Силен женски парфюм

• 28 058
  • 23
  •   1
Отговори
Здравейте търся си силен женски парфюм ... Вие от кои сте доволни?  Моля препоръчайте ми

# 1
Шанел са от силните, Картие също.

# 2
Зависи от стойността, Tesori d.Oriente също са силнички и трайни, но те се водят ТВ.

# 3
Alien на Thierry Mugler - един от най-силните и трайни парфюми, които съм ползвала.  Peace
При него има една "малка" подробност обаче - няма средно положение - или го обожаваш или го мразиш.  Wink
Flower на Kenzo и производните му също да силни.
Boudoir на Vivienne Westwood - отново много силен. Аз не съм му фен, подмятам го втора година.  Confused
Общо взето - трудна работа така на сляпо да ти се препоръча нещо. Има стотици силни парфюми (сещам се за поне още 5), но един силен парфюм е много лесно да го намразиш.  Peace

# 4
Аз препоръчвам Emporio Armani - She, това е любимият ми аромат   Heart Eyes

# 5
Всички на "Шопард "и на "Живанши" са страшно трайни според мен !
"Органза" ми е слабост от години! Wink
"Кашмир" ми е фаворит от "Шопард"!
"Шанел 5" е друг с голяма трайност ,но според мен започва да харесва на жени след 35 години . 
"Черути 1881"  също не отстъпва.Peace

# 6
  • Варна
Има цели 2 парфюмни теми, там ако питаш ще получиш поне 1000 предложения  Simple Smile

# 7
  • при него
Доста силен аромат е новият на Lancome Hypnose SENSES, този с телевизионната реклама. За мен аромата е хубав, но приятелки са ми казвали, че е прекалено силен и натрапващ се... Ми все пак е "хипноуз"  Laughing

# 8
елексир на удоволствието-ХЕРМЕС Peace

# 9
Dolche & Gabbana - The one- уникален Wink
Gucci by gucci- доста силен : Naughty

# 10
  • Варна
елексир на удоволствието-ХЕРМЕС Peace

Що е то  newsm78

Да не би да имаш предвид Elixir des merveilles?
А въпросният Хермес кой е?

Ей на това му казвам тотална дезинформация. Като не се знае кое как се превежда или произнася, моля пишете го поне в оригинал.

# 11
  • Sofia
опрелено този на прада е много силен. Като се напръскам и 3 дни мириша: http://bgmall.eu/kozmetikaparfiumi/damski_parfumi/parfums_prada_pradafemme

# 12
За мен Армани-Мания е силен.

# 13
Един от най-трайните и силни аромати, които съм ползвала е Gucci Rush
Друг страхотен силен аромат, макар и доса старичък е Casmir на Chopard
Също така и Escape на  CK , Coco Mademoiselle на Chanel и много други, просто зависи ти какъв тип аромати харесваш!

# 14
  • Cacao Land
Хубав (поне за мен, един от любимите ми нощни аромати), силен и ужасно траен е Gucci for Women Eau De Parfum Spray:

Общи условия

Активация на акаунт