Бременна ли съм - тема за бързи въпроси и отговори 3

• 46 423
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
Момичета здравейте отново Simple Smile
total Бета ЧХГ  78.790mU/ml    при референтни стойности 0.0 - 8.5, значи че съм бремена нали Simple Smile
Честитооооооо   smile3525  bouquet   newsm51

# 211
TanitaDanaia ЧЕСТИТОООООООО!   bouquet
желая ти от цялото си сърце безпроблемна и красива бременност, а на края - здраво и очарователно бебче!!!!

kastaliq, .......... ДАНО! желая ти го и на теб. аз мисля да го повторя на 22-23, ако не ми е дошло. Така ми се иска.. да е +.... Simple Smile
колко най-късна може да е една овулация? моя цикъл е 27-28 дни.

# 212
    Честито  smile3525 лека бременост и на финала хубаво бебче Wink

# 213
  • София
TanitaDanaia, честито и от мен! Безпроблемна бременност и здраво бебе! smile3501

# 214
Venisss , следващия месец ще е твоя!!!
TanitaDanaia , стискам палци.

Дано да е така, пожелавам го на всички.

# 215
TanitaDanaia честито мила...и айде да поведеш хорото  bouquet  bouquet  bouquet

# 216
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА ! ПЪРВИ ОПИТ МИ Е, НО МИСЛЯ И АЗ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯ КЪМ ЧАКАЩИТЕ ДА ВИДЯТ ТАКА ЖЕЛАНИТЕ ДВЕ ЧЕРТИЧКИ . ИМАМ МНОГО ЛЕКИЧКА БОЛКА ДОЛУ В ОБЛАСТТА НА ЯЙЧНИЦИТЕ И НИЩО ДРУГО ... УСПЕХ НА ВСИЧКИ ПОЖЕЛАВАМ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ !!!

# 217
здравеите и от мен
молиа да ме извините за правописни грешки но имам проблем с клавиатората
молиа да ми помогнете че вече ще се побъркам  Praynig
имаме си едно детенце вече но
на 09.12.09 ми  доиде всичко ок на 18.12.09 мъжо се изпосна  Embarassed
и сега още не ми е дошло след раждането ми е нормален цикълът без закъснениа
правих много тестове все отрицателни но и при първото не ми показваше чак на вториа месец излезе втората черта
ходих при личната за кръвен но тиа ме върна и каза че 10 дена закъснение е малко да изчакам до 20 ден от закъснението newsm78
температората ми е 37.5 но незнам дрог път не съм мерила болиат ме гърдите леко иачниците кръстът
какво да си мисли незнам може ли да е защото пробвахме предните месеци и да се измести датата на цикала а и вече забравих какви са признаците за бременност
извинете за дългиа пост   bouquet

# 218
с тази температура мила да ти кажа може и да е станало...но аз не съм толкова компетентна,нека другите момичета да отговорят...стискам палци да е това,което т искаш

# 219
За кръвен няма нужда да  се чака 10 дни след датата, отчита още преди закъснението. Иди в някоя частна лаб. и искай изследване на ЧХГ, ще ти струва 15 - 20 лв.

# 220
Благодаря ви момичета за прекрасните пожелания Simple Smile Вдъхнахте ми много кураж. Стискам палци на всички да изживеята това щастие което ми се случи на мен Simple Smile

# 221
  Ако имаш закъснение 10 дни от датата на цикъла ти даже може и на ехографа да се види дали има наличие на бременност. А за кръвни изследвания се правят 10 дни след О. Може и при тебе да е бременност.

# 222
благодариа ви много момичета   bouquet

# 223
  • Пловдив
TanitaDanaia Честито  newsm51!
Заповядяй при нас:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=452336.0

# 224
Здравейте и от мен!

Аз съм съвсем новичка във форума и в бебеправенето. Изчетох сигурно 90% от информацията в интернет за забременяването, чакането, тестването и макар че си повтарям да не се навивам, ми се е свила душичката и тайничко стискам палци.  newsm10
Реших да си споделя, защото си помислих, че ако каже поне още някой "Дано", ще имам и аз новина.

Чак в средата на другата седмица чакам МЦ, но понеже се потрудихме с кандидат таткото, та се мъча да разчета сигналите. От два дни имам болки ниско долу (не съм имала преди), гърдите разбира се ще се пръснат (но те и друг път са били), отпаднала съм и замаяна. От нетърпение вече 2 теста направих (Clear), но EFN . Та, сега се чудя да сменя ли теста, да се накарам ли на себе си и да изчакам, или да ходя на доктор. От кое ще се разочаровам повече...?

Е, май просто търся подкрепа и съвет от някой с опит. Пожелавам на всички, които мечтаят за бебче, да им се случи много скоро! newsm44

Общи условия

Активация на акаунт