Банята! - 12та тема

• 105 985
  • 759
  •   1
Отговори
# 105
  • София

Само за пода внимавай да не са гладки.

Е понякога дори да знаеш нещо е по добре дзруг да ти го каже. Е баш лъскави си представях да взема  ooooh! Щото гледам къртинки, ама не се сещам, че ще е пързалка  ooooh! Ще се отракам де, още 500-1000 въпроса Mr. Green

П.п. Старите плочки мисля да ги махнем ние....основно аз Crazy Така съм подпалила моторетката, че ако може сега да започна  Whistling джас, прас, бум Mr. Green

# 106
  • София и там където не се пуши

П.п. Старите плочки мисля да ги махнем ние....основно аз Crazy Така съм подпалила моторетката, че ако може сега да започна  Whistling джас, прас, бум Mr. Green

Тогава да дам съвет. Добре облечена, защото плочките много режат - ръце крака, където отлетят.

Ако си извикате контейнер за боклук излиза около 70 лв.

# 107
Ketito - ако сте решили сами да си къртите старите плочки погрижете се да сте добре облечени. Задължително с ръкавици и очила, парченцата от плочката режат като бръснач! А колкото до гладките плочки за под - такива няма, не се произвеждат /като се намокрят ще се превърнат в пързалка/ ,а кой производител иска да бъде осъден от потърпевш със строшени краиници Simple Smile
Успех с банята.

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 00:37 от coker

# 108
Аз не съм от тези, дето след всяко къпане минават с белина и не искам да им робувам

Споко. Не е толкова зле. Просто веднъж седмично правиш едно пълно лъскане на банята, с гъба в ръка и на четири крака, да достигнеш всяко ъгълче, и задължително фугите около душа. Ако хванеш и "половинката" да се редувате, става още по-бързо. За 20мин сте готови.   Laughing

# 109
  • София
Здравейте. За първи път влизам тук, но и аз да се похваля с нова баня. Ще се опитам и снимки да кача. Отдавна исках лилава баня и ура! вече е готова. Видях, че коментирате фуги за лилави плочки. Ние сложихме графитено сива фуга. Първо, лесно се почиства; второ, връзва се с матовите сиви лайсни; и трето, личат си идеалните фуги и майсторлъка при поставянето на плочките. видях страхотни бани, чак искам и друга да правим, ама като си спомня за прахоляка...честно казано нямам представа за цените на материалите и труда, но от цените на батериите, смесителите и обзавеждането, направо ми се зави свят. Но нищо, поне 10 години смятам да забравя за ремонт на баня Simple Smile
http://picasaweb.google.bg/missmarina.p/CQBQaE#        надявам се да се отвори линка     

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 01:05 от missmarina

# 110
http://www.baldocer.com/content/productos/despiece.php?id=386&am … OMA=en&rnd=55
При този модел  плочки стенните и подовите се различават само по размер. Wink
И двете са полирани!

# 111
  • на пряката в пряката
Здравейте. За първи път влизам тук, но и аз да се похваля с нова баня.  

missmarina Много ми харесва банята ти,моята е със същото разпределениеи ми предстои ремонт. Кажи моля те колко квадрата е банята ти и от къде е душ кабината? Шкафът,който имаш е между душкабината и кое и къде е тоалетната....сори за въпросите,но малко трудно се ориентирах от снимките  Embarassed

# 112
  • София
friend na Рooh  благодаря! банята ми е в стандартен тристаен панелен апартамент. 5 квадрата под и 20 квадрата стени-така поръчахме плочките. тоалетната си е там, където беше и преди-вля во като влезеш, а мивката я преместихме срещу вратата. Преди там имаше вана. Там, където беше мивката преди има разширение и там точно влезе шкафа-30 см. е широк. Душ-кабината е възможно най-широкия размер-96/96 см. на Интеркерамик. Много съм доволна, супер широка е. По-късно ще пиша още подробности.

# 113
  • София
missmarina Може ли въпросче! Колко ви излезна целия ремонт на банята , ако не смяташ душ кабината Heart Eyes

# 114
  • София

Тогава да дам съвет. Добре облечена, защото плочките много режат - ръце крака, където отлетят.

Ако си извикате контейнер за боклук излиза около 70 лв.

Също така като къртите стойте отстрани на плочките и почнете отгоре на долу.Така по лесто падат.Внимавайте за ел .инсталацията.Ако запазвате старите смесители и тоалетната чиния свалете ги преди къртенето.Успех в ремонта.

# 115
  • София
ketito, доста. Душ-кабината е само 500лв. Така: плочки+ лайсни и пр.-1000лв.; къртене, мазилки, поставяне на плочки-900лв.; ВиК, подмяна на тръби, местене на изводите за вода-200лв.; таван/гипскартон+осветителни тела-300лв.; душ-батерия+смесител-450лв.; шкафове+мивка-650лв.; тоалетна чиния-250лв.; аксесоари-150лв.
общо грубо към 4000лв.(сигурно забравям нещо) В това число не броя новите ми лилава хавлия и кърпи Grinning

# 116
  • В лудницата на 2-рия етаж.
missmarina много хубава баня,плочките на коя фирма са

# 117
  • София
радост24 много благодаря! Плочките са испански на "Garo". Не са от най скъпите, около 26-27лв. като декорите естествено са по-скъпи. Намерихме ги в едно малко магазинче в Младост 3. Освен този цвят има и червено+оранжево и кафяво+изумрудено синьо, които се комбинират супер с бяло. Стенните плочки са полирани и леко вълнообразни, а подовите не се пързалят и съхнат много бързо.

# 118
  • В лудницата на 2-рия етаж.
радост24 много благодаря! Плочките са испански на "Garo". Не са от най скъпите, около 26-27лв. като декорите естествено са по-скъпи. Намерихме ги в едно малко магазинче в Младост 3. Освен този цвят има и червено+оранжево и кафяво+изумрудено синьо, които се комбинират супер с бяло. Стенните плочки са полирани и леко вълнообразни, а подовите не се пързалят и съхнат много бързо.
Благодаря,със здраве да си я ползвате. Hug

# 119
http://www.baldocer.com/content/productos/despiece.php?id=386&am … OMA=en&rnd=55
При този модел  плочки стенните и подовите се различават само по размер. Wink
И двете са полирани!

Я...такива са стенните ни плочки !  Party

Общи условия

Активация на акаунт