АВГУСТински майки без страх през 2010 бебета ще имат пак!

• 22 953
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Искам да се похваля че малката АДИ вече проходи!
Много съм доволна и ще правим прощъпулник!

Дивена, честито прохождане на Ади. Сега си доволна, ама ще те питам след няколко седмици дали ще си  Mr. Green. Това в крага на шегата, разбира се. Да са ти живи и здрави и само положителни емоции да ти носят Hug.
О, Елис, ти се появи Wink. Преди няколко дни се сетих за теб, къде се загуби, а вие почивчица сте си направили Laughing.

# 661
Еййй ,писах ,писах и тока спря! Close Затова сега малко по-сбито ще карам. Mr. Green
Дивена ,четито прохождане на Ади! Игрите с Нати ще са още по-пълноценни. Laughing dancing Разбрах ,че вече мислиш за започване на работа- УСПЕХ ТИ ЖЕЛАЯ! Дано намериш доходоносна работа с по-свободно работно време. Hug
Лулу ,от етнографския музей казаха ли ,че майката трябва да тича с питката до съседи да я раздава ,без да спира?Мисля ,че този обичай е с много дълбоки "фолклорни" корени.
Лъчо проходи в края на десети месец и понеже беше късно ве4ерта ,а следващият ден беше супер напрегнат ,се отказах от питатата и Лъчо взе да се страхува да ходи.Месец по-късно пак тръгна сам и тогава хукнах в кухнята да меся пита.  food002  В 22,30 тичах по етажите във входа да раздавам пита.Няма да ви описвам как реагираха комшиите на подскоците ми.   newsm09   animal085  newsm62
Лулу ,как са децата след снежните приключения?Каката добре ли се повлиява от Инфлуцид?Нашето семейство от половин година само Инфлуцид ползва- няма грешка! Party

Последна редакция: чт, 11 фев 2010, 10:42 от крокодил

# 662
  • Germany
Хай,

след малко потеглям за Карнавала в градината  Mr. Green Mr. Green Маскирана съм като на аватара - навън е минус 10, а празника щял да бъде в двора на градината - стискайте палци да не измръзнрм със Симон  Crazy

# 663
Хай,

след малко потеглям за Карнавала в градината  Mr. Green Mr. Green Маскирана съм като на аватара - навън е минус 10, а празника щял да бъде в двора на градината - стискайте палци да не измръзнрм със Симон  Crazy

Много да се забавлявате  Hug

Кроки, и ние пием здраво инфлуцид, дори сега сама му го "изписах", че аз съм нещо грипава и уж за профилактика  Rolling Eyes Но и аз съм супер доволна от тези таблетки  Peace

# 664
Привет! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Много мерси за отговорите!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
 newsm51  love001  love001  love001  love001  love001  love001
Ще го направим още днес!Сега ще отида да взема питка(Че няма кой да прави Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed)
Дивена ще пусне снимка от бала на беба май Heart Eyes!
Е ще гледам да по -раничко! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing smile3521Ще кача при първа възможност! smile3509 photo smile3509

Дивена  Разбрах ,че вече мислиш за започване на работа- УСПЕХ ТИ ЖЕЛАЯ! Дано намериш доходоносна работа с по-свободно работно време. Hug
Ще се връщам на старата работа !Там ще работя на смени!Така че се надявам да успеем да съчетаваме нещата! Peace

Инфлуцид--и аз много го харесвам !Само положителни отзиви чувам за него!
Pocahontass---Забавлявай те се и се пазете!
Димяни-Как си мила?

Хайде отивам за питка ! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 665
  • София
Divena,честити ходещи краченца! Party Hug
Аз как съм ... с леки болки,няма кървене и лежа толкова доколкото мога! Rolling Eyes

# 666
  • В светлината на слънцето
Кроки, много ме разсмя с историята за питката.  hahaha Просто си представих как обикаляш по съседите. На нас пък ни се случи, когато бяхме на село - а там съседи почти никакви. Joy Аз преди време как се бях запалила по всичките тези ритуали. До степен, че вкъщи се приготвяше храна съобразно повелите на имените дни, без да имаме съответните именици. А имени дни в българския календар - мноооого. Crazy Е, сега съм се кротнала доста. Придържаме се само към основните и най-важни празници и ритуали, и толкоз. То иначе човек направо може да се ошашка. Crazy
Дивена, хубаво е че ще бъдеш на смени, така ще имаш повече време за децата. Стискам палци прехода към работа, а и самите деца да приемат леко промяната. Hug Добре, хайде, няма да е снимка от бала на щерката, от първи клас - от нас да мине.  Mr. Green
Дезита, костюмът е страхотен, дано и студът бъде по-милостив.  Peace
Димяни, а ти съвсем самичка ли си сега? Мъжът ти в България ли е? От вчера те мисля. Дано нещата се оправят и скоро ни зарадваш. Praynig Hug Няма ли някой близък, който да ти помага тази седмица? Thinking
Елис, аз съм точно под Редута, така че с удоволствие ще пийнем кафенце като дойдеш. Hug
Инфлуцидът свърши отлична работа. Пресече простудата буквално за един ден. Е, тя ще трябва да го пие още малко, за да направи един цикъл. Но наистина е страхотно лекарство, горещо го препоръчвам. Peace Теди беше доста зле и въпреки това успя да помогне. В момента и двамата са вече на градина, защото всичко е ОК. За разрушенията у дома по време на домашното им оставане, не питайте. Crazy #Crazy Rolling Eyes

# 667
Дезита нищо не виждам, ох!
Димяни мятай нош-пато. Поне съм с прясна информация, до 5 спазмалгитика са позволени на ден. Позвоени са босколизина и спазмалгона. Аз менках нош-па с босколизин.И стискай краци и лежи.
Лулу ей ориентирала съм се, значи ми е оговорено кафенцето.
Спделете за инфлуцид, каква е схемата. Гледах рекламата, но нали съм Тома неверни.

# 668
  • Germany
Дойдохме, смилиха се над нас - бюфета беше вътре и седяхме вътре  Mr. Green Mr. Green но половин час имаше "смешки" на двора. И края на карнавала винаги е с хвърляне на бонбони - познайте кой се нагълта с най-много бонбони, само мойто само е изяло над 20 бонбона сигурно  Shocked Shocked и сок се черпи човека, сругите дечица и кюфтенца и това онова - Симончо обаче наблегна на бонбонс  Twisted Evil Ама веднъж му се полага такова безотговорно ядене - Карнавалено време е разрешено всичко  Peace

# 669
Димяни, както Яни би казал в случая "коооойно, коойнооо", което ще рече "спокойно, спокойно"  Laughing Почивай си повечко  Hug
Уффф, я кажете наистина повече за тоя Инфлуцид, че всички вкъщи подсмърчаме  Rolling Eyes На Яни мога ли да го давам?

# 670
Елис, аз го давам по едно хапченце три пъти дневно в продължение на 5/7 дни. Не превантивно, а само ако се наложи. Това е второто пиене на инфлуцид от страна на Теди. Аз също съм го пила веднъж. Наистина много бързо закрепва. И поне не е химия. Peace Вариантът е само един - тоест и за деца, и за възрастни, е едно и също. В опаковка има 60 хапчета, разпределени в три блистера. На практика ти трябва само един блистер за един курс. Казвам го, защото не си заслужава да се набутва човек за цялата опаковка. Иначе хапченцето се смуче като бонбон след ядене. Мисля, че става и за малките, но това да го каже някой, който вече е давал. Аз имам опит само с Теди. newsm78
Ще чакам за кафето  Heart Eyes
Дезита, имаш ли снимки на бонбоненото момче? Heart Eyes

# 671
За инфлуцид нека и аз да се изкажа като почитател и потребител Wink Неди е оттървавал АБ може би 4 пъти благодарение на него. Ако е само хрема и е леко като цяло - 3 пъти по 1 хапче, ако пък нещата са поизлезнали от контрол по 1 хапче през 2 часа, като може да се стигне до 8 хапчета на ден. Сега ще го купя и за себе си, че съм грипясала нещо  Tired а на Неди си му давам да го "пази" да не лепне от мен. Наистина е готино хапченце  Peace при това безобидно  Peace

# 672
Divena , специално за теб http://www.9m-bg.com/index.php?p=cat_inner&sub=6&id=2713
Покахонтас ,страхотно сте си изкарали!Чакаме снимки с нетърпение.Костюма ти беше много оригинален на аватара!Браво за ентусиазма! Grinning Grinning Grinning
Инфлуцид се препоръчва за възрастни и деца над една година. Смучат се половин час преди или след хранене.Абе какво цитирам ,ей го на http://www.framar.bg/%D0%B8%D0%BD%D1%84%D0%BB%D1%83%D1%86%D0%B8% … -pid30001086.html
Лулу ,ама не каза напразно ли съм тичала?Изложила ли съм се много? Joy

# 673
Кроки, за раздаването не помня подробности, само помня, че се раздава от питката за здравето на детето. Ле-ле, а тия от "9 месеца" как са преписвали и каква щура компилация от ритуали от разни други обреди са направили, за да си напишат материала - направо нямам думи. ooooh! Това например, с подскачането е от един февруарски обичай, сравнително малко познат, от Северна България.
Все повече се убеждавам, че много хора си вършат работата през пръсти. Аз като трябва да напиша нещо преравям сигурно 100 източника, за да знам, че няма да излъжа хората, а някои си правят дописките без да си направят труда дори да се поинтересуват от темата, за която пишат. То и затова се въртим от доста години все едни и същи хора в медиите и никое сериозно издание не иска да рискува с други имена. Много е жалко.  Confused А лошото е, че така стоят нещата и в доста други сфери. Thinking

# 674
Димяни, стискам палци да се оправят нещата. Peace
Мен ми зачести световъртежа. Явно бебето ми притиска някоя вена, защото вчера се свлякох в една книжарница.
Ей, така посред бял ден звездички ми излязоха пред очите и ушите ми заглъхнала.
Едвам стоя права и само лежа.....
На Кал и откриха ПОСЛЕДНО алергия към аспирина, та от това е с  подутите очи и китки вече 2 месеца....отделно има и от време на време вътрешни кръвоизливи....и това всичко от шибания аспирин....
Явно и проблемите около нея ме натоварват допълнително....
Няма да ви занимавам с  подробности.
Дивена  Hug

Общи условия

Активация на акаунт