Здраве ,щастие, късмет ,юлче нека винаги да са с теб!

• 28 124
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте.

Алинка, и аз тук за първи път разбрах за тези лепенки. Peace Определено облекчават положението.

Летинка, как е Алекс? Метни някоя снимка да го видим. Heart Eyes

Диди, добре си се разкарала в студа без ключ до магазина. Добре, че Сашо е на разположение да отреагира, че не те мисля да се връщаш в студа.

Забравих да ви кажа колко е пораснало малкото ми момче. Вече е 6250гр. и 65см. Доста елегантно го раздава, Ема май беше повече на 4м. Нямам картон при мен, нали педито в бг го държи за себе си. Ще му го искам като си отидем.

Ели, Лети, мерси за разяснението за магазина. Добих представа.

Викам да спрем вече с тази количка, че наистина е досадно. Embarassed

Ема днес не е на училище. Навън е кучи стууууд, не ми се разкарваше с бебето. Пък и след ваксините е хуабво да остане малко вкъщи.

# 676
Аз вчера бях на родителска среща в градината за Ясмин. Общо взето само суперлативи ръсиха за нея, много била съсредоточена, постоянна, имала интерес към всичко ..Само явно малко се срамува, че говорела тихо и някои звуци не се разбирали добре Confused

# 677
  • somewhere over the rainbow
Момичета, да ви кажа сладкишът стана страхотен. По-вкусен не бях яла скоро  Crazy И на вид беше много добре, но в нас такива неща не остават за снимка Crazy Наистина доста бухна, Ронка, но номерът е да го сложиш в по-широка тава /ние го сложихме в 30см диаметър/, да е максимум 1 пръст дълбочина преди да го изпечеш, за да бухне до 3 пръста. Мисля, че това е оптималната дебелина за такъв вид сладкиш.

Ние сме в Пловдив, пред Здравната каса /Ели, вярно е до ресторант Стадиона, зад Паспортна служба/, отиваме да ядем, докато излязат на майка изследванията. Пътищата са да не ви разправям, киша по 20 см. дълбока, колите затъват, през 10м. спираме я да бутнем някого, я нас да ни бутат. Но то сигурно навсякъде е така. Поне е топличко.

Изчезвам.

# 678
Наде, стискам палци изследванията да са колкото се може по-добри. Praynig
На кекса наистина цаката му е в по-широчка тавичка. Следващият път ще се постарая повечко, Наистина е невероятно вкусен. Но моя грешка бе, че го залях с разтопен течен шоколад, и не се стегна хубаво, ама здраве да е, не остана. Mr. Green

Майра, браво на Ясмин! Hug

# 679
Нан дано не сте се разкарвали напразно,то в сайта им пише този адрес там,значи си е там  Thinking вече ще знам

Тиция интересно и ти со го сравнила с тера нова,ама то си е така де Crazy,и на мен ми прилича малко на 2 ръка но не е,просто са евтини нещата и качествени (за разлика от пазара) пък и нали света се облича удобно ,та нещата са си тип "парцалки" ама якето ми на фишбон си е хубаво,на тази марка са си хубави нещата Mr. Green

# 680
Ей,зарибихте ме и аз утре ще го правя този кекс  Crazy

# 681
Аз днес си имам китайче  Mr. Green

# 682
Аз пък водих Юл на танци в ДГ че се побърка в къщи да седи,сега е радостна че има 6 на ръката и е танцувала с батко Коце (някакво момченце) и само повтаря имам 6 имам 6 Flutter

Аз ще правя кекса със локума,след малко ще ходим за локум
  Mr. Green

Сега имам почивка между семестрите и се чудя какво да правя ooooh!  newsm78Взех да сея ферми и аз ама хич не мога да се зарибя ,нещо не ми са интересни  newsm78

Майра казаха ли какво пише ?Иначе е супер китайчето Heart Eyes

Направихме кекса с Юл,даже тя изми чиниите после  Mr. Greenhttp://www.facebook.com/home.php?ref=home#!/photo.php?pid=262975 … bid=1127931297433

Последна редакция: чт, 11 фев 2010, 18:54 от Eli83

# 683
  • София
Майра-много сладко китайче Grinning!Само дето не ми се отваря като голяма снимка newsm78.Дай и други снимки на децата Heart Eyes.Браво на Ясмин,че е послушничка и умничка!
Ели-вкусен ли беше кекса с локум,мисля да го пробвам и аз,не мога да отворя снимката.Снощи правих по идея на НАН този с майонезата и ми се получи-и на вкус,и на форма.Ето го:
http://vladislav2006.multiply.com/photos/album/55/55#photo=
НАН-дано изследванията са възможно по-добри Praynig,пиши!Ние онзи ден бяхме в Пловдив при д-р Джамбазов.Очарована съм,много готин!Насрочи ми операция за 23.03.-ще ви напомня да ми стискате палци.Та в Пловдив пътищата  бяха такива-имаше повече сняг от София,киша,лед-ужас!Не престана да вали сняг на парцали,духа вятър,направо кошмар,магистралата непочистена,нищо не се вижда,абе по едно време караше с 20км/ч мъжа ми.Хубаво,че се прибрахме невредими,че беше ужас.Иначе и на мен ми е смешно,когато някой падне-просто самата ситуация е смешна-може би от филмите на Чарли Чаплин още е останало-много ми беше смешен и как постоянно падаха разни хора,направо се заливах. Grinning
Рени-стой си на топло,пази се!
Крис-как са децата?Ту единия,ту другия-милите те,милата ти!Дано вече са по-добре Hug!
Нанни-Влади все още не слага правилните местоимения и само се смеем.Вика на баба си:"Много обичам майка ТИ"-като има предвид мен,на мен вика:Искам да ходим при баба ТИ,като има предвид баба си. Simple Smile
Ронка-да ти е живо и здраво голямото момче!Това с лепенките много хитро!Дано се оправи компа ти Peace.

