Фирма за Work & Travel за Америка

• 7 151
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
Не съм чувала за Zip, по мое време всичко живо в София ходеше с Usit и Интеграл.

# 16
Миналата седмица посетих офиса на Скай Травъл в Пловдив.Много любезни и отзивчиви хора се оказаха та. Дори една моя бивша колежка-студентка, която много пъти е пътувала с тях работи в офиса и дава съвети от "първа ръка".

За сега не мога да се ориентирам към някой определен щат на Америка.

Някой има ли  впечатления от определено място в USA?

# 17
Миналата седмица посетих офиса на Скай Травъл в Пловдив.Много любезни и отзивчиви хора се оказаха та. Дори една моя бивша колежка-студентка, която много пъти е пътувала с тях работи в офиса и дава съвети от "първа ръка".

За сега не мога да се ориентирам към някой определен щат на Америка.

Някой има ли  впечатления от определено място в USA?

Аз бях в Аляска. Доволна съм. За съжаление късно ми излезе номера на социалната осигуровка и не успях да си намеря 2-ра работа. Но предимството е, че минималното заплащане за час при тях е по- високо и няма толкова къде да си изхарчиш парите и по-лесно се пести, отколкото в долните щати. А момичето Деси ли беше. Просто от любопитство.

# 18
Да, Деси е!

Мерси, ще го имам в предвид за Аляска!

# 19
  • Бургас
valinia_ruska аз съм работила в Мичиган / на едно островче/ ,Вирджиния и Флорида .
Сменила съм доста работни позиции от мияч на чинии до супервайзер .
Но за професия бих ти препоръчала сервитьор,ако си добре с английския и можеш да се оправяш това за мен е най-добре.
Просто професията е приятна и ще си вадиш добри пари.
А за това кой щат.... всеки един си има и предимства и недостатъци. Добре е да се отиде в началото на летния сезон,за да можеш по-лесно да си намериш втора работа .
Късмет !  Peace

# 20
valinia_ruska аз съм работила в Мичиган / на едно островче/ ,Вирджиния и Флорида .
Но за професия бих ти препоръчала сервитьор,ако си добре с английския и можеш да се оправяш това за мен е най-добре.
А за това кой щат.... всеки един си има и предимства и недостатъци. Добре е да се отиде в началото на летния сезон,за да можеш по-лесно да си намериш втора работа .
Късмет !  Peace

Благодаря за съвета!
Така и ще направя.Още в началото на лятото ще гледам да замина, за да си намеря и друга работа...
Аз говоря добре немски език и смятам, че това ще е също един плус в търсенето и на друга работа...

# 21
Късмет !  Peace

Съгласна съм на 100 процента с теб! Познавах сърби, които в Аляска и 2-те им работи бяха като сервитьори и общо от 2-те места всеки от тях изкара по 20 000 евро. Това при среден бакшиш на ден по 300 долара от всяка от работите. Много ама много зависи и какво ще е заведението. Дали ще има достатъчно клиентела и т.н

# 22
Определено съм за Usit Colours. Никога не съм имала проблеми с тях. Всички са много мили и отзивчиви.
Не знам как е сега, но преди 2-3 години условията на Orange за връщането на данъците бяха по-добри от тези на Usit!

Общи условия

Активация на акаунт