Новата година с радост среща ЮНСКАТА дружина- Тема №99

• 19 852
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
Нелиsmile3521

# 496
Amorelove , ninand благодаря ви за пожеланията Simple Smile

Захранила съм само със зеленчуци и плодове..не съм давала досега каша или кисел.
Даже се чудя какво да почна да давам...ще изчакам до 15ти, че сме на преглед в Токуда и да мога да сравня мненията на двете лекарки.
По цяла нощ спи при мен това хлапе...просто съм толкова изтощена, че не мога да ставам да го местя в неговото легло. Прахчета съм поръчала да видим кога ще ги донесат... А по корем преди спеше много, но от няколко месеца назад изобщо не иска.

Чудя се дали да не сложа малко бисквити в последното мляко, за да го засити повече...

# 497
Аморе, Hug

Значи кърмата ми ще отиде на вятъра Thinking

Аз давам понякога на Еми да гризе бисквитка,но постоянно я следя защото наистина отхапва здраво макар и без зъби Naughty

Нефроложката е казала на мъжа ми че трябва пак да отидем в частния и кабинет(комерсиална к..а #2gunfire)
И че има два варианта,бактерията да не причинява проблеми или да се проявява като заболяванес температура,нежелание да се храни,отслабване и тн.
Е,няма как пак ще наринем сума ти и пари,не можа ли просто на база собствените си ехографски изследвания и тези от лабораторията да каже ще има ли лечение,няма ли да има!!!

# 498

Чудя се дали да не сложа малко бисквити в последното мляко, за да го засити повече...
Мен педито ме посъветва да му давам на PLSMON бисквитки,който са в кутийка за да го засища вечер.Слагах му по две лъжички в АМ и не се е събуждал да яде през нощта след това.

# 499
  • Germany
Анелия, благодаря и на теб за включването!
Може днес да му натроша сухарче в пюрето, че нямам глутенова каша под ръка.

# 500
  • Пловдив
Фреш, не съм забелязала Марина да прави така. Не знам какво да ти кажа, освен да се посъветваш с педи.
Петя, относно моята педиатърка да има такива които много й се вързват. Познавам една майка която прави всичко което педи й каже, без изобщо да се информира. Например да дава вода от овесени ядки с мед, на 3 мес. си дете за разхлабване.  ooooh!
Senayde9 честито зъбче. Май и ние скоро ще се сдобием с още един зъб/трети на брой/-отгоре.
Аморе, голям сладур Алекс.  Heart Eyes

# 501
Fresh_ , Кайо има едно движение , което също ме притесняваше до скоро.. вдига си раменцата , все едно казва 'не знам' , няколко пъти едно след друго... и все , когато се е загледал някъде.. бях се притеснила, но реших, че може да е от желанието му да подскача, а той не спира да подскача (когато е седнал, легнал, прав...). Да не би да имате някаква игра такава..?

Добре дошли на новите попълнения Simple Smile) Колко е хубаво ,че все пак се увеличаваме Wink   bouquet

# 502
Голяма мъгла днес.  Sad А така се бях настроила за дълга за разходка! Язък!  Crossing Arms

# 503
Amorevole , тук повечето време от годината е така...
Даже има и случка :
Един войник в поделението във Враца пише на майка си : ''Мамо, всичко е наред, настанихме се . Враца е спокойно,тихо и  малко градче."
 Пише на майка си април месец: "Мамо, тук имало и балкан!"  (Поделението е точно под балкана) ...
Аз , ако няма мъгла , чак се учудвам..

# 504
  • Пловдив
mona-balona  Laughing
И в Пловдив вече трети ден е едно мрачно и мъгливо  Sad
Франчи, все забравям да те питам как е КАти и какво стана в крайна сметка има ли ангина или не.

# 505
Сенайде, честито поредно озъбване на Алиджан. Със здраве да си ползва зъбчето.  Grinning

Нинка, абе ангина не е било, защото не може напелите да изчезнат за една нощ, детето да не е вдигало Т и да пращи от здраве.
За справка Вили я видя "болна". Само така си пихме този антибиотик.  ooooh!

# 506
Здравейте днес нас ни изписаха, продължаваме лечението в нас и другия месец пак сме в болницата ще правят още една цветна снимка само че течноста този път ще я вкарват през катетър, тези снимки които ни направиха днес не са много добри има някакви малформации но след следващата снимка ще се каже и от там в София на всичкото отгоре си лепна и кашлица аз също

# 507
 Hug Вярвам, че всичко ще се оправи , стискам палци на всички мами с проблеми ...  Hug Heart Eyes

# 508
Анджи, имаш и моята подкрепа!  Hug

# 509
Анджи,  Hug за теб и малкия герой.

Общи условия

Активация на акаунт