кисело мляко е чудесен десерт,особенно подходящ за летните горещини.Аз го давам на децата за сладолед. LaughingОтгоре го заливам с топинг,който приготвям по рецепта на Лео от форума .Той има страхотен аромат,защото не се вари,а и е годен много месеци.Само дете в него има много захар.Но като се сложи съвсем мъничко върху панакотата не  епроблем.

# 679
  • Плевен
Валенце,кажи рецептата за този топинг.

# 680
Валя, много е сладка тортата - къде я поръчва?
Събирам идеи...

# 681
  • София
Валенце,кажи рецептата за този топинг.
Ето
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=81796.0
Правя втора година вече,от малини и от ягоди.Няма грешка.По подобна рецепта направих и сироп без варене от арония,за разреждане.

# 682
  • гр.Плевен
Честит рожден ден на Виктор! Да е здрав и да не лази много по нервите на мама и тате  Party

Честити ви нови придобивки и със здраве да си ги ползвате!

Мирама, зависи от гоблените, някои наистина са много тежки. Аз също шия, успокоявам си нервите (когато имам време), но не обичам библейски и религиозни сюжети, подтискат ме. Вилеровите също. А иначе ето това предполагам, че и на теб ще хареса http://margoto66.snimka.bg/tapestries/moite-gobleni.451824.16411493.big   Grinning

# 683
  • Плевен
Миленче, в Пчелата я поръчах. Трябва да я включат в каталога вече. Simple Smile

# 684
На мен ми се ще да ида до новата сладкарница,зад Стоматологията да поразгледам. пращах Анатоли, но той само ми съобщи,че цените са около 2,90 на парче и тортата идвала около 40лв Crazy

# 685
Тина, не, не казвам че има връзка това с гоблените.....просто на мен такива асоциации ми навяват. ))

Дикси, да, зеленчуците на скара имат съвсем друг вкус....тях вече ги харесвам. )))

valка, много ви е хубава и интересна тортата. ))))

Валенце, ще го пробвам този топинг, защото аз харесвам....но тези купешките ми бият страшно много на химия.

Atrakcia, къде точно е тази сладкарница, нещо съм пропуснала. )
Иначе цената според мен си е ок, съвсем нормално като за торта.

# 686
  • Плевен
Сладкарницата се намира точно зад Стоматологията, до жълтата къща на ъгъла. Не съм очарована от тортите им. Скъпи за качеството което предлагат. Сладкарницата се казва "ONE". Домашната им торта не струва. Прехвалена е тази сладкарница, поне за мен.
А в градината никой не оценява вкуса на тортата. Всички деца гледат картинката.

# 687

Бенсън на какво настроение се дължи новият ти аватар с религиозна тематика? Или шиеш гоблени? Вчера мернах някаква депутатка дето обичала да плете и шие и тя рече че тези гоблени с религиозна тематика се шият най-трудно.

О, сега разбрах, аз пък почти само такива съм шила  Wink
Тина не се бъзикам, аз съм толкова вързана в тая област, че се доверявам на разни каки, дето ги дават по телевизията. Laughing Виж с това - http://margoto66.snimka.bg/tapestries/moite-gobleni.451824.16318664.big от албума на Маргото ще се справя, но ако се вкара и трети цвят става вече сложно.  Laughing Пробвах да се уча в доста млада възраст, но и сега да се пробвам пак до тук ще я докарам. Неам нерви за такива дребни детайли като бодовете. Stop

Валка супер ви е тортата! Laughing Laughing Laughing Нека се радват децата и аз съм на тоя принцип, щото ги знам колко ще боднат като пиленца. Не знам как е по вашите градини, но когато съм носила торта за щерката, винаги я даваха следобед със закуската.
Дикси има едно предаване пак по моята любима кулинарна телевизия, дето правят ама абсолютно всичко на скара, даже и десерти. Ще ти дам линк, може да ти хареса нещо - http://www.fiestatv.tv. Като ти се отвори заглавната страница, отстрани в менюто избираш - рецепти по предавания и на дясната страница после задаваш от падащото меню - Барбекю на двора. Натискаш търси и излизат доста рецепти. Обяснявам така като олиго, щото им е направен гърбаво сайтът. Close
Силви дай знак, че си ми прочела бележката! Laughing

# 688
  • Плевен

Честит рожден ден на Виктор!
Да расте здрав и послушен!
bouquet

На Михаела тортата беше от сладкарница One и беше много вкусна. Ние предварително ходихме да опитаме няколко вида торти,всичките ми харесаха много. Peace

# 689
Номадка, благодаря! Видях бананите на скара. Притеснява ме да нямат привкус на кюфтета  Laughing
Но ще разгледам всички рецепти  Peace

Сладкарница ONE е точно зад Стоматологията, на първият етаж на една къща, която скоро реновираха.
До нея едно време бече търговията за бебешки и детски стоки, кото сега се премести на Дойран.
Не са им лоши тортите. Поне със сигурност не са блатове с бита сметана  Peace

П.П. А, тя Валка е обяснила за сладкарницата, ама аз недочела, пак обяснявам  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт