Банята! - 12та тема

• 106 103
  • 759
  •   1
Отговори
# 555
Защо тази kitchendrow ми се вижда толкова сложна? Sad А уж съм ИТ пърсън Simple Smile

# 556
Защо тази kitchendrow ми се вижда толкова сложна? Sad А уж съм ИТ пърсън Simple Smile
Защото е програма за кухни ,не за бани  Wink
Има много тънкости и докато ги науча аз Mr. Green  и пак незнам всички

# 557
И аз се записвам да ви следя.

# 558
Защото е програма за кухни ,не за бани  Wink
Има много тънкости и докато ги науча аз Mr. Green  и пак незнам всички

Леле... "само" за един час успях да сложа някакви плочки Grinning

# 559
От вчера банята ни е готова.Мога да си похваля официално майстора в съответната тема,който ни взе по 15 лв. кв/м без оскъпяване за первази,лайсни и тн. Скоро ще кача и снимки,че още са си само плочките. Лилавите плочки с бял фугин станаха страшно свежи!  Mr. Green

yaya, може ли да те помоля за снимки на вашата баня, за да видя как е станало с бели фуги?
Сега сме пред дилемата, защото наистина няма лилави фуги, и трябва да изберем между бяла или графитено сива.
Благодаря ти, предварително.

Не виждам къде е проблемът да си направите лилави фуги Simple Smile смесвате червена фуга със синя и си правите лилава Simple Smile

# 560
От вчера банята ни е готова.Мога да си похваля официално майстора в съответната тема,който ни взе по 15 лв. кв/м без оскъпяване за первази,лайсни и тн. Скоро ще кача и снимки,че още са си само плочките. Лилавите плочки с бял фугин станаха страшно свежи!  Mr. Green

yaya, може ли да те помоля за снимки на вашата баня, за да видя как е станало с бели фуги?
Сега сме пред дилемата, защото наистина няма лилави фуги, и трябва да изберем между бяла или графитено сива.

Не виждам къде е проблемът да си направите лилави фуги Simple Smile смесвате червена фуга със синя и си правите лилава Simple Smile

То хубаво,не е далеч от акъла тоз вариант,ама как аджеба да улуча пропорциите,че да стане моя нюанс на лилавото не можах да се досетя?! Rolling Eyes

# 561
Ами вземаш един пакет от единия цвят, един от другия и пробваш: една част от едната, една част от другата - не става; съответно една част от едната, две части от другата Simple Smile проба - грешка, проба - грешка докато уцелиш.

# 562

И аз много бих искала бели фуги. Много повече ми харесва. Предпочитам да ми харесва повече, отколкото да се чисти по-лесно. От чистене не ме е страх Simple Smile

И а

# 563
мерси!

# 564
Ето ги и моите скромни баня и тоалетна

# 565
Тази,а и предишните теми съм проследила,но сега ми възниква въпрос,който не е стоял до момента пред мен и ми е убягнал,ако въобще е обсъждан.Това е като предварително извинение.
Теракот или гранитогрес на пода на банята и защо?Някой въобще слагал ли е гранитогрес в баня?Доволен ли е или не?До сега съм си мислела,че той е по-подходящ за коридори, стълбища, тераси.Съветват ме да сложа гранитогрес.

# 566
Теракотът е направен от глина,гранитогреса от гранитен прах,смоли и др.
Това  най- общо.
Предполага се  ,че се стъпва бос в банята и от там теракота  отдава и приема топлина,докато гранита не.
Ако някой иска да добавя и още Wink

# 567
Според мен гранитогрес е по-добре, защото ако се напука не му личи, а и е и по-здрав. В нашата баня (квартирата) e гранитогрес - много релефен, на квадратчета и е топло, защото отдолу минават тръби, а и самата баня е топла.. Добре изглежда и изобщо не се хлъзга. Въпреки това, аз също мисля да сложа теракот в моята, защото плочките се комплектоват с теракот по принцип и е трудно да намериш подходящ гранитогрес според цветовата гама, която си харесваш.

# 568
  • Пловдив
И аз пак имам върпосче  Mr. Green
Като слагате окачен таван, на каква височина е подходящо да бъде, за да не захлупва помещението?

# 569
Ами според мен, колкото е възможно по-високо... или според плочките... докъдето стига подреждането с цели плочки

Общи условия

Активация на акаунт