Бременна ли съм - тема за бързи въпроси и отговори 3

• 46 314
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
ако няма някакъв друг проблем, иди след седмица  Peace
Има голям проблем Ще полудея от чакане, защото не съм спокоина че наистина съм бременна! От четири дена всяка сутрин си правя тест и 2 чертичка е все бледа???

Бременна си мила,просто се успокой и се радвай изцяло на момента. Пожелавам ти успех и здраво бебенце!

# 631
момичета аз се оттеглям от опитите за бебче,но ще ви следя редовно...правих си изследвания на хормоните и имам завишено LH и тестостерон и сега три месеца ще съм на противозачатъчни за нормализирането на хормоните...доки каза ако не ги пия нямам шансове за бебенце....МНОГО МИ Е БОЛНО!!!Предписа ми ДИАНЕ35 може ли някой дами каже правилно ли е????И това лекарство как действа и има ли полза от него???

# 632
mi6lena много съжалявам, не се натъжавай  Hug просто си мисли, че след изкарания курс на лечение ще имаш най прекрасното бебе на света  Heart Eyes

# 633
  • у нас
момичета включвам се в темата за да ви поздравя  bouquet  newsm10

много се радвам че в тази тема има толкова нови бременилки Heart Eyes  newsm51

самата аз когато я пуснах бях не чакаща Hug, а сега вече тръпна за всеки следващ преглед за видя шушулката Heart Eyes  preggo newsm32

желая ви само положителни тестчета и докато темата стигне 50 стр поне още 50 момичета да се включат с ++ Hug Hug Hug Hug Hug

успех на всички  bouquet

# 634
днес си взех тест, който потвърди експеримента, който като прочетох от вас си направих със содата. Появи се 2 чертичка  Party Надявам се всичко да е наред!

Тъй като аз повдигнах въпроса със содата, да докладвам, че при мен той не позна -- въпреки че содата кипна, за мое голямо съжаление на другия ден ми дойде.  Cry (А бях толкова обнадеждена след експеримента с урината на сина ми....  Whistling)
Другата седмица започваме нови опити и се надявам скоро да се похваля с добри новини.

# 635
момичета аз се оттеглям от опитите за бебче,но ще ви следя редовно...правих си изследвания на хормоните и имам завишено LH и тестостерон и сега три месеца ще съм на противозачатъчни за нормализирането на хормоните...доки каза ако не ги пия нямам шансове за бебенце....МНОГО МИ Е БОЛНО!!!Предписа ми ДИАНЕ35 може ли някой дами каже правилно ли е????И това лекарство как действа и има ли полза от него???

Аз съм пила Диане-35,по друг повод ... не го харесвам като медикамент. Има нови хормонални лекарства,които влияят по-добре,ако не се чувстващ добре от Диане-35 спри го и помоли лекаря да ти даде нещо друго.

# 636
здравейте момичета за съжаление не съм бременна защото ми дойде, но след няколко дена продължваме с опитите.Така се бях зарадвала, но .........

# 637
  • Варна
galkaaa88,
съжалявам, мила spoko Сигурно е много тежко да видиш тест с две чертички и накрая да ти дойде. Макар че понякога ми се иска да ги видя тези две черти, просто да ги видя, да знам какво представляват Whistling Днес си направих тест, защото зверски ме заболя глава, и коремът ме боли, явно ще ми идва, но още се мотае. Понеже ще излизаме довечера, реших да пия хапче да ми мине, но исках преди това да отхвърля възможността да е станало нещо. Естествено "-", знаех си. Най-идиотското е, че оставих теста на земята и след малко поглеждам - нещо като втора чертичка. Вдигам го - то власинка някаква Crazy Охххх, щях да откача. Както и да е. Дано е следващия път.
ivdrag,
какво става с теб, всичко наред ли е?

# 638
Месечинка виторога   Hug, успех и още следващия път да ги видиш! Аз си видях втората чертичка най- рано 3 дена преди датата и на самата дата, но си е много бледичка, едвам забележима миличката... За това реших да и дам време да потъмнее, но сега ми е по-лесно, защото вече ми закъснява 2-ри ден. Имам и други неспецифични за мен симптоми, но не смея много да се радвам.
Разбира се надничам тайно при октомврийките Simple Smile.
galkaaa88, съжалявам много!  Дано скоро се сбъдне мечтата ви!

# 639
  • Варна
Много се радвам, стискам палци следващия път чертичката да е дебеееела и ярка и скоро да я видиш на ехографа да ти маха с ръчичка, а през октомври да я гушкаш Hug

# 640
Месечинка виторога, мерси много! Аз току що си направих тест (по никое време) и линийката се вижда много по- ясно, така че ще се престраша да се похваля  и да се надявам да си имаме сърчице скоро! Успех на всички!

# 641
  • Варна
Честито Hug Стискам палци скоро да се чуе сърчице Heart Eyes
Аз още чакам леля, сватя, стринка, каквото ще идва там, забави се, изглежда е окъсала някъде из снега Crazy Ама сигурно ще дойде гадината, с тези вестоносци, дето ги прати вчера Whistling

# 642
Здравейте момичета!!!
Искам да ви помоля за съвет.
Закъснява ми 2-ри ден.Преди 3 дена правих тест но имаше само една черта.Корема ме боли на моменти както когато ще ми идва.Забелязвам че от една седмица всяка вечер ме боли главата и ми се гади.Но подчертавам че само вечер.Днес си направих още един тест и... виждаше се многоооооо бледа втора чертичка.Дори дадох на мъжът ми да види , че да не би да ми се превижда.Преди година минах през нежелан аборт в 10г.с. Тогава имах големи болки в гърдите , а сега нямам.
Дали теста с бледа черта може да е положителен, и това може ли да са (дори и минимални ) СИМПТОМИ ЗА БРЕМЕННОСТ???
ЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО  newsm51

# 643
  • Варна
Тестът с бледа черта си е положителен. Стискам палци следващия път да е ярка  thumbsup

# 644
офффф дано.
Чул те Господ Praynig
Но това че ме боли корема като че ли ще ми дойде????
За това се притеснявам  Sad

Общи условия

Активация на акаунт