Бременна ли съм - тема за бързи въпроси и отговори 3

• 46 100
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
опитвам се да не мисля,че миналият месец изкупих аптеките...имам много силно главоболие,отпадналост и чак нямам сили,а нищо не съм правила...дано този път е чудото,което всяка една майчицата мечтае

# 151
Привет и от мен, мили момичета Simple Smile

Имам горе-долу нормален и точен цикъл - 27-28 ден. С моя приятел не се пазим отдавна, не сме си и поставяли за цел бебе, но и двамата го искаме  Началната дата на последния ми цикъл беше 27 декември 09г. Правили сме любов няколко пъти от тогава. на 11 януари ме сви корема ужасно и същата вечер получих розово зацапване. Днес вече трети ден то не е спряло, но сега е по-кафеникаво. Виждам го само след почистване след малка нужда.. Но ме плаши.. Боли ме главата, боли ме корема ниско долу, вие ми се свят (според майка ми е защото съм слаба, според мен не е това, но знам ли..), повръща ми се често, изнервена съм до безобразие.... Направих тест и разбира се беше отрицателен, въпреки че зная колко глупаво е от моя страна толкова рано...  Embarassed

Кога според вас ще мога да получа яснота от кръвен тест, дали този месец ще иаме новина  Embarassed

# 152
  • София
Ох, не мога да изчакам края на седмицата когато би трябвало да ми дойде.
Всъщност не знам точно кога трябва да ми дойде, защото Декември ми дойде на 40тия ден от цикъла!
А пък гърдите ме болят от две седмици.
Въобще не знам бременна ли съм или ...

За съжаление ще ви кажа - щом теста си е отрицателен, той си е отрицателен.
Почти не зависи кога точно ще се направи или колко пари струва.
Между другото, вдигнали са цената на Sure Check. Close

# 153
Дилянка, в този форум само има десетки или стотици жени, които са имали НЯКОЛКО отрицателни теста. И сега теси отрицателни тестове са вече бебета..... Просто виж темите тук... Simple Smile
За мен беше доста рано да си правя, но както и да е. Ще видя след няколко дни още какво ще е положението. Днес вече четвърти ден съм със зацапване...

# 154

За съжаление ще ви кажа - щом теста си е отрицателен, той си е отрицателен.
Почти не зависи кога точно ще се направи или колко пари струва.
Между другото, вдигнали са цената на Sure Check. Close
Не съм съгласна! Разгледай темата с графиките на бремелинките. Голяма част от тях са точно такива, първо отрицателен тест и след седмица или по- малко - положителен.

Преди 2 дни си взех Sure Check за 3.50.

# 155
  • При моето слънце
Цената на Shure Check варира в различните аптеки, поне аз съм си купувала и за 3.50 лв, и за 4 лв.

# 156
mssina, още ти е рано за уринен тест. Ако знаеш кога ти е била овулацията, най- рано след 10-я ден можеш да си направиш кръвен тест. И аз много добре знам какво е да чакаш. Искам да ви кажа, че раното правене на тест е безсмислено, може да се измъчвате напразно. И аз много бързах и началото виждах - и се отчайвах, но след дни видях +. Желая ви успех на всички да видите 2 чертички!!!;-)

# 157
Мерси Дес! Мен много ме е страх да не е някаква киста или нещо друго, защото за първи път получавам подобно зацапване около овулацията. Не че зная с точност кога е тя Simple Smile)Но определено ми е странно и притеснено.. Чувала съм за розова овулация, но при мен само първия ден беше розово, после стана кафяво-ръждиво и до сега е така - вече 4 дни......За почна на 16 ден от началото на предния цикъл.
На някой случвало ли му се е такова нещо? И какво се оказа то?

# 158
  Аз имах подобно зацапване.На цвят беше ръждиво и само като се забаршех го имах и то спря до следобяда. Появи ми се около 2-3 преди дата на цикъла ми.
  Може да е имплантационно зацапване.Успех и дано видиш 2-те чертички Praynig

# 159
и аз вчера имах малко...но беше съвсем малко и точно 7 дни след предполагаемото ову...и 5 дни преди предполагаемия цикъл...и беше съвсем малко и съвсем бледо....дано е станало

# 160
Успех момичета!
 И аз тези дни чакам да не ми дойде, ама ще видим. Нямам никакви симптоми за сега.

# 161
За съжаление при мен се появи 1-2 дни след деня на предполагаемата овулация. Едва ли е имплантационно. Но ако съм имала по-панна овулация може и да е  Embarassed
В събота ще повторя теста и ако имам някакви съмнения- понеделник съм на кръвен. Дано е втора чертичка - искаме си го Simple Smile , а не някой проблем.

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 15:40 от mssina

# 162
  • Карнобат
Честито  на всички видяли две чертички ! Лека и безпроблемна бременност и здрави бебчета на финала.

# 163
  • Карнобат
Здравейте, аз сам нова тук. Миналият месец с моето мило взехме да бебеправим. Сега на 23.01 чакам прословутата лелка, но дано да не идва в близките 9 месеца. Моля ви, стискайте палци и аз да видя заветните две чертички! Успех на всички бебеправещи!

# 164
Здравейте момичета, за мен надеждите този месец угаснаха - Лелката ме посети току що....
Само искам да знам за първи ден от тази менструация кой да взема - първия от зацапването или днешния? (зацапването беше 4 дни- днес е четвъртия) а предния ми цикъл започна на 26.12
Моля ви дайте ми съвет!
  bouquet Успех на всички, които искат да видят двете чертички!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт