АВГУСТински майки без страх през 2010 бебета ще имат пак!

• 22 954
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • В светлината на слънцето
Димяни, опитай да сведеш до минимум движенията, дори при това положение. Райчето няма да стои гладен, бъди сигурна. Колкото и гадно да звучи, но след ден-два гладуване, ще видиш как сам ще започне да търси храната. Остави го да хапва колкото му душа иска, хем и ти да не се тревожиш. Няма дете, което да се остави на глада. И наистина - измисли му някакви игри около леглото, за да можеш да полежаваш повечко. Сигурна съм, че след седмица всичко ще е наред.  Hug

МОРСКА, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! ДА ТИ НОСИ МНОГО КЪСМЕТ ИМЕТО И МНОГО РАДОСТИ!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ДРУГИТЕ ВАЛЕНТИНКИ В ГРУПАТА!

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 12:34 от lulumba

# 646
Ей най-накрая!!!Компа се беше скапал, че го носихме на освежаване.
Лони -ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!  bouquet  bouquet  bouquet bdbaloni
Димяни - пази се и лежи.Почивка му е майката, пък хапване бащата  Mr. Green Всичко ще е наред  Hug
Морска - ЧЕСТИТ И ОТ МЕН ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА    bouquet Wine Glass

# 647
Благодаря,на 14 пак аз тогава празнувам 3в1 Mr. Green

# 648
Благодаря,на 14 пак аз тогава празнувам 3в1 Mr. Green

Crazy Mr. Green

# 649
Вале ,честит имен ден ,душице сладка!   bouquet официално ще ти честитя на 14-ти
Харалампи също има имен ден! Joy Да почерпят именниците. Laughing
Ох ,Димяни ,напълно те разбирам за неяденето !На Лъчо му готвя и предлгам хиляда неща и грацията ,ако благоволи да щипне от 2-3 ястия тук го отбелязваме в календара ,като събитие.Вчера му казах ,че ще си легне гладен ,ако не яде. Той уж хапна нещо и до 2 часа се въртя "гладен съм ,гладен съм!" и стана страшно.Посред нощите му предлагам храна ,а той врещи "искам!"  ,"не искам!" ,луди ни направи!!!Към 3 и половина заспа. ooooh! Не знам от хомеопатията ли така избесня?! newsm78

# 650
Димяни ази се много и дано всичко да е наред.
Морска честит имен ден.Много щастие ти пожелавам.   bouquet

# 651
  • Germany
 Hug Димяни  Hug Лягай, и Райчето покрай теб ще си играе и ще си хапва когато иска - няма как - за седмица-2 или колкото е необходимо, ще трябва да зарежеш режими и т.н. И аз като бях бременна със Симон имах ужасни периоди, в които можех единствено да лежа, той Саши беше на 4г. тогава и даже и на солети е карал докато си дойде вечер баща му да му сготви - но какво да се прави - всеки има трудни моменти - и да ви кажа нищо му няма за няколко дни на солети  Wink Или поръчвам храна по телефона и така  Peace

# 652
Здравейте!

Димяни--пази се !Не се натоварвай!Нищо няма да му стане на малкото човече ако една седмица или 10-на дни не се спазва режима!Колкото иска толкова да яде!
Измисли му нещо да се занимава --незнам какво обича да прави !
Аз като бях бременна давах на Нати да рисува!
Ама той е момченце и сигурно има други интереси!Ти си знаеш най-добре!
Стискам ти палци от все сърце скоро проблема да отмине!

Искам да се похваля че малката АДИ вече проходи!
До онзи ден правеше по 3-4 крачици и тупваше на дупето!От вчера минава цялата стая по дължина и чак тогава губи равновесие и пада!
Много съм доволна и ще правим прощъпулник!
Само че имаше нещо в кой дни се прави! newsm78 newsm78 newsm78 newsm78Нещо такова си спомням от кака й!
Ако някой знае ке се радвам да ми припомни!
Нати пороходи самичка чак на 13 месеца--малката доста  изпревари кака си Crazy Flutter Flutter Flutter Heart Eyes Heart Eyes Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing!

