АВГУСТински майки без страх през 2010 бебета ще имат пак!

• 22 999
  • 738
  •   1
Отговори
# 540

Морска не можеш ли да си направиш регистрация. Нямам, иначе щях да ти помогна. Peace

трябва ми електронен подпис който не знам си кой го издавал,тинтири минтири,по лесно е ако някой има да ми сейфне декларацията и да ми я прати,и аз вече да си я  принтирам Mr. Green много ли искам Whistling

# 541

Морска не можеш ли да си направиш регистрация. Нямам, иначе щях да ти помогна. Peace

трябва ми електронен подпис който не знам си кой го издавал,тинтири минтири,по лесно е ако някой има да ми сейфне декларацията и да ми я прати,и аз вече да си я  принтирам Mr. Green много ли искам Whistling
А ел.подпис.... Thinking
Даже не предполагах, че за някаква декларация ще ти трябва ел.подпис.... newsm78
Дано намериш.

# 542
Ох, колко се радвам, че влизам в нашия форум през ден през два. Сега пак добра новина - за мен дори две. Не знаех, че Сладкиша чака радост и сега и на двете с Димяни:   bouquet
Небето да ви пази. Пролетта да ви радва! С нашата благословия ще сте здрави.
И аз гледам с такава любов породените човечета. Но... давам заявка, ако сме здрави и добре другата година по това време да поздравявате и мен Embarassed. Чаааааааак тогава:) Запомнихме, нали!
Целуваме ви. Аз умерено, а любовчията прекомерно много:))))

# 543
  • ГОре на черешата...
Днес влизам да помоля ако можете да помогнете:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=464179.0 - става въпрос за една форумска мама, бореща се за зрението на своето единствено детенце.
Тази мама беше жената, вдъхнала ми много надежда и кураж, когато разбрах за проблема с очите на Андриан. Никога няма да спра да се възхищавам на хора, силни и смели като нея...

# 544
Димяни, честита точица  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Лека бременност ти желая!
Мариетка сега ще погледна  Hug

Още нещо щях да казвам, но уви паметта ми се скъсява с възрастта  Laughing

# 545
Димяни ,честито !Леко и безпроблемна бременност. Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

# 546
  • В светлината на слънцето
Мариета, ще помогна.  Peace Знам случая на Вики. Преди преведох пари, и сега ще го направя. Това детенце заслужава по-добър живот. Peace

# 547
  • Златна Добруджа
Ехаа, още хубави новини  Hug
Димяни, лека и безпроблемна да е бременността ти   bouquet
Лулу, много се радвам за Макси и приятелката ти  Hug Да расте здрав и палав!
Каке, ще погледна  Peace

# 548
Лулу за теб си мислех, радвам се, че бебето е добре  Heart Eyes

# 549
  • София
Мерси момичета за пожеланията за бебенце, но ще поизчакам да кажете вие как е с 2ро  Mr. Green че ме е шубе много...

Фети, не е чак толкова страшно Laughing. Най - трудно е първата година. Голямото да свикне с малкото, а пък малкото да се адаптира към заобикалящият го свят. След като мине тази година вече по - леко се диша. Разбира се от време на време ще се дразнят, ще се дърпат, ще правят заедно бели и така. Ако ги няма, обаче тези моменти ще е скучно на мама Laughing. Най - милото за мен е, когато ги видя, че се гушкат и си казват един на друг, че се обичат Heart Eyes. Тогава забравям за изсипаното нарочно мляко или за надрасканата стена и си казвам, какво щях да правя ако беше само Ани или само Дани.

# 550
  • София
Лулу,радвам се че висчо е нард с бебока!  Hug

Аз звънях сутринта на доки но не ев БГ и ще се върне в понеделник и каза да му се обадя тогава!

# 551
♥Димяни ♥  newsm44 Много се радвам за теб ,прекрасна!  newsm51 Леко бременеене и една красива и послушна бонбонка след 9 месеца! preggo
Фети , твоите постове ,все едно аз съм ги писала!Хем ми се иска , хем не ми стиска! Mr. Green За сега се забавлявам с една таблица на инките за определяне на пола на детето. Според нея март месец мога да зачена момиченце  Flutter Joy Оооох , Лъчо тръгна на ясла и аз се чудя как да убия времето.  newsm57
Марти , поста ти ме разчувства! Heart Eyes Hug Страховете ми се разсеяха малко.
Мариетка , стискам палци Вики да заживее един пълноценен детски живот!Ще се опитам да помогна. Praynig

Ако и други имат повечко време за губене ето таблицата за която говорих :
Копирах поста от Мама Цоцоланка , която януари се сдоби с 4-то детенце.  Simple Smile
Към едно постоянно число 49 се прибавя месеца на зачеване на бебето. От сумата,която се е получила се вадят пълните години на майката ,в месеца ,който е заченала - като тук принципа е когато годините са напр. 22,6месеца се броят 23,а при 22,5 се броят 22г. И след това от разликата последователно се вадят числата от 1-9 до получаване на едноцифрено число. Ако то е нечетно е момче,а четно - момиче.
 Ето за Рая и Йоан.
Рая - 49+11 - тогава със сигуност знам,че съм я заченала = 60
60 - 26
34-1=33
33-2=31
31-3=28
28-4=24
24-5=19
19-6=13
13-7=6
6 - четно момиче

Йоан - 49+11=60
60-30=30
30-1=29
29-2=27
27-3=24
24-4=20
20-5=15
15-6=9
9 - нечетно момче

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 15:04 от крокодил

# 552
E, Кроки вкара ме в дълбок размисъл и дълги сметки, ама и за двете деца проверих и то два пъти и все мъже излизат!!! Laughing Laughing Laughing
А и за второто казаха момиче....
То ако ставаше само със сметки, мъжо да се беше превърнал в счетоводител, че много искаше момче.....ама не.... Whistling
Господ знае какво ще е, а не таблиците на мама Цоцоланка.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ето примера ми:
7-ми месец е зачената, а тогава съм била на 28,3 години, но по този пример ги броя 28г.
49+7=56
56-28=28
28-1=27
27-2=25
25-3=22
22-4=18
18-5=13
13-6=7
7- нечетно момче hahaha hahaha hahaha
Това е за бебето дето чакам.....и 3-ма лекари ми казаха, че ще е мома.
На 4Д е също е гледана....

# 553
  • В светлината на слънцето
Ооо, тези таблици и аз ги знам. Проверих как е при мен. Теди излиза момче, а Сашо - девойка.  Mr. Green hahaha

# 554
Здрасти,мами!!!

Лу,знаех си аз,че Макси ще е силен и бързо,бързо ще пребори всички съмнения.От тик на татък,любов,люов и много здраве да го следват.

Кроки,по тая таблица и аз чакам мъж,ама ще видим по 4Д на Велев,какво ще излезе на 19-и Thinking

Общи условия

Активация на акаунт