Бременна ли съм - тема за бързи въпроси и отговори 3

• 46 306
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
MISHANA13 ,наистина ти завиждам ,но благородно разбира се .Пожелавам ти лека и бизпроблемна бременност. Wink

# 676
Момичета,дали е нормално ако съм бременна да ме наболява корема и кръста.Питам защото с първото ми дете нищо не ме болеше в началото.А за кръвен тест днес ходих ,казаха ми че отчита  10 дена след забременяването и реших да почакам още малко за по сигурно.

# 677
Здравейте, искам да попитам възможно ли е да настъпи бременност малко преди овулация или малко след, т.е 10 или 13 ден от датата на последния цикъл, ако цикъла е на 28 дни, не че съм сигурна че ову е на 14 дни
 ooooh!

# 678
Здравейте, искам да попитам възможно ли е да настъпи бременност малко преди овулация или малко след, т.е 10 или 13 ден от датата на последния цикъл, ако цикъла е на 28 дни, не че съм сигурна че ову е на 14 дни
 ooooh!
Всичко е възможно.Твърдението,че овулацията е точно на 14-ти ден е само на учебник.Варира всеки месец м/у 9-17 ден. Peace
MISHANA13,най-вероятно си бременна,но все пак изчакай поне мин. закъснение