Бременна ли съм - тема за бързи въпроси и отговори 3

• 46 304
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Момичета не се отчайвайте и при нас ще изгрее слънце и ние ще видиме двете чертички

# 661
Ваня М Стискаме ти fingerscrossed fingerscrossedДано имаш добри новини  Grinning
и после да провлачиш крака и за нас , които нямаме късмет този месец nuts

# 662
Мила Зори чул те БОГ.
Аз много време чакам и нищо, и май нещо се отчайвам.

# 663
  • София
Ох, днес трябваше да ми дойде, а не смея да си направя тест.
Нямам никакви признаци на цикъл.
Обаче имам киселини, вълчи апетит и сънливост. Wink

# 664
  • Варна
Лелята дойде Crossing Arms Аз пък ще я черпя едно вино и си лягам Crazy Оххх, тъжно ми стана. Бях си повярвала. Ама откъде накъде баш пък на мен ще се случи... Хлъц хлъц
Утре ще ми мине.

# 665
  • Добрич
Аз пък вече близо месец имам закъснение с цикъла. Едва преди 3 дни си направих тест, който се оказа отрицателен. В момента съм в шок, понеже това не е нормално и дано не е нещо сериозно.
Не знам какво да си мисля...  Confused

# 666
Аз пък вече близо месец имам закъснение с цикъла. Едва преди 3 дни си направих тест, който се оказа отрицателен. В момента съм в шок, понеже това не е нормално и дано не е нещо сериозно.
Не знам какво да си мисля...  Confused
Ами на първо време никак няма да е зле да идеш на лекар.
Доста си закъсняла с теста, това е много голямо закъснение, може да се дължи на доста неша: кисти, хормонално нарушение и т.н.
Трябвало е по-рано да вземеш мерки.

# 667
  • В сърцето на моите съкровища...:)
           Здравейте,

И аз като Вас нетърпелива да разбера резултатът от нашите общи усилия със съпруга ми снощи си направих тест. Въпреки, че имам още 3 дни до месечните си вълнения реших, че въпреки това, ще "рискувам" емоционално.  Praynig  Още на 3-тата минута се появи втора бледа черта.  EFP  newsm44 Знам, че е рано още за изблици на радост и затова, смятам да повторя теста след няколко дни. Според Вас мога ли да се надявам на бебче?  Crazy

Успешен ден на Всички и се надявам скоро всички да се хвалим със сигурни чертички!!!  newsm51

# 668
 MISHANA13, тихичко честито  bouquet
След като още сега ти отчита положителен резултат според мен си бременна. Мислех снощи да си взема тест, но в аптеката ми казаха че отчитал на седмия ден закъснение newsm78 Ти с какъв тест беше?
Dobrichka , тичай на лекар, разбери причините за това закъснение, защото не е нормално.
Дилянка , и аз съм на твоя хал и ако и днес устискам положението вечерта ще си взема тест.
sladkataaa , стискам палци, колко дни ти закъснява вече?

# 669
MISHANA13, можеш да се радваш  bouquetи аз 3 дни преди датата ми си направих тест и имаше мн бледа 2-ра чертичка. Но най- добре си направи и 1-2 дни след датата. Тихичко честито от мене и успех на другите момичета Praynig

# 670
Вече 4 дена закъснение и четвърти тест отрицателен.Вече си мисля дали другата седмица де не отида до болницата.За мен това е доста странно ,защото от както родих сина си(4 год)не ми е закъснявало и с 1 ден.Дали гинеколога ще може да разбере или е рано?Успех на всички който искат да видят така зеланите 2 чертички.

# 671
MISHANA13, тихичко честито и от мен smile3525!!! Аз също си направих тест 3 дни преди датата на МЦ и се показа втора бледа чертичка на 3-та минута...Желая ти от сърце лека и безпроблемна бременност и едно сладуресто бебоче на финала   smile3504 ...Успех на всички чакащи момичета  newsm10!!!

# 672
Ваня М,може все още да не ти отчита теста, ако  си била с по- късна О. Пробвай след 2-3 дни и  Praynigда се похвалиш!

# 673
Вече 4 дена закъснение и четвърти тест отрицателен.Вече си мисля дали другата седмица де не отида до болницата.За мен това е доста странно ,защото от както родих сина си(4 год)не ми е закъснявало и с 1 ден.Дали гинеколога ще може да разбере или е рано?Успех на всички който искат да видят така зеланите 2 чертички.
изчакай ден-два и ако пак е отрицателен, иди на лекар  Peace

# 674
Или утре да бягам на кръвен тест.Направо вече наистина луднах.

Общи условия

Активация на акаунт