АВГУСТински майки без страх през 2010 бебета ще имат пак!

• 22 999
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • Златна Добруджа
Здравейте  Hug

ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ ИМЕННИЦИ!

Това е за здраве за Йоан:

Морска, честито розова новина   bouquet
СлъчноHeart Eyes  Hug
Валеске, а някоя снимчица на разбойничето ... Blush

# 106
Честит празник на именниците малки и големи!Много здраве и късмет.

Морска честито панделка. Hug

# 107
Честит Имен Ден на Йордановците на патерица  bouquet
Честито Име и на Ивановци и всички производни,на Йоан на Ментина,здраве,щастие и успехи да им носи името....  Hug  bouquet
Вале,а Честито девойче,супер,ще има вече на кой да връзваш красиви панделки и да обличаш страхотни роклета,само лека бременност ти желая до финала и благополучно  и леко раждане .
Нели споко и аз съм в кюпа с играта,от бездействие изчатквам,първите 5 дена починах,помързелувах си добре,ама после без малкия злодей hahaha скука.Сега се оглеждам и за работа да почвам след 2,3 месеца най късно,но в моята сфера Туризъм и в тази криза изобщо нищо интересно:( А имам голямо желание да поработвам,барем спечеля от тотото, да си построя хотелче,моя отдавнашна мечта Joy Ама и тройка не нацелвам,карък съм в хазартните истории и това си е Twisted Evil
Айде Лек Ден и какво стана с Тони и Тото,завърна ли се от България????

# 108
с валеска само се клюким Joy

Да,бях на ФМ,потвърдиха ми пола на 100%,всичко е наред с бебка Heart Eyes

# 109
  • В светлината на слънцето
Анаморф, и аз чакам от тотото, ама не се пада... Но както се казва във вица, първо трябва да пусна, пък тогава да чакам. Joy
И аз се притеснявам за френското Тони. Ако се беше върнала, сигурно щеше да се обади. Явно още си е в БГ. На мен ме ни е звъняла, сигурно не й е леко. Thinking Ох, дано все пак майчицата й има шанс и като се включи Тони да е с по-добри новини. Praynig

# 110
  • София
Честит имен ден на вчерашните и днешните именници!
Да са здрави и щасливи!

Сладкиш, чувала съм, че има някаква фирма, която изпраща клетките в Белгия и там се съхраняват. Но само това знам. Успех в търсенето.
Морска, честита розова новина.
Слънчо, добре дошла отново Hug.
За говоренето, говори всичко, прави смислени изречения, но въпреки това има неща, които трябва няколко пъти да ги повтори за да й се разбере. Буквата "р" все още не може да я изговаря и я заменя с "л" или "иь".
За ДГ, и мен много ме вълнува откога започва записването. Сега върви текущо класиране, но не искам да кандидатствам, за да не я приемат в яслата.

# 111
А такааааам,писали,писали....Барво бре Hug

Валееееееее,знаех си аз HugХайде,честито розово диване HugУдоволствие е да се гледа мандама,ще видиш Heart EyesУспяхте да ги нашарите вие,да видим нас какво ни чака Heart Eyes

Честит имен ден на Калоян на Валеске,на Йоан на Ментинка , на Йована на Бобче и на всички мами,баби и дядовци,които празнуват Hug

И нашата кака днес празнува.Пожелаваме си да ни е жива и здрава,другото ще си го купим Heart Eyes
И моето братче също е именник днес Heart Eyes

Хайде почерпете се с нашата ръчна изработка:

Отивам да полегна,че не съм спряла от снощи и кръста взе да се обажда Confused

# 112
Морска, супеееер! Нека розовата новина да те направи още по-щастлива мама! Лека бременност и послушна бебка на финала  Hug

# 113
Уфф, забравих  ooooh!
 Честито на имениците! Да са здрави и желани  bouquet

# 114
Честит Имен Ден на Йоан и Ивонката! И на всички други, за които в момента не се сещам извинете!
Бъдете живи и здрави и много щастливи   bouquet Heart Eyes  bouquet.
Морска честито розова панделка, ще си фръцка дупето с рокли. Къде ходи на фетална?
Ира ти вярно изтрещяваш  Hug. Цвети проговори на 2,4 месеца. Изреченията са главно от глагол и съществително, има за мнозинството неразбираеми думи. Но си плямпа на воля и хич не го мисля изостава ли напредва ли. Просто ми писна и не сравнявам.
Все пак не мучи  hahaha.
А сега за мен, вчера ходихме на преглед, явно съм рискова, защото всяка седмица трябва да ходя в близкия месец, ако всичко е наред  Praynig. Изписа ми Утрогестан, от който буквално заспивам, защото пак имам зацапване, то май не е спряло общо взето Tired, продължаваме на същата схема. Сакчето расте, малко закъснява, отговаря на 5 седмица, но според евентуалната дата на зачеване е в нормите Heart Eyes.
Поне се успокоих, че направих всичко необходимо, другото в Божиите ръце...
Ето кой забравих Йованка!

# 115
Елисее при Цонев в клиника Темелков Peace

Всичко ще е наред,ти бъди спокойна,аз имах отлепване на сакчето ,с лежане и медикаменти овладяхме положението Praynig Hug

# 116
Вале честито още веднъж от мен, безкрайно се радвам за теб Heart Eyes Hug

Валееееееее,знаех си аз HugХайде,честито розово диване HugУдоволствие е да се гледа мандама,ще видиш Heart EyesУспяхте да ги нашарите вие,да видим нас какво ни чака Heart Eyes

Хайде Ади, дано и при вас стане шаренко  Praynig Heart Eyes

# 117
Елисее при Цонев в клиника Темелков Peace

Всичко ще е наред,ти бъди спокойна,аз имах отлепване на сакчето ,с лежане и медикаменти овладяхме положението Praynig Hug
Ей Морска, много се радвам че всичко е наред, чак ми стана неудобно, че се оплаквам, а ти мълчаливо си се притеснявала.
Колко време предварително си записа час и колко пари е? Това щях да те питам и на ЛС. Тука в Бс няма къде.

# 118
  • В светлината на слънцето
Елис, стискай положението. Няма да се даваш без бой. Ще видиш, че всичко ще е наред.  Hug
Ади, айде сега ще стискаме за момченце на теб. А пък аз после ще ти разкажа как е положението с кака и бандит.  Mr. Green На Морска няма какво да го описвам, тя го видя на живо.  Mr. Green Ама то не всички са тежък случай като нас де.
На Ивонката, Йованката и батко Йоан - голеееееми прегръдки  Hug Hug Hug

# 119
  • София
Moрска,честита розова новина! Party

Ади,на теб стискаме палци за момченце Simple Smile
Да ти е жива и здрава Ивонката и много послушна и честито и на братчето ти! Hug  bouquet

Честит имен ден и на всички останали които прануват днес!
Елис Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт