МОРСКА, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! ДА ТИ НОСИ МНОГО КЪСМЕТ ИМЕТО И МНОГО РАДОСТИ!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ДРУГИТЕ ВАЛЕНТИНКИ В ГРУПАТА!

официално ще ти честитя на 14-ти
Да почерпят именниците.
Не знам от хомеопатията ли така избесня?!
Димяни
Лягай, и Райчето покрай теб ще си играе и ще си хапва когато иска - няма как - за седмица-2 или колкото е необходимо, ще трябва да зарежеш режими и т.н. И аз като бях бременна със Симон имах ужасни периоди, в които можех единствено да лежа, той Саши беше на 4г. тогава и даже и на солети е карал докато си дойде вечер баща му да му сготви - но какво да се прави - всеки има трудни моменти - и да ви кажа нищо му няма за няколко дни на солети
Или поръчвам храна по телефона и така
Нещо такова си спомням от кака й!
Виж сега как стоят нещата за прощъпулника. Аз нали съм си малко маниак на тема ритуали, пък и съм се занимавала доста години с изследване на тез нещица, мога веднага да ти обясня какво що - дето се вика от извора. По онова време бях супер досадила на етнографския институт при БАН, ама доста неща понаучих. Така че прощъпулника го прави още утре! Традицията гласи: в момента, в който проходи детето и нито ден по-късно.
Това за дните и луните са абсолютни бабини деветини и градски фолклор от по-нов вид. В българските ритуали в нито една област на страната няма такова нещо!!!!!. Важно е да се направи по най-бързия начин, най-късно на следващия ден от прохождането. То и затова се казва прощъпулник, защото се прави точно в деня на прощъпването на детето. Не когато вече тича като за световно, не и когато на роднините им е удобно, не и когато има хубава прическа като за снимка. Ако наистина държиш на традициите, то прави прощъпулника веднага. Друг е въпроса, ако не си чак толкова запалена по тези неща - тогава може да си го правиш, когато и както си искаш. Но това, което ти написах е възможно най-точното спазване на истинския, български ритуал.
Айде, пък после да пишеш какво е хванало детето.
И снимки, снимкииии....
/и се прибирахме мокри, накая ни валя и дъжд, река Ропотамо преля, но се докопахме в Бургас.
!
!То аз да не си отварям устата много, че Цвети го счупи и сега сме без апарат
!
!
, то рядко идваме в София в Редута е апартамента, на пролет се очертава и ще се радвам да пием кафе
! Препоръчани теми