Има ли някоя бъдеща мама на близнаци?

• 33 185
  • 333
  •   1
Отговори
# 315
Добре дошла Мертзи,вярно е че повечето мами вече родихме,но съм сигурна че скоро ще се появят нови момичета бременни с близнаци,а и от нас може да научиш доста неща,винаги си добре дошла да задаваш въпроси и аз и другите препатили мами с радост ще ти отговаряме,нали за това е форума.

# 316
Благодаря ти, Жана, за топлото посрещане! Grinning

Трябва да си призная, че съм следила специално твоята бременност и раждането на твоите куклички, да са ти живи и здрави!!!  bouquet Въобще всички съм ви чела редовно и вече имам чувството, че ви познавам  Sunglasses

# 317
А относно бабите, майките и т.н., които искат да помагат...

При мен има още време до раждането (терминът ви е 5.09.), но свекърва ми вече от доста време си навива на пръста, че ще отидем да живеем при нея след раждането. Ние с мъжа ми живеем в гарсониера, а тя в 3-стаен апартамент и е сама. Но на мен никак не ми се ще да ходя при нея, знам, че ще си скъсаме взаимно нервите! Добре, че мъжът ми засега ми е обещал, че няма да ходим при свекървата. Дано да мога да се справям сама с бебетата Praynig
Но ... има време, живот и здраве, времето ще покаже Wink

# 318
Добре дошла Мертзи!
Лека бременност и можеш да разчиташ на нас за всичко, което те притеснява! С радост ще ти помогнем!
Целувки на всички !
Hug

# 319
Добре дошла Mertzy  Simple Smile
Лека бременност и много усмивки  Simple Smile

# 320
ДОбре дошла и от мен Мертзи леко и безпроблемно бременеене ти пожелавам

# 321
Здравейте момичета!

Благодаря на всички за пожеланията и радушния прием    bouquet
Напоследък доста лошо спя, събудя ли се, няма заспиване часове наред и едни мисли ми се въртят из главата... Аз още от самото начало на бременността си бях казала, че няма да съм суеверна и да се шашкам от някакви бабини деветини... Но как да остана спокойна Sad Тази сутрин мъжът ми се събужда и ми изтърсва, че сънувал, че децата са починали... за какво му беше да ми го казва Close!!!! И аз се шашнах, той взе да ме успокоява, но все тая... Знам, че трябва да мисля само положително, но понякога ме дострашава много... човек не знае какво го очаква!
Съжалявам, че предпразнично ви занимавам с тези мои глупости, но исках да го споделя, за да ми олекне... ако е възможно...
Целувки на всички ви и приятни празници Simple Smile

# 322
Този тип сънища са нормални. Не се притеснявай. Чела съм, че много бъдещи родители сънуват така. Свързано е с притесненията от промяната.

# 323
Дано да е така!!!... Всъщност сигурно така трябва да е!
Аз се поуспокоих вече. Ще отидем с мъжа ми тия дни да си запалим по една свещичка, ей така, за здраве Simple Smile

# 324
Здравейте,
Съжалявам че досаждам в близнашкия форум
Моля мама МИККИ да драсне някой ред в отчетни МАЙ-ски, че отдавна не е писала нищо и малко сме се притеснили.
Все пак мама Микки е единствената с близнаци при нас Simple Smile

Успех момичета
Направо ви се възхищавам
Много да ви радват настоящите и бъдещите бебочета х2, х3

# 325
Мертзи, миличка не се притеснявай - аз също имах какви ли не сънища през бременността.
Хубаво е , че сте решили да запалите свещички. Вярата в много случаи помага, а и действа много успокояващо. Поне при мен винаги е било така - дали от самовнушение или нещо друго - важен е резултата.
Целувки и поздрави!
baloni

# 326
Момичета , дали да не отворим нова тема, че тази вече е 17 стр. и да не ни заключат.

# 327
Аз от кога ви викам че,ще ни заключат темата.
Дайте идея за име и пускаме нова.

# 328
Момичета, мама Мики роди 2 момчета още в средата на месеца  bouquet
Казват се Димитрис и Стратос. Още са в болницата, понеже бяха в кувьоз известно време, сега вече ги чакат да наддадат и ще ги пускат след седмица, надявам се Praynig Ходих им миналата седмица на свиждане, мама Мики е добре, вече припка из коридорите, кърмят се. За самото раждане нека тя сама разкаже, когато се прибере вкъщи Wink

# 329
Здравейте и от мен Simple Smile
Аз пиша рядко ,но чета всичко което си пишете от няколко месеца Simple Smile
Стоя и в септемврийското форумче понеже термина ми е за 14/15.09 Simple Smile
 ЖЕЛАЯ ВСИЧКО НАЙ-НАЙ-НАЙ ХУБАВО НА ВСИЧКИ   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт