Здраве ,щастие, късмет ,юлче нека винаги да са с теб!

• 28 356
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • София
НАН-а знаеш ли дали системата на НАП и НОИ са с еднакви данни за дължими осигуровки.В смисъл-възможно ли е на едното място да пише,че съм осигурена,а на другото-че имам задължения?

Аз днес как се подхлъзнах и паднах ooooh!-на бедро,сега още ме боли.За колите мислят-за нас откъде ще минаваме-не!Да не говорим,че е пързалка навсякъде-аз паднах съвсем близо до поликлиниката,а на излизане помогнах на една жена да стане,защото беше паднала на същото място. #Cussing out

Влади има апрески,но пропускат и съм бясна!Проверих-оказа се,че има дупчица на подметката-сега се чудя дали да ги капна с лепило или да не рискувам и да ги занеса на обущар newsm78.И аз искам да си взема,но не намирам никъде!Искам черни,обикновени апрески-не мислих,че е толкова трудно да се намерят,ако знаете откъде да си купя в София-свиркайте!

# 646
Дидито,разбирам те до болка CryДнес обиколих къде що имаше магазини за спортни стоки,че и други , в т.ч. и Арлина където ми препоръча,но всичко е изкупено ShockedАма кьорава апреска нямаше.В един момент ми идваше да отида в близкия ловно-рибаски магазин и да си купя първите галоши #Cussing out
Рени,ако има в Бургас магазин ,където предлагат Ромика,имат страхотни зимни ботушки за момченца.Без малко да купя още едни на Алекс,ама като никога разумът ми проговори напук на манията за пазарене Mr. Green

# 647
  • някъде
НАН мерси Hug, и аз мислех че само на взимащите обезщетения ги плащат, но не бях сигурна. Иначе са ни платени и моите и на Сашо.
Дидито, на мен до преди месец си ми излизаше че нямам задьлжения кьм НОИ, сега излиза, че имам един месец от 2001година Crazy
Ронка, как така се отказа- хем беше навила Калин, а сега се отказа лесно, лесно Rolling Eyes
Ивка, аз категорично не бих пуснала Алекс на такова ски училище Naughtyпоне не на тази вьзраст.

# 648
  • През девет земи в десета
Диди,възможно е да си ги плащаш откакто съществува здравно осигуряване и накрая като чукнеш за справка да пише,че не са плащани от година и тогава е едно тичане по мъките с платежните да взимаш бележка от общината,че си здраво осигурен и има грешка в сайта.
Това се случи на зълва ми лятото и естествено аз тичах за бележка,че трябваше да ходи на доктор.За това пазете платежните.Ходих да се оплаквам тогава в Здравната каса,вдигат рамене,нищо не можело да се направи.Оправиха грешката,но си скъсах нервите.

За апреските,купих на Цвети на Ессо намалени,да стават за догодина за около 70лв.тази година ѝ стават миналогодишните апрески и ботушки.

Лети,виж в магазинчето на Геокс,във Варна, макар да изглежда малко има много по-богат избор в сравнение със София и цените са по-поносими.В момента има 50% намаление.Ако имате Ессо в МОЛ-а или по центъра,дамските апрески са 100-ина лева.

Диди,не лепило,силикон сложи на дупчицата.

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 20:45 от ☼ Зла Гад-Пиги® ☼

# 649
Брейййй и апреките изкупиха значи ooooh!
Тиция: в Ню Йоркъра на Валентина имаше хубави сиви ботуши гумени,даже май и грайфери имаха на подметката, хубави бяха за по 30-на лева. Няма даже да ти пропускат. С по- дебели чорапи и готово Peace

# 650
Ивка да кажа и аз за ски училището,аз не бих пратила също Гали,другата година може,но сега мънички ми се струва да са  Thinking

Ехаа,всички полудяха да купуват апрески.Голяма мания.Ние тук в Бургас да ви кажа сякаш сме нямали нужда от такива досега.Но тази зима се замисляме вече за такива обуща  Laughing

Кой каза за Ню Йоркер,утре съм там..  Mr. Green

Тиция Ромика не съм чула да имаме тук май  Thinking В Дейчман ме прати една приятелка,та ще ги видя,нали ще ходя в МОЛа утре..

Диди дай ги на обущар да ги види вашите.

# 651
  • София
За ските и ние решихме, да останат за догодина. Тази зима, живот и здраве, с нас ще кара, като ходим по пистите. То и няма записани деца, днес говорих и с госпожата и тя каза, че са малки още.
Апрески купихме на Цеци още в началото на зимата от Росиньол на Черни връх. Черни са с пухче отгоре, отвътре също, не пропускат, много съм говолна, че ги купихме. Иначе той има и на Ессо ботушки, но са кожени и без пух отвътре и не стават за сега. И едни зимни обувки по спортни на Геокс.
Аз си купих на Ессо също зимни обувки, непромокаеми, мъж ми също, много съм доволна, топлят, не пропускат  Peace
Иначе апрески на Пума много яки имаше, ама ги видях след като си купих моите и понеже имам 100 чивта зимни обувки, се въздаржах някак  Wink Ама много хубави бяха, цветни, имаше и чанта подходяща за тях спортна  Peace
Гумени също има в много магазини, много хубави, аз щото по цветни си падам, та ми ловят окото. На Лакоста има хубави, намалени, на много цени  Peace
Цеци е още сополив, но е на градина  Rolling Eyes Ми то всички там са сополиви, а само аз го спирам, ми то ми свърши отпуската вече  Tired

# 652
Аз съм на всяка стипендия в Ню Йоркъра хихихи ,много хубави нещица изпадат за без пари Rolling Eyes последно си купих яке на фишбон за 40 лв Flutter

Тук е голяма пързалка,с колата се пързалях до сега ,ходих в унито да ми нанесат оценка от един изпит се освободих,и да предам едно есе за друг,и се попързалях,сега въобще не излизам вече Crossing Arms ще чакам да се стопи тогава с колата Thinking

# 653
То Ели, аз поради тази причина си седя у дома. Тук, където да мръдна, все е с кола, даже до магазина, че сме на баир и с покупки на ръце не става.
Имам колет от Лареута, още от миналата седмица и не мога да стигна до Варна да го взема. Утре може да навия Камен с джипа да се пробваме. Зоя днес я пратихме най- после на градина.
В Ню Йоркъра миналата година имаше страхотни апрески на Фишбон за 28 лв #Crazy, така ме е яд, че не си взех тогава, ама и такива снегове нямаше бре! ooooh!

# 654
Арлина, като каза колет да ви кажа какви такси има вече по пощите. Сестра ми получи един от щатите, на който от там са платени 200$ за тАкси разни. Отива тя да си го вземе и им искат още 70лв. #Crazy Ми, че то съдържимото не струва толкова, безумие просто. #Cussing out
За здравните осигуровки и аз знам, че сайтът им доста често греши.

# 655
Здравейте,аз напоследък доста си поспивам,че да видим после как ще влизам в час  ooooh!

В този сняг и на мен никъде не ми се ходи,че се хлъзга,а онзиден и аз паднах,че асфалта беше нещо крив и заледен,първо Гали падна,и аз след него.Добре че си подпрях ръцете долу,иначе щях на корем да се цопна.  ooooh!

Хайде отивам и аз да се попързалям  Mr. Green

# 656
  • somewhere over the rainbow

Нан това 3 месеца невнасяни важи за през целия период от навлизането на Здравната система или само за 3 години назад,щото аз още в началото нямам бая години,а сега май ми ги плащат от унито,ще трябва да проверя даам Thinking
Елинка, за последните 36 месеца, предшестващи настоящия месец Peace Не се притеснявай, старите не важат Simple Smile

Дидито, да, може да има разминавания. Както казах, ако имаш максимум 3 неплатени вноски за последните 3 години, ти си здравно осигурен. Но това не значи, че те са ти опростени и не са ти задължения към НАП. Нали разбираш?

Ох, ама как говоря като пълен професионалист в областта Crazy А всъщност всичко знам от личен опит. Което не е много хубаво Confused, но ето, че помага понякога Laughing

Дая има много хубави апрески от леля Пиги Hug Чудесна работа ни вършат. За дълбокия сняг са перфектни Simple Smile  А аз по снега не ходя, отвътре в колата, та и маратонките ми вършат работа.
При нас пак заваля. Днес Дая е с шейната на детска Simple Smile

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 12:38 от N_A_N™

# 657
Здравейте, тези дни нямам никакво време да се включа. Все тичам на някъде. Crazy

Дидито, беше ме питала какви ваксини ще слагат на Ема.
Едната е Менинжитек, а другата Приорикс. Peace

Та снощи отидохме до педиатъра ни. Часа ни беше за 18:15, влязохме в 19:45!!! ooooh! То бе чакане, чудооо. Кристиан отдавна трябваше да е заспал, прегладнял. Не ще да суче в чакалнята, че имаше дузина деца и се разсейва...Но се държа мъжки и не плака до края.
Ема рева като магаре, когато й махнахме лепенките преди ваксината/има лепенки с лидокаин, които се слагат час преди ваксината, за да боли по-малко/. Порева си хубаво. Криско и той се обади за секунда като го боцнаха, че и на него вчера 2 касини.

Дидито, как си днес, след падането. Ужасно е с тези непочистени улуци.

Диди, вече казах защо се отказах. Simple Smile Отказах да купувам нова, оглеждам се в Ибей за втора ръка, ако изпадне. Предпочитам да си отида до Бг, отколкото да купувам количка/колкото и да не му се вярва на някой Mr. Green/

Какъв е този магазин Ню Йоркър?

Тук прехвърча от студ днес и няма да излизаме.

Ставам да приготвя обяда, че Калин си дойде. Чаооо, Пак ще ви досаждам по-късничко.

# 658
  • somewhere over the rainbow
Ааа, да, Диди, как си, боли ли те?
Майка също падна вчера. Така съм се смяла, като ми го разказваше цветно Laughing То не е за смях, че човек може сериозно да се нарани така, но на мен винаги ми е смешно Laughing Да види тя добре ли ми е, като падам час по час Laughing Шегувам се, разбира се Peace

Утре ще ходим до Пловдив да я видим тази миома какво ще я правим. Ама и аз на всяка манджа мерудия, ще ходя, акъл да ръся Crazy

Ели, къде е Здравната каса в Пловдив, че и там работа имаме? newsm78

Едитвам за последно: Днес имаме годишнина /една приятелка ме подсети ooooh! ooooh!/. Та черпя, каквото си купите Grinning

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 13:18 от N_A_N™

# 659
Ами сега е където е НОИ след хотел Лайпциг малко се продължава,пише бул.Л.Каравелов-пресечка на Руски е  Peacehttp://www.bgmaps.com/map.aspx?city=plovdiv&tip=1&lang=bg

Общи условия

Активация на акаунт