Здраве ,щастие, късмет ,юлче нека винаги да са с теб!

• 28 128
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • somewhere over the rainbow
Мерси, знам къде е НОИ Peace

# 661
Нан питах и моя за справка той твърди че не е там,при все че преди години ходих да си оправям здравните вноски да ги разсрочвам,точно в НОИ сградата,сега се обърках,преди беше другаде ЗК после ги сляха в сградата на НОИ,сега да не те бъркам,старата сграда на ЗК беше някъде до ресторант стадиона, трябва да звъннеш за всеки случай,аз съм сигурна че е в НОи но той ми казва че не било,незнам вече Shocked сега ще се разтърся за справка  ooooh!

Пише  в сайта ул Христо Чернопеев 14 незнам до колко е актуално,виж го на карта къде е улицата и освен да отидете и до двете места,сега се обаждах на позната уж фирма имат ама здравни вноски плащал счетоводител и тя е потресена че не знае къде е ама това е като не се здравноосигуряваме хихихиихих Mr. Green Sad вие какво ще внасяте вноски ли?

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 13:44 от Eli83

# 662
  • София
Писали сте много,не съм прочела всичко,нямам и сили сега да ви пиша с подробности,така че накратко.Люси  три пъти поред през 2 дни вдига по Т39.4,давам Нурофен,спада и после два дни никаква Т.И така три пъти,последния тази сутрин в 5.30ч.Обаче час и нещо не можахме да я свалим и тръгнахме към Токуда.Там вече беше спаднала на 38.3,прегледаха го и пуснахме кръв и урина.Голямо пищене и реване покрай всичко това.То къде си е ревлив Люси,пък и с това боцкане,съвсем.
Резултата е ангина,изследванията са добри,ще пие Аугументин.Въпросът е как ще го пие,защото при последния ни опит преди няколко месеца повръщаше при всяко приемане на АБ-то и накрая го спряхме.
Та това е при нас,явно сме в някаква черна серия,ама се надявам скоро да му се види края.

# 663
Крис лошо,ами защо тогава не пробваш с бабини илачи,компреси,щом не вдига Т непрекъснато.. Thinking
Галко като е с ангина на всеки 4-5ч е с висока Т,над 38 градуса,до 40 стига.  ooooh!
Ама ти прецени де  Wink

Върнах се,нищо не купих.Всичко е толкова обрано,пролетно зареждали сега хората  Tired
На Гали купих малко флумастри и моливчета и хранителни стоки.В Йоркер апрески за мен също не видях,само едни велурени сиви ботички имаше за 30лв,но не ги взех че да не би да пропускат и да ми се мокрят краката  Thinking

# 664

Върнах се,нищо не купих.Всичко е толкова обрано,пролетно зареждали сега хората  Tired
На Гали купих малко флумастри и моливчета и хранителни стоки.В Йоркер апрески за мен също не видях,само едни велурени сиви ботички имаше за 30лв,но не ги взех че да не би да пропускат и да ми се мокрят краката  Thinking
Нямаше ли от гумените ботушки? Да не са свършили и те? А тези велурените, хич не са велур, ами от плат, който прилича.
НАН: ЧЕСТИТА ВИ ГОДИШНИНА!  bouquet  bouquet  bouquet
Ронка; за първи път чувам за такива лепенки newsm78
Крис: оправяйте се бързо HugАз над 39 градуса давам само Хексалгин, най-бързо сваля.
Нани:имаше една страхотна статия на  Еленко Еленков, точно за Софийска митница, но не я намирам. Облагат се пратки със стойност над 150 долара, за страни извън ЕС. Това от тази година, луди хора, беее! ooooh!

# 665
  • somewhere over the rainbow
Запрятам ръкави да правя този сладкиш http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=464514.0 , че ще сме бая черепчета тази вечер вкъщи, да ги изненадам с кулинарните си умения. Пък била тя и неприятна изненадата Mr. Green

Ели, не се притеснявай, ще го намерим. Аз питам ей тъй, лаф да става Grinning И не, няма да внасяме вноски, Слава Богу сред нас здравно неосигурени няма Sunglasses На онзи познат, с инфаркта дет ви викам, някаква рецептурна книжка трябвало да се подпечатва, та ще му свършим работа на човека, че той не може да обикаля много-много.

# 666
Дано стане вкусно Нан ,аз такива изчанчени сладкиш с майонеза  Crazy не съм правила ooooh! апропо newsm78 newsm78 да не забравим,честита ВИ годишнина (колко) !Много Обич ви желая!  bouquet

И аз ги гледах едни такива тип велурени сиви,ама по скоро има едни тъмно лилави на токче , Flutter
  Ронка Ню Йоркър е магазин тук в Плд е в МОЛА,има дрешки разни и намаления,обувки,герданчета ей такива щуротии(дънки,блузи,якета,мъжко дамско,бельо....),подобен е и ТераНова пак в Мола  Peace

# 667
  • София
Нан-че, честита годишнина, да сте живи и здрави и много да се обичате  Hug
Да кажеш, дали е станал сладкиша  Wink

# 668
О, НАН сейвнах си го. Изглежда много вкусен. Аз вчера правих ето този: http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=9856, но с по- малкото продукти, рецептата на девойката с ник: Теди. Стана страхотен и е доста бърз и лесен Peace Изядоме го вече, не остана и едно парченце Embarassed

# 669
Арлина това ще се направи,прилича на кекс ама с локум ще е по- готин,а май е без яйца newsm78

# 670
  • някъде
НАН честита годишнина, много да се обичате и разбирате Hug    bouquet
Този сладкиш знам, че е много хубав, но още не сьм го правила Peace
Наде, ти докато ходиш ли падаш- завива ти се свят или друго? Tired
Ронка, абе аз прочетох, но не повярвах че така бьрзо се отказа, от раз Simple Smile Hug
Крис бьрзо да се оправите Praynig Hug
Рени, внимавай сьс снега и леда Naughty Hug
И моята майка 2 пьти вече пада за тази зима Tired
Аз днес замалко не се изтьрсих Crazy Сутринта трьгнах пеша, измрьзнах и тькмо стигнах магазина и установих, че сьм си забравила ключа, та Сашо трябваше да и го донесе ooooh!

# 671
Да, без яйца е CrazyСтахотен става и икономичен, пробвайте го Peace

# 672
Наде, честита годишнина! много разбирателство, уважение и любов поне още 70 години!  bouquet Hug

Аз направих сладкиша, който е дала НАН. стана вкусно, ама на вид хич не го докарах. Embarassed Надигна ми се. Наде, ти как се справи?

Арлина, ще опитам и този който ти си пуснала, но първо трябва да се снабдя с локум от руски магазин.
Обичам бързите и вкусни нещица. Peace

Лаптопа ми умирааа. Никакъв го няма, забива якооо.

Лека вечер.

# 673
Моят мъж взе, че се сецна в кръста... Laughing Rolling Eyes бабата донесе космодиска и Жоро вика:"Остава наколенки да сложа и парцел да си купя"  Joy
Казвайте нещо за кръст, май нерв е възпалил, не минава. Пие Диклак, масажирам с Алгасан, отвътре нещо прескача... #Crazy Дани само го гали по главата и пита:"добре ли си тате?"
Днес, докато бяхме сами през деня, за първи път попита:"Къде е баща ми?" Иначе все тати го нарича, но ми направи впечатление, че употреби и точното местоимение. Thinking
Дани пък ми е хремав, днес му забърках в една мерителна чашка от сироп 2,5мл. Стеримар, 2к. клеева, 2-3к. Виброцил и малко ср. вода и го тормозя с тях и Коризалията. Много хърка нощем иначе не е сериозно.
Ставам, че нещо много ми дразни очите монитора и мигам на парцали.

Аааа, Нан, Честито и от мен! bouquet

П.П. Арлина, видях снимките ти във фейса, тц,тц, откъде тия сладки бузи бре...Да ги намляскаш хубаво от мен. И Зоята много сладка. Simple Smile

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 23:47 от Nanny

# 674
Наде,честита годишнина на патерица HugИ...най-накрая Павел да се престраши да ти предложи Laughing
Ронка,страхотно решение Heart EyesОще ум не ми го побира,че се отказа от количката ,като те знам кава си ми мания, но карай Mr. GreenНю Йоркера е точно като Тера Нова и го има в по-големите градове,но аз специално не го харесвам,защото ми прилича на втора употреба ConfusedЕ,има и някой хубави неща,но трябва да имащ време и нерви да стоиш само там и да ровиш.В момента във Варна Мол само този магазин има посетители,а другите ги затварят един по един.
Рениии,пази се бе жено,какво пързаляне в това време ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт