Бременна ли съм - тема за бързи въпроси и отговори 3

• 46 356
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
Дойде ми току що Sad

# 436
LADY_S не се отчайвай!!!   bouquet
Аз да си призная, за първи път пиша. Но и за първи път имам 3 дни закъснение. Симптоми - само ужасно болезнени гърди. Но странното е, че се събуждам от една седмица към 5 и 30 - ей така, сякаш съм се наспала. Никакви други признаци.
Толкова се надявам да сме успяли.
Мисля да изчакам до понеделник и тогава да направч тест  Praynig

# 437
Да не те отчайвам ама и аз се събуждах нещо много рано последно време, а иначе не мога да стана, имах от време на време сърцебиене и другите ПМ симптоми - така се надявах ама ми дойде - пу пу - нищо другият път #Cussing out
Преди да започнем да правим бебе ми идваше на 30 дни точно!
Тук от 3-4 месеца или ми закъснява с 2 дни или ми подранява(т.е. 28-мия или 32-рия ден)
И затова Доки ми изписа Дуфастон, дано другият месец помогне...
Та този месец си ми дойде точно на 30-тия ден, а не на 28-мия както каза че ще стане Доки, за това имах надежда...
Малко пообъркано го написах дано ме разберете  Embarassed

# 438
LADY_S, не се притеснявай, това, което чувстваш е нормално, и аз съм така - но трябва да спрем да търсим симптомите - само виж как този месец си си мислела, че имаш симптоми за бременност, но бременност не е имало. Мисли по този начин на следващия месец - това, че се събуждаш рано, имаш сърцебиене от време на време, гърдите ти са 100кг и болят ... това си го имала и миналия път, но бременност не е имало - просто си е нормално  Crazy
Следващият път, когато си помислиш, че това е признак на бременност се сети за "признаците" ти от отминалите месеци. Надявам се това да ти помогне и да не се концентрираш толкова върху себе си. Желая ти успех още този цикъл   bouquet

# 439
mausidreams, така и правя уж Rolling Eyes сравнявам с признаците от предният месец, обаче този път най-вероятно признаците са били по-различни заради Дуфастона...
Дано другият месец ни се усмихне "Щъркела" Praynig

# 440
момичета на мен ми дойде...и този месец няма да е... Cry Cry Cry

# 441
Не знам какво да си мисля. Още не ми е дошло!!!
Днес мъжа ми каза "амиииии май сме бременни!!!"
По принцип никак, ама никак не е нормално да ми закъснее.  Rolling Eyes
Гърдите продължават да ме болят зверски. Даже се събудих посреднощ от болки!!!
Да видим утре какво ще ми покаже теста, ако не ми е дошло до гогава  Praynig

# 442
мила стискам палци  bouquet

# 443
Момичета и аз стискам палци на всички! Аз продължавам да съм с БТ 37.2 , без гости все още но и с още един отрицателен тест от тази сутрин. Незнам вече какво става.

# 444
здравеите и от мен момичета, скоро не бях писала.. аз преди коледа се надявах много че е станало, но не беше и много се разочаровах, търсех признаци и т.н., но са били само ваображаеми,този месец се надявам пак да е станало, овуто ми беше на 24 поне тогава беше положителен теста и правихме секс 3 дни подред, на 26-27 имах едно савсем слабо зацапване по скоро беше само като се избърсвах и сега се чудя дали е било овулация или може да е било импплантация... но незнам колко време след полов акт се получава зачеването.. моля за мненията ви момичета, просто имам нужда да споделя с нйкои трябва да ми доиде към 8-9 феб а ме боли от сега ниско долу, но не е постоянно, надязавам се този път да е станало..желая ви много кусмет и да видим така желаните 2 чертички тази година! Hug newsm10 EFP

# 445
Не мисля,че имплантация е било тогава,по-скоро е била овулацията тогава.

# 446
Artes вие сте правили секс на 24, 25 и 26.Няма как да се имплантира толкова рано.Това става на 7-10 ден от оплождането.Може да си имала зацапване по други причини.Аз лично се надявам да си бременна и ти го пожелавам от сърце Hug

# 447
Здравейте момичета. Имам едно въпросче. Трябва да ми дойде на 04.02. По принцип нямала съм цикъл в който да не ме боли (доста). Вчера имах малко светла кръв за цял ден едно петно. А в тоалетната нищо не изтичаше. Днес вече два пъти ходя до тоалетната и ми изтича по малко светла кръв. Но абсолютно нищо не ме боли. Само гърдите. Това не е нормално за мен-Въобще да не ме боли. На какво може да се дължи това????  newsm78

# 448
И още нещо. Температурата ми продължава да е 37.2 ???

# 449
И още нещо. Температурата ми продължава да е 37.2 ???
Изчакай си до датата за тест, защото това, че Т е все още 37.2 нищо не означава, понякога пада в същия ден когато идва М.
Ако и след 4-ти отново е висока и няма цикъл, тогава вече прави тестове.

Общи условия

Активация на акаунт