АВГУСТински майки без страх през 2010 бебета ще имат пак!

• 22 957
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Аз днес вечерта прокървих леко Confused
Ходихме на лекар и имам леко отлепен плоден сак но е под 2 мм което все пак е  малко по добре!Изписа ми Утрогестан и нош-па и така!
Надявам се да се оправи положението,че толкова ме е страх! Cry
Каза много лежане,никакви тежести и преумора......

# 631
  • В светлината на слънцето
Димяни, стискам палци да се оправят нещата.  Praynig

# 632
  • София
Лулу,дано  Confusedмного се уплаших Confused Confused

# 633
Стискам палци Димияни  Praynig
Всичко ще е наред  Hug само си почивай  Praynig

# 634
Здравейте от нас!

Честити ни рожденнички! Да са ни здрави и много, много щастливи!

Димяни-колко много се зарадвах на хубавата новина при теб! Главата горе, всичко ще е наред, стискам палци!

Ние сме добре. Аз бачкам здраво, Перси с баба си и така, нищо интересно!

Спокойна нощ на всички!

# 635
Тони,лягаш и не мърдаш от леглото,и аз имах отлепване и то бая голямо в 7г.с.  Praynig

# 636
Димяни , стискам палци! Praynig И аз имах леко прокървяване в началото с Лъчо. Hug А пътувах 2 дни до Германия с автобус ,на турне. ooooh!
Ади ,всеки път ли криза?Въх ,останах с впечатление ,че веднъж преминали това следващите пъти ще е по-леко. Нищо де ,нали кризата всъщност е засилване на енегията на организма. Simple Smile Лъчо наистина светна след онзи срив в събота. Party
Морска , при Капинчева Лъчо никога не е получавал кризи ,но и никога не е успявала да го излекува. Peace Радвам се ,че не е така с Теди.Той много рядко боледува откакто отидохте при нея, нали? Simple Smile

# 637
Тони, слушай си доктора и се пази  Hug Не се страхувай, а мисли за хубави неща  Hug Аз ти стискам мнооооого палци  Heart Eyes

# 638
  • София
Благодаря ви!  Hug

# 639
Кроки,не, пак боледуваше както обикновено,но по бързо му минаваха болестите,не се задълбаваше проблема както с другото лечение Rolling Eyes

Димяни,ако ти се плачи си по плачи,после ще ти олекне,знам какво преживяваш,минах от там само преди няколко месеца,както казах снощи,лягаш и не мърдаш от леглото Praynig Hug

# 640
  • София
Вале,няма как мила да не мърдам от леглото!
Няма кой да ми гледа Райче!

# 641
Тони,аз по същия начин бях,ще ставаш да го храниш,но той нали сам яде,не е като мойто бебе Laughing измисляй игри да играете на спалнята да не ставаш,няма да готвиш ,да чистиш ,да переш т.е. да простираш,и леки и плавни движения,не резки Hug

# 642
  • София
Здравейте  Hug.
Кроки, благодаря ти за разяснението  bouquet.
Димяни, стискам палци всичко да бъде наред Praynig. Не може ли мъжа ти да си вземе отпуска или някоя баба да дойде да ти помага докато се оправиш?

# 643
Димяни,почивка мило!!!Не се страхувай,мисли само хубави неща и повечко полежавай.Рай поне е самостоятелен-играе сам,храни се сам,ще има как да си почиваш.Ако трябва му поръчвай ядене от ОЗИ,големите могат и сами да си осигурят.
Стискаме всички налични палци след седмица да се похвалиш,че всичко е наред и с туптящо сърчице,а може и две Hug

КРОКИ,всеки път бяха нашите кризи,ама все за различни неща.Боледуванията на Ивон до сега(а дай Боже и занапред) се свеждат до 2 пъти сополи,една РОЗЕОЛА  и няколко пъти тежко изкарване на зъби(горен резец и горни кътници).Това е.И понеже всеки път са третирани различни нещата,кризите са били различни Peace

# 644
  • София
Марти,мъжа ми има възможност да си е тук но  за съжаление той е много особен! Rolling Eyes
Както и да е.....
Райън апетит няма никакъв за ядене и това е от 3 месеца  Confusedс зор днес ако хапне 5 хапки нещо и това е Confused
Само проблеми и нерви но няма да занимавам вас! Hug

Общи условия

Активация на акаунт