Бременна ли съм - тема за бързи въпроси и отговори 3

• 46 394
  • 752
  •   1
Отговори
# 270
благодаря ти миличка да ти се връща двойно Hug Hug Hug

# 271
puffleta , айде де -вади теста, че се вълнувам  почти колкото теб .
Честит рожден ден и ти пожелавам  само много поводи за усмивки .

# 272
Време е да завалят бебета...  Hug preggo newsm30

# 273
Здравейте. Преглеждам темата честичко, тъй като и ни правим опити от около 7 месеца. Пуфлета, моля те кажи какво става. Толкова се вълнувам заради теб и чакам с нетърпение да кажеш какъв е резултата от теста.
Моля ви за мнение. Този месец за първи път правих тест за овулация - в понеделник беше положителен. Само че на опаковката пише, че ову предстои в следващите 24 - 36 часа. А моите усещания бяха, че снощи се получи овулацията.
И за БТ имам въпрос, както си беше 36.4, така във вторник и сряда беше 36.8, а вчера падна до 35.9. Тази сутрин 36.7. Моля помогнеете ми да разчета тези стойности. Четох, четох, ама съвсем се обърках.
Успех, момичета!

# 274
При самото ову  рязко пада Т и после пак се покачва. Значи наистина вчера е било. Надявам се да сте го оползотворили  Laughing

# 275
Благодаря за бързия отговор Simple Smile Да, оползотворихме и снощи и сутринта (горкичкия ми мъж Wink Само, че ме обърка много, това че след максимум 36 часа настъпва О след положителен тест, т.е. трябваше в сряда най-късно да е според теста.
E.L.  Hug

# 276
Аз съм Gostenka - сега се регистрирах!

# 277
Записвам се да ви следя... ние от скоро опитваме за бебче... чак аз се учудвам колко при сърце ми идват вашите тревоги... дано не чакам дълго...

puffleta Честит Рожден Ден.. бъди здрава и усмихната и дано имаш най-хубавия подарък днес!

Пожелавам на всички чакащи... да са здрави и да приключат с чакането възможно най-скоро!

# 278
Благодаря за бързия отговор Simple Smile Да, оползотворихме и снощи и сутринта (горкичкия ми мъж Wink Само, че ме обърка много, това че след максимум 36 часа настъпва О след положителен тест, т.е. трябваше в сряда най-късно да е според теста.
E.L.  Hug
А колко наситена беше втората черта? На следващия ден прави ли пак тест, за да сравниш?

# 279
Беше колкото контролната, дори 1 тон по-тъмна. Правих ги и 10-на дни по-рано, защото за първи месец полазвам такива тествое, а цикълът ми е между 35 и 45 дни. На следващия ден (вторник) правих тест и определено си беше отрицателен, имаше втора черта, но тя беше по-бледа.

# 280
да се отчета и тук теста е бледа втора черта Praynig Praynigдано след няколко дни чертичката е по ясна

# 281
Пуфлета, стискам палци, мила - нека това бъде най-красивия ти рожден ден и желанията ти се сбъднат.

# 282
   Честито на рожденичка! newsm51Много здраве,щастие, любов и късмет!!!
  Едно тихичко честито от мене за 2-те чертички. И от мене да знеш, че потъмнее и втората чертичка съвсем скоро.  bouquet Hug

# 283
да се отчета и тук теста е бледа втора черта Praynig Praynigдано след няколко дни чертичката е по ясна
Честитоооооо! Айде бързо при нас, септемврийките!
И при мен първите 2 теста бяха с много бледа черта.

# 284
puffleta как издържаш да не правиш тест  Shocked 
И аз това се чудя  Thinking  Simple Smile
Ей сега обаче хвърлих един боб, който ми показа, че скоро пуфлетка ще извади положително тестче  Whistling  Mr. Green  Hug  Praynig
Позна моя боб  Mr. Green  newsm44 smile3521
Честито и тук, мила ми Пуфлетке   bouquet Пожелавам ти най-леката и безпроблемна бременност и прекрасно здраво бебче след 9 месеца  Hug

Общи условия

Активация на акаунт