Аз имам един въпрос: Как приготвяте пюре от манго?
Стелиян да чукна на дърво изглежда е съвсем добре и май ни се разминаха по-сериозните последици
Цялата рода каза че тепърва ни предстоят много падания, но това първото ще го помня.
Излязохме на разходка и заваля силно. Сложихме дъждобрана и нашия проспа пътя на връщане към къщи. Да ни пита човек къде тръгнахме - беше очевидно че ще завали 

и честити месечинки на всички сладурковци

и на че сме пораснали и вече сме 8.340кг. 67см. 
как може да си лекар и да не си вдигаш телефона?!Нали това им е работата да лекуват,ами ако е нещо много спешно,дори и да не е те просто са длъжни да са на разположение 24h в денонощието.Безобразие ама то си е до човек
поне в това отношение не мога да се оплача,защото нашият педи е много добър и като лекар и като човек.Много е старателен и толкова добре предразполага детето,че Алиджан като го види само се смее 
Цялата рода каза че тепърва ни предстоят много падания, но това първото ще го помня.
НЕКА РАСТАТ ЖИВИ И ЗДРАВИ!
/ два или три дена след това цедих по малко колкото да ми олекне и някъде към петия ден спрях. сега гърдите ми са мекички, без бучки, не мога да им се нарадвам /е, май не са си върнали предишната форма още, но се надявам и това да стане!/. вчера си сложих сутиена за пръв път откакто забременях и умрях от кеф / по време на бременността и кърменето ползвах едни безшевни потничета/. Дани още не е разбрала за края на кърменето, тъй като във фризера има кърма поне още за месец
/ е, имам още около седмица да вляза в час. Дани си свикна с гледачката, имам още малко забележки, но пък се опитвам и да не забравям, че никой не може да прави всичко точно като мен и се надявам след седмица нещата съвсем да се наредят!
че после ще замина за няколко дни и да ми е спокойно като ги оставям!
на всички, ние отиваме да хапнем плодовото пюре и после към центъра на разходка!
:hug