помогнете ми :( :cry:

• 4 995
  • 30
  •   1
Отговори
Искам да разкажа историята на моите най добри приятели. Преди 15 години създадоха семейство сега  е трагично. И двамата са на ръба на нервна криза и ми говорят за самоубийство. Аз честно казано съм ужасена държа много на тях а съм и кума. Така че се чувствам отговорна. Преди години мъжът беше заслепен и не обръщаше внимание на униженията на които беше подложен от страна на съпругата си. А тя си е такава. Родиха им се две деца. проблема започва да набира скорост когато се ражда 2-то дете а за него казват че не може да има повече деца. Започват подмятания че може да не е баща на детето и това прелива чашата. Той иска развод а тя вече в нервен срив. Казва че ще се самоубие ако я напусне. Работата на мъжа е отговорна но започва да допуска грешки и има възможност да остане безработен. Освен това жената е иска повече и повече пари и смята че това което печели не е достатъчно, а всъщност не така. Сега и той ми казва че ще направи някоя глупост. Не знам какво да ги посъветвам. тя го унижава пред децата карат се пред тях. Казва ч няма да му даде да ги вижда ако я напусне, а той много обича децата си. Мисля че не биха стори глупост, но все пак се страхувам. Преди година преживяхме една трагедия в която наш приятел стори голяма глупост и от тогава се страхувам когато чуя някой да говори за самоубийство.
Това е историята дано не съм ви отегчила, но мислите ли че е добре той да продължи да прави компромиси и да търпи унижение за  да запази брака си и най вече децата. ПОМОГНЕТЕ МИ какво да ги посъветвам. Sad Cry Cry

# 1
Да ходят на психиатър и да си пият хапчетата.

# 2
да прав сте от страни изглежда глупаво.

# 3
Консултация с брачен консултант или психиатър, психолог дали няма да помогне?
Много е трудно външни хора да помогнат в тази ситуация. Това си е семеен проблем , който най-лесно биха решили те двамата.

# 4
не ме бива да раздавам съчувствие, но при нервен срив, идеи за самоубийство (дори и да не са реални) едно такова посещение може да подобри нещата

# 5
Благодаря ви, ходиха при психолог.  Аз просто се чуствам отговорна, но наистина незнам какво да ги посъветвам.

# 6
Ако 15 години си свикнал някой да ти се подчинява и да неизказва свое мнение, а сега вече неиска да търпи. навика е нещо много страшно. Още повече сама жена с две деца в голям град и почти без пари. Незвучи много розово.

# 7
Чакай сега кой от двамата в крайна сметка е недоволният?

# 8
Чакай сега кой от двамата в крайна сметка е недоволният?

Кумата.

# 9
# 10
Цитат:
"Освен това жената е иска повече и повече пари и смята че това което печели не е достатъчно, а всъщност не така. "
Друг цитат:
"Още повече сама жена с две деца в голям град и почти без пари. Незвучи много розово."

Кое от двете е вярно ? Има ли пари тая жена или не  newsm78
Освен това хем казваш, че жената тормози мъжа в семейството и го унижава, хем тя ще се самоубива ако той я напусне, нещо не се връзва...
Дай по - достоверна история  Popcorn

# 11
  • Талант на 2012,2013 г.
Какви психиатри, какви пет лева бе хора? Те ако не искат сами да си помогнат - няма кой. Имахме си ги едни такива на които и ние бяхме кумове. Единият тръгна на ляво, другият на дясно. Децата се пръснаха кой на къде види... Кошмар!!! smile3501 smile3517

# 12
Мъжа изкарва много пари, а тя неработи. Ами аз съм доволна, преди много годи му казах да не се жени за нея ама той не ме послуша. Сега разбра ама много е късно. За децата ми е мъчно те не са виновни. но сте прави немога да им помогна те трябва дас е разберът.

# 13
Ех, gaby,gaby! Не ни пращай за гъби в туй време,де  Crazy. Все още не мога да се оплача от достатъчно развлечения  Party.

# 14
това май неможах да го разбера?

Общи условия

Активация на акаунт