Банята! - 12та тема

• 106 071
  • 759
  •   1
Отговори
# 135
А как са им цените?

# 136
Бързам и не гледам,извинявам се.

# 137
  • София
Няма защо!  Hug
Просто си питала, докато се редактирах!

# 138
Daisssy браво много хубава баня. Ние също си купихме плочките от Баня лукс. Но сега си търся плот за под мивката.Би ли ми казала колко ти струваше черния плот под мивката ви. И какви са размерите му.

# 139

Daisssy
, от твоята баня много ме грабна ето това. Много интересен душ  Laughing

# 140
  • Бургас
Момичета в понеделник идва майстора за двете ни бани от сега искам да се гръмна
винаги  очаквам  най-лошото  купено е всичко  без някой дреболий  който се надявам да не се окажат крайно належащи  надявам се скоро да пусна снимки    Sad

# 141
  • София
Успех с ремонта. Sunglasses

# 142
  • София
gicka докато ти направят банята ще се гръмнеш още 10 пъти Laughing спокойно всичко ще е ок.Пожелавам ти успех и да няма поводи за ядове!
При мен от цялата работа банята ми е  готова само(за всичко друго чакаме да ни пуснат ток) но малко по-нататък ще пускам снимки че още не е изчистено като хората Wink

# 143
Здравейте! Чета ви от скоро, но сте ми много полезни. Тези дни и на мен ми предстои разправяне с майстори за банята и в тази връзка искам да ви питам нещо. Преди да извикам майсторите какво трябва да сме купили? За сега сме взели само плочките. За материалите си мислех, че майсторът ще ни каже какво трябва да се купи. Но трябва ли да съм купила и всички смесители, душ-батерия, аксесоари и т.н? И още нещо - от какъв материал препоръчвате да е вратата на банята? Ще съм благодарна за всякакви идеи и съвети!

# 144
  • Бургас
Ох те плочките нищо не са ами другите дребни неща  #2gunfire
батерий ако искаш да са вградени задължително предварително ,мивка ,плот за нея ако има такъв ,биде,гърне,казанчета за вграждане ,вана,бойлер ,лира,вентилаторче,лампички ,огледало,аксесоари,сифон за пода ,лепило,лайсни и фугин и ще се гръмна  #2gunfire

# 145
  • София
А вратата може да е алуминиева или пвц.Може да е поръчате с огледало от двете страни.И добре е да е поръчате докато не е дошъл майстора да работи,защото фирмите ги правят около 7 седмица.И примерно ако старата врата е с метална каса е по добре да се отреже преди новите плочки,защото после има вероятност те да пострадат.Също така е добре да знаете огледалото на банята дали е с лампа ,за да знаете къде да пуснете кабела.Успех и по-малко нерви с ремонта. Sunglasses

# 146
  • София
Момичета има ли някой линк към програмка за подредба на баня  newsm78 За кухни съм виждала такива, ама за баня  Rolling Eyes

И моля ви кажете някъде на околовръстното къде да разгледам бани и всички дреболии към тях.

# 147
Аз моя проект го правих с KitchenDraw, има си цяла секция за баня.

# 148
  • София
Аз моя проект го правих с KitchenDraw, има си цяла секция за баня.

Опитах се да я изтегля тази програма, но не успях  Sad може ли малко напътствия на ЛС  Praynig

Като теглих изтеглих и нещо за чистене на вируси и не знам какво още и после 100 часа трих  Embarassed

# 149
  • София
Здравейте! Чета ви от скоро, но сте ми много полезни. Тези дни и на мен ми предстои разправяне с майстори за банята и в тази връзка искам да ви питам нещо. Преди да извикам майсторите какво трябва да сме купили? За сега сме взели само плочките. За материалите си мислех, че майсторът ще ни каже какво трябва да се купи. Но трябва ли да съм купила и всички смесители, душ-батерия, аксесоари и т.н? И още нещо - от какъв материал препоръчвате да е вратата на банята? Ще съм благодарна за всякакви идеи и съвети!
Ще ти разкажа как беше при нас, за да си направиш сметката.
Първо, вратата (и прозореца) си я поръчахме предварително, съобразявайки се с датата на идване на майсторите (за наш късмет монтирането и съвпадна с деня, в който дойдоха терминаторите – сутринта ми срутиха старата баня, след обяд ми сложиха вратата – нямаш си представа, каква дупка за замазване се отвори).  Нас ни посъветваха да е алуминиева, че при ПВЦ-то нещо си там ръждясвало... В последствие прочетох някъде, че можело отвътре да е еди каква си, а отвън друга, ама късно. Последва ВиК – там бяхме готови само с вграденото казанче, сифона и тоалетната чиния, както и с много точни изчисления къде точно да ни изкарат изводите на тръбите (мразя меки връзки и други несиметричности). След това... Плочките са ясни, вече сте си ги купили. Другите неща (шкаф, батерии, ала-бала) си ги бях набелязала предварително и си бях поръчала за определена дата тези, които имаха срок на доставка, останалите си ги купих, когато дойде време за монтирането им (батерии, аксесоари и т. н. са си накрая, когато всичко друго е готово)... За материали не съм имала грижа, майсторите си ги набавяха сами и ми връчваха фактури. А, да - осветителните тела, и те се монтират накрая, но както по-нагоре ти казаха, трябва да им предвидиш „тока”. Ако имаш и други екстри добре е да помислиш и за тях. Най-добре си говори с майсторите, те са най-наясно кое, кога. Успех и дано да сте попаднали на читави майстори!  Hug Ако се сетя още нещо, ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт