Здраве ,щастие, късмет ,юлче нека винаги да са с теб!

• 28 366
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Рони, тая количка тук е 800Е. Ако дадеш толкова - директно те обявявам за най-лудата  Mr. Green
Ехаа,егати цифрата.
Всъщност зимният кош не ти върши работа вече,или и него ще взимаш?

# 631
Рони, тая количка тук е 800Е. Ако дадеш толкова - директно те обявявам за най-лудата  Mr. Green
A тук е 900Е! Mr. Green
Няма да дам толкова, защото ги нямам излишни. Но в Ибей и др. сайтчета я има на доста по-поносима цена...
Рени, коша за новородено на тази количка си върви в комплект. Днес чучнах Крис вътре и е супер широк и дълъг/76см./

Аз спирам с тези колички. Нищо няма да купувам, че верно всички за луда ме смятат. А и ако похарча толкова пари, Бг на лято ще я видя през крив макарон. Crazy
Та така, приоритети. Подреждам.
Пък за третото/ако се навия след 10-тина годинки/ ще си я взема тази количка. Joy
На лято ще си начешам крастата с едно макларънче. Че то при мен, не може без хич. Embarassed

Наде, радвам се, че се е забавлявало детето днес.

# 632
Уф Рени, много съм отнесена. На Зап конструкцията имах предвид, тя нали лятна се води и на нея да се сложи кошничката. Но предполагам, че трябва да си купиш целия Зап. На Бъгстъра не зимния кош ми стои смешно, а кошничката, че е малка и се губи и някак си като на криво ми седи.Мое мнение де, по стилно стои спред мен кошничката върху Запа Peace Има и един модел на Макси- Кози, на 4 колела, пак съм виждала да се слага тази кошничка.
Иначе може пък и да продават, следи в Продавалника, може нещо да изкочи.

Ронка: ша ма извиняваш, ама е ужасно скъпа егати! ooooh! Mr. Green То и на мен са ми мания количките, ама толкоз за нова не бих дала. Ако изкочи изгодно от Йбей- да Peace Иначе и аз не ги харесвам този тип като Бъз, Стоке и тази с вирнатите крачета на децата.

Кетрин: при нас нямам идея с какво дизенфикцират, но дрешки съсипани не сме имали. Най- много някое леке от храна Wink

# 633
Ронка,според мен запази си правото за Макларън.Иначе ние с теб каквато и количка да си купим,все друга ще искаме после,спор няма.Аз сега си купувам тази че е с 3 варианта на ползване и уж да не ми омръзва,ама на виж то крастата си е краста.Болест си е това..

Арлинче Запът няма положения на гръбчето,не бих си я купила точно поради тази причина,пък дори и за 2г дете  Naughty
Гали до 3г си използваше абц-то включително и за спане на обяд.. Wink

# 634
  • някъде
някой ще помогне ли- от 2010година какьв е размера на здравните вноски и ако си регистриран в бюрото по труда дьржавата ли ги поема?

# 635
  • София
От градината организират ски училище за децата, сутринта ме питаха дали ще записвам Цеци.
Ми не знам. Цяла седмица е, сутрин от градината си ги карат, следобяд си ги прибират пак в градинатга, от 9 до 16часа. Според лелката в градината нашата група са малки още. Тя миналата година ги е придружавала. Каза, че им се доспива, ядат само суха храна и като ги приберат в хижата, да се постоплят и те се унасят да спят. А то няма къде да спят там и за малко се постоплят и пак навън, почти целия ден са навън. Каза също, че се разболяват често там, абе общо взето, ако зависи от нея не са за такива приключения, малки са още. А ние имаме мерак, но се чудим, че той Цеци и без това е все болен нещо, ама пък няма ли именно това, да го позакали малко.
Довечера ще говорим и с госпожата, да каже малко повече за организацията, дали са записали някое дете, че ако не се съберат достаъчно няма да има ски.
Вие какво мислите?
 Hug

# 636
някой ще помогне ли- от 2010година какьв е размера на здравните вноски и ако си регистриран в бюрото по труда дьржавата ли ги поема?

Диди нямам на идея,но е логично от бюрото да те осигуряват,питай там де? newsm78

# 637
Ивка,и на мен ми се струва,че се случва точно,както лелката ти го е казала Thinking
Ронкааа,направо ме срази с тази цифра ShockedНе,че няма и  по-тежки случаи..Имам една приятелка съдия-изпълнител Mr. Green,която миналата година даде 1000 евро,ама честно казано не зная какво е возилото.Е,хубаво е,ама на цената на една лека кола от Соц време Grinning
Аз от два дена обикалям като луда за апрески за зимуването,че имам 4 чифта ботуши само с токчета . #CrazyФинално си харесах едни ,ама 150 лева за нещо,дето ще го обуя един път,няма да станее.Дайте идея за он лайн покупки на спортни изделия Praynig

# 638
# 639
Tиция и аз търся на Гали апрески да купя,тя зимата свърши,ама разбрах че можело да ги взема по-свободни,че тук вчера беше дъжд,а днес вече пак натрупа сняг.Еее,аман тъкмо се поразтопи и пак навали..Гали все ме пита кога ще се стопи,че да дойдат гъбките.  Joy

Диди и аз не съм запозната,но мисля че ги поема усигуровките  Thinking

# 640
В Метро има за деца апрески и са хубави.А като за нас има, виждала съм хубави за около 40 лв, по центъра, на едно магазинче срещу Германос имаше, както и срещу Образцов дом едно магазинче за обувки, май на Роди беше Peace

# 641
Арлина,затрупани ли сте отново?Виждала съм ги на Метро,ама целия град е пълен с тях,а аз много мразя да бъда като от конвейр ConfusedМай за това ще си ходя и боса Rolling Eyes
Рени,в Некс са страхотни апреските за деца.Взех на Алекс още лятото и съм адски доволна.Грам влага няма по крачетата  то на фона на голямо гаене във вода и сняг.Бебо мърда ли много? Grinning
Рониии,идвай на отчет,че леко като те изтървем и хукваш на шопинг за колички Mr. Green 

# 642
Ееее Тиция, няма място за суета в този сняг Hug Тези, които ти казвам за нас са черни, изчистени, хубавки са Peace Затрупа ни пак, много ясно ...егати времетоо! #Cussing outКолите и пътя тук са затрупани, та пак всички сме у дома Tired
На Зоя така и не съм и взела още апрески, все се каня. Кара си с гумените ботушки с дебели вълнени чорапи. Иначе до градината баща и я носи от вратата до колата на ръце, та не и се налага много да гази сняг.

# 643
  • somewhere over the rainbow
Диди, ако си регистрирана, НЕ ти поема БТ осуровките. То оставаше и да е така Crazy Поема ти осигуровки, ако си в процес на взимане на обезщетение за безработица, което става 4, 9 или 12 месеца след приключване на трудов договор /зависи от трудовия ти стаж/. И мисля, че трябва да имаш 6м. на последната си работа.
Здравните осигуровки са 8% от брутното ти възнаграждение и 16.80лв., ако не работиш и се осигуряваш сам. Прочети тук: http://www.odit.info/?s=6&i=189155&f=3

Също така от 1-ви февр. тази година въведоха промени, а именно за да си здравно осигурен, през последните 36 месеца не трябва да имаш повече от 3 неплатени вноски. В противен случай или плащаш цялото си лечение или плащаш неплатените си вноски, за да ти поеме лечението ЗК. Наскоро наш познат получи инфаркт, не беше плащал /безразботен е/ и трябваше да заплати около 5 хил. лв. за лечението си. Плати си осигуровките за 3 години назад /около 350лв./ и така ЗК го пое.
За това, внасяйте си ги, да не се окажете в необрано лозе един ден /недай Боже/.

# 644
Давах рибомунил на Юл ама го спрях имаше по схема още 3 месеца ама след поредния АБ а уж нямаше да боледува с този рибомунил,моя категорично отказа да го давам,така и така файда не видяхме,а някой знае ли дали сега като съм го спряла е лошо newsm78

Нан това 3 месеца невнасяни важи за през целия период от навлизането на Здравната система или само за 3 години назад,щото аз още в началото нямам бая години,а сега май ми ги плащат от унито,ще трябва да проверя даам Thinking

Общи условия

Активация на акаунт