Морска честит имен ден.Много щастие ти пожелавам. по нататък пак!

# 653
Дивена - браво на малката АДИ!!!А за прощъпулника аз го правих както ми бяха удобни дните. Сега ще има да се гонят двете сестрички.  animal037
Димяни - как си бе жена  newsm03

# 654
Еййй,Дивена,страхотно!!!Вече ще си имаш 2 ходещи фурий.Свърши се мира  Laughing
Прощъпулката се прави в Четвъртък и Неделя.Луната трябва да е нова.

# 655
Прощъпулката се прави в Четвъртък и Неделя.Луната трябва да е нова.
Брей хем съм запалена по разни там астрологии, хороскопи и гадания ама това не го знаех!Пфу.. smile3515

# 656
Аз знам,че всичко е хубаво да се прави на Нова луна-демек да върви на растеж.
За Четвъртък и Неделя аз го разбрах,когато правих Ивонския.

# 657
Дивена,само ги хвалиш твоите щерки а снимки Rolling Eyes

# 658
  • В светлината на слънцето
Дивена, браво на малката госпожица!  Heart Eyes Виж сега как стоят нещата за прощъпулника. Аз нали съм си малко маниак на тема ритуали, пък и съм се занимавала доста години с изследване на тез нещица, мога веднага да ти обясня какво що - дето се вика от извора. По онова време бях супер досадила на етнографския институт при БАН, ама доста неща понаучих. Така че прощъпулника го прави още утре! Традицията гласи: в момента, в който проходи детето и нито ден по-късно.  Naughty Това за дните и луните са абсолютни бабини деветини и градски фолклор от по-нов вид. В българските ритуали в нито една област на страната няма такова нещо!!!!!. Важно е да се направи по най-бързия начин, най-късно на следващия ден от прохождането. То и затова се казва прощъпулник, защото се прави точно в деня на прощъпването на детето. Не когато вече тича като за световно, не и когато на роднините им е удобно, не и когато има хубава прическа като за снимка. Ако наистина държиш на традициите, то прави прощъпулника веднага. Друг е въпроса, ако не си чак толкова запалена по тези неща - тогава може да си го правиш, когато и както си искаш. Но това, което ти написах е възможно най-точното спазване на истинския, български ритуал.  Grinning Айде, пък после да пишеш какво е хванало детето.  Hug И снимки, снимкииии.... Heart Eyes

# 659
Здравейте, мами!
Ние си направихме една почивчица при баба и дядо и от вчера отново сме на хоризонта, а Цвети на детска, малко й се спи сутрин, но ще влезе в режим. Затрупа ни сняг, замеряхме се със снежни топки, правихме снежен човек с "моков", вози се на шейната/ не й е любимо, по-интересно е да гази в дълбокия сняг  hahaha/и се прибирахме мокри, накая ни валя и дъжд, река Ропотамо преля, но се докопахме в Бургас.
Димяни първо честито! И второ дърпай ушите на мъжо ти да гледа детето, а ти лягай и почивай, зареденасамо с хубави мисли  Heart Eyes!
Бобче и на теб честито мила! Видях аз една прекрасна торта с ангелче, е няма две мнения, че имаш талант, развивай го!
Дивена ще пусне снимка от бала на беба май Heart Eyes!То аз да не си отварям устата много, че Цвети го счупи и сега сме без апарат Rolling Eyes.
Мати как са зъбаците  Hug!
Ади чакам си аз рецепта за торта, ти си хубаваеш, аз си дебелея/макар да см дюканка/ Crossing Arms!
Лулу как са палавниците! Ми аз май съм ти съседка  Thinking, то рядко идваме в София в Редута е апартамента, на пролет се очертава и ще се радвам да пием кафе   bouquet!

Последна редакция: чт, 11 фев 2010, 10:41 от elissee

Общи условия

Активация на акаунт