Бременна ли съм - тема за бързи въпроси и отговори 3

• 46 405
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
Да принципно всичко сме изчислявали и много се надяваме за бебе миналия месец ми дойде на 21 и тррябше тоя месец да е на 18-ти като овулацията ми беше на 3 или 4

# 241
  • София
Tommelise, ходи ли вече при доки да видите точицата? Аз все още не съм, записах си час чак за 27.01 и малко се притеснявам да не закъснявам. Иначе се чувствам добре, пия си фолиевата киселина. Понякога ме боли корема ниско долу, но не е постоянно, напълнях и се чувствам супер странно.
Успех на всички момичета! Все повече положителни тестчета да изпълват темата. Hug

# 242
  • у нас
ходих да Heart Eyes още на 15.01 видяхме отлично прикрепено жълтъчно мехурче с ембрио и сърчице Heart Eyes поне за сега вървим и напред в развитието ( на вагинален) за болките ми предписаха утрогестан и ношспа. На преглед съм отново средата на февруари

желая ти скоро да изиташ радостта от това да видиш тупкащо сърчице на мъничка точица

# 243
здравейте,момичета.да споделя и аз притесненията си-на 5 ден от закъснението на мц направих тест/уринарен/ и беше+, на 7 ден преглед с вагинален видеозон,но не видяха нищо.изписаха ми утрогестан и но-шпа и днес две седмици от закъснението док отново не видя нищо.вече много се притесних и не знам какво да мисля.работим за това бебе от 4 год.,така че разбирате как се чувствам.ще се радвам да чуя и вашето мнение

# 244
  • София
ходих да Heart Eyes още на 15.01 видяхме отлично прикрепено жълтъчно мехурче с ембрио и сърчице Heart Eyes поне за сега вървим и напред в развитието ( на вагинален) за болките ми предписаха утрогестан и ношспа. На преглед съм отново средата на февруари

желая ти скоро да изиташ радостта от това да видиш тупкащо сърчице на мъничка точица
Благодаря ти , миличка! Лека бременност!

# 245
dominicana, опитай на друг лекар да идеш. аз съм чувала, че 4-5, даже някои чак в 6та седмица се виждат. може и да е стара апаратурата с която те гледат, а може и доктора толкова да си може Wink
успех от мен. скоро ще видиш бебе-точица   bouquet

# 246
  • София
здравейте,момичета.да споделя и аз притесненията си-на 5 ден от закъснението на мц направих тест/уринарен/ и беше+, на 7 ден преглед с вагинален видеозон,но не видяха нищо.изписаха ми утрогестан и но-шпа и днес две седмици от закъснението док отново не видя нищо.вече много се притесних и не знам какво да мисля.работим за това бебе от 4 год.,така че разбирате как се чувствам.ще се радвам да чуя и вашето мнение
[/quote

А какво е мнението на доктора? Какво казва за всичко това ?Не е ли редно да те изпрати на кръвни изследвания, за да проследи как се развива бременността  след като имаш положителен уринарен тест?

# 247
Според мен, потърси втори доктор и по възможност с хубава апаратура. Ако и тогава нищо не се види, те съветвам да си пуснеш кръвен тест и да следите за нивата на ЧХГ - от това по-сигурен начин за установяване на бременноста не се сещам  Wink Успех ти пожелавам и се включвай  да кажиш как са нещата!

# 248
при мен вече е втори ден закъснение и нямам никакви признаци да ми дойде освен,че цялото ми лице се изпришти...нито гърдите ме болят нито корема...боли ме единствено главата и нито аналгин нищо не помага...неискам да бързам с този тест от страх какво ще видя...остава ми само да чакам newsm45 newsm45 newsm45 newsm61

# 249
Е, аз не съм бременна... за съжаление, но тъй като това е първия месец, в който работихме за бебе - не съм особено разочарована. Ще пробваме пак.
Но имам един въпрос - някъде 7-10-ина дни след овулацията имах мнооого странни симптоми - гърдите ми станаха ужасно чувствителни - чак при обикновена прегръдка ме боляха, уголемиха се - сутиенът ме притискаше, зърната също станаха свръхчувствителни - никога преди не е било така! Аз даже около деня, когато трябва да ми дойде не изпитвам обикновено такива симптоми. После - сякаш изведнъж гърдите спряха да ме болят и направо усетих как се смаляват - Много странно!

Та въпросът ми е - възможно ли е да е имало оплодена яйцеклетка и нещо да е станало- четох, че май често бремеността се прекъсвала в първите дни???
И още нещо странно -обикновено ми идва точно като по чесовник - на 28 ден, а сега ми дойде на 24-ия.

# 250
  • София
Ох,момичета, от известно време само ви четях и преживявах с вас трепетите и вълненията. Последният месец реших да послушам гинеколожката ми, да престана с тестовете и да си избия темата от главата и... успях Embarassed За първи път от доста време правихме любов, а не секс по задължение и с нежелание. Едва се сдържах да не погледна кога ми се пада овулацията и единствено се ориентирах по цс. На 7-мия де след овуто получих доста силни болки ниско в корема, та чак ми беше трудно да ходя. И така 2-3 дни. Сега имам само тежина и... 1 ден закъснение  Heart Eyes Дай боже така да продължи още  9 месеца  Mr. Green Та това е около мен, дори и да ми дойде, което не искам да вярвам, но мисля че открих тайната на успеха и ще продължавам в този дух.
 Hug на всяка една от вас и стииискам палци на всички нечакащи  Peace

# 251
Искрено ви го желая да не ви дойде 9 месеца.
Ще чакам да ни зарадвате с добра новина.

# 252
kakche това е много хубаво, че си успяла да изкараш всичко това от главата си, опитвам се и аз, ама  Rolling Eyes
стискам палци да ни споделиш хубавата новина  Peace

# 253
благодаря,момичета.в петък съм на кръвен тест и ще пиша след това,а иначе ходех на прегледи в шейново и док мълчи и нищо  не казва и не знам къде другаде да отида

# 254
здравейте и от мен аз сам с 3 дневно закъснение но нямам кой знае какви симптоми само напрегнати гърди и странни вкусови качества изпитвам желания за определна храна и щом я хапна ми е безвкусна или със странен вкус Peaceтози месец хванахме увото с помощта на фоликулометрия и се потрудихме доста Praynig Praynig Praynigдано чудото е станал;о и този месец бъде нашия Hug Hugстрах ме е за тест още ще изчакам поне 10 дни закъснение

Общи условия

Активация на акаунт