Бременна ли съм - тема за бързи въпроси и отговори 3

• 46 420
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
Знам колко искаш да видиш двете чертички, но моят съвет е да изчакаш поне да ти закъснее Peace и тогава да се тестваш отново.
Успех

# 226
  И аз да си изчакаш поне дата на цикълът ти. Дори и да смениш теста още е рано да се отчете. А за доктора той нищо няма да може все още да види. За това я се накарай на себе си и изчакай датата си. Пожелавам на всички само + тестчета Praynig Wink

# 227
Moмиета стискам палци за всички ви!!!!! Praynig Praynig Praynig

# 228
Момичета, много съм притеснена какво ми се случва..
След предполагаемата ми овулация започна да ми се зацапва бельото с кафеникави петънца, които в продължение на 10 дни се превърнаха в кафяво (на моменти дори много тъмно кафяво и гъсто) течение. На 2-3 пъти, включително и днес си помислих, че ми идва, защото имаше и 2-3 капчици ярко червена кръв, но все спира. То и самото течение не е обилно, но не мога да кажаи че е слабо. Днес ми е 24 ден от началото на предишния цикъл и теста ми е (-).
Според вас на какво се дължи всичко това и дали има вероятност да има бременност, но още да не зная за нея?

# 229
да,има шанс това да е имплантиране, но веднага отиди на гинеколог,за това течение защото може да е и отлепване на сакче!просто отиди,за да сигурна! Praynig  bouquet

# 230
Мен ме обезкуражава отрицателния тест..
Но като цяло, никога не съм имала подобен проблем. Ужасно странно е.

# 231
Момичета, много съм притеснена какво ми се случва..
След предполагаемата ми овулация започна да ми се зацапва бельото с кафеникави петънца, които в продължение на 10 дни се превърнаха в кафяво (на моменти дори много тъмно кафяво и гъсто) течение. На 2-3 пъти, включително и днес си помислих, че ми идва, защото имаше и 2-3 капчици ярко червена кръв, но все спира. То и самото течение не е обилно, но не мога да кажаи че е слабо. Днес ми е 24 ден от началото на предишния цикъл и теста ми е (-).
Според вас на какво се дължи всичко това и дали има вероятност да има бременност, но още да не зная за нея?

АКО СА ТИ НАСТИНАЛИ ЯЙЧНИЦИТЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОЛУЧИ ТАКОВА ТЕЧЕНИЕ ,НО ТИ СИ НАПРАВИ ТЕСТЧЕ СЛЕД ЗАКЪСНЕНИЕТО НА МЕНСТРУАЦИЯТА . УСПЕХ ТИ ПОЖЕЛАВАМ !  Hug

# 232
ЗДРАВЕЙТЕ,МНОГО ИСКАМ ДА СЪм бременна,това ще е моята втора бременност,дъщеря ми е на почти две години,но си правих вчера тест ,малко рано де ,още няма 10 дни от предполагаемата ову Embarassed,и той бе отрицателен,възможно ли е теста да греши понеже много рано го направих?

# 233
Момичета, това мойто се оказа киста 6х6см. Сега започвам противозачатъчни и дано се смали сама, че иначе.....
Пък после ако всичко е наред, ще се надявам и нашето чудо да се случи Simple Smile
Пожелавам късмет и успех на всички, които мечтаят за две чертички!
Целувки от мен за всички вас

# 234
...но си правих вчера тест ,малко рано де ,още няма 10 дни от предполагаемата ову Embarassed,и той бе отрицателен,възможно ли е теста да греши понеже много рано го направих?
Е,мила,разбира се,че е рано. Wink 10-11 дни след ову само кръвен тест би хванал толкова ранна бременност. Peace Изтрай още малко,познато ми е нетърпението на всички тук.

# 235
здравеите момичета днес направих кръвен <0.10 IU/L отрицателен  Sad
имали вероиатност да се промени резолтата закъсниавами с 10 дена а незнам кога ми е оволациата и можели причината за закъснението да е киста
благодариа ви  bouquet
късмет на всички с две чертички Praynig

# 236
напълно е възможно да е киста, иди на лекар  Peace при закъснение от 10 дни и всичко е отрицателно едва ли има бременност

# 237
Искам да питам нещо на 18ти тоя месец трябваше да ми дойде а не ми е все още на 17 правих тест и беше отрицателен ако е имало нешо дали щеше да покаже теста или да пробвам пак. Мерси предварително

# 238
  • у нас
а засичала ли си овулацията newsm78
на мен ми показа 2 дни преди датата- 28 дневен цикъл и овулация на 14 ден Peace

# 239
vesito90, ако си ти е редовен цикъла, това означава, че нес вече си с най - малко 2 дни закъснение. Възможно е теста да не е отчел евентуална бременност. Според мен, изчакай още 2-3 дни и ако още няма цикъл - направи пак тест. Успех и дано да е това, което искаш!

Общи условия

Активация на акаунт