# 684
Ели, един приятел ми ги разтълкува на мен. Ето какво ми е писал:

На снимката вдясно канджито 安 значи мир, спокойствие. Отляво е канджито за ухо 耳. Този на челото сигурно трябва да е ориз 米, но му липсват две чертички.

Дидито, защото нямаш регистрация във ФБ. Така се вижда отвън.

# 685
  • София
Майра-имам регистрация,сега ги видях!На Ели нещо не ми излизат Thinking.

Владката има гъбички между пръсчетата на крачетата,знаете ли дали може да се ползват геловете за възрастни?

# 686
Дидито, страхотен ти е станал сладкишът. Вкусен е нали? /обожавам шоколад и всичко шоколадово Crazy/
Много хубаво, че сте отишли при Джамбазов. За операцията ще стискаме палци, тя е на датата, когато трябва да се подписвам в БТ, та ще помня Grinning Сигурна съм, че ще мине добре. Не се притеснявай изобщо Hug Дано проблемите ви си отидат със сливицата Peace  Praynig
При майка няма нищо много притеснително Praynig 76 хемоглобин, чиста желязодефицитна анемия, отсъди докторката. Ходихме при Кирова в Св.Георги, навсякъде цитирана като много добър хематолог. Майка е очарована от нея. Та анемията е причинена от миомата и това често се случвало. Не каза нищо за кръвопреливане, както ни бяха уплашили тук #Cussing out Изписа една кофа лекарства, които ще се пият 1 месец и, ако желязото се е вдигнало, както трябва, ще насрочваме операция. И Кирова е на същото мнение, както гинеколога тук, че по-добре да се маха миомата, че иначе до климактериума трябва да е на лекарства, поддържащи хемоглобина. Които, освен всичко друго, не са и евтини. Операцията не била много тежка, дори рутинна в повечето АГ отделения. Та като цяло сме с една идея по-спокойни Grinning

Хайде стига съм ви занимавала с моите неволи Crazy Хубав ден!

# 687
Нан нека пие лекарствата така ще се чувства по-добре,аз съм с желязодефицитна и знам какво е,сега като почнат коприви спанак,да хапва зеленко вдига хемоглобина,и като се пооправи да я прави тази операция щом е "рутинна"

Нан да те питам на Дая откакто и махнахте 3тата сливица как е?май не си писала да е боледувала?
 Ние сега се връщаме от преглед при едно "светило" още като видя Юл и каза за махане на 3та сливица,личало и по физиономията,незнам си какво била подпухнала,погледа гърлото и взе да ни увещава да я махаме,беше категорична че това ако е нейно внуче досега да не го мъчела да я е махнала, после ходихме при нашата УНГ и тя каза че може още 2 месеца да се помисли,но индикациите за махане били 2-3 гнойни отита за година,2-3 месеца с кашлица непреставаща,6 месеца да спи с отворена уста и да хърка,и да говори носно,тогава се махала,аз се чудя що трябва да чакаме 3 отита Shocked,но и тя каза че става за 15 мин и е "рутинно" та сега ще чаКАМЕ,В МОМЕНТА ИНАЧЕ Е ДОБРЕ ЗДРАВА Е,ИЗПИСА И ЛИМФОМИОЗОТА Crazy  и имунобор кидс,и зиртек Crossing Arms а в Понеделник ще сме на ДГ,пуснахме и носен секрет Flutterда видим какво ще покаже ooooh!  уфф писна ми от болести вече ако няма да боледува да я махме таз сливица и това е ooooh!

# 688
Ели, в неделя вечерта Дая се оплака, че я боли ухото. Дадох една доза Панадол, заспа и повече не се е оплаквала. Това й е боледуването откак махнахме сливицата. Но тя по-принцип никога не е боледувала много - има няма 2 пъти да е пила антибиотик през живота си - но сливицата й създаваше големи проблеми с дишането и хъркането. Вие защо не направите и една консултация с Джамбазов - поне ви е под носа там? Може и той да каже същото, като тази докторка.

И как така Юл е здрава, пък изписват 3 лекарства Rolling Eyes То ако ги пие, когато няма нужда, какво ще помогне, когато е болна?! Stop

Дидито, виж листовката на мазилото за гъбички, дали е забранено за деца. Или пък питай в аптеката. Брях, че гадна работа! Crossing Arms

# 689
  • София
Диди, вие не сте ли от София, що чак в Пловдив на лекар УНГ?
И аз пак ще го водя Цецо, да я видят тази сливица, пак говори носовио, но пък спи със затворена уста в повечето случаи  newsm78
Горе-долу половината симптоми ги имаме за възпалена трета сливица, уф, като се сетя миналата пролет колко месеца я лекувахме тази сливица и сега пак наново  Close
Нан, пу-пу всички дечица, да са здравички като Дая  Hug
Ели, идете и вие при Джамбазов, виж колко са одволни мамите  Peace
Диди, откъде пък ги е пипнал малкия тези гъбички, на басеин ли ходи?
Майра,  Hug на китайчето  Joy
Ронка  Hug
Рени, не излизай, много е хлъзгаво и мокро и студено, не е за бременни булки навън  Naughty  Hug
В момента във Варна Мол само този магазин има посетители,а другите ги затварят един по един.

В ЦУМ са затворени 50% от магазините  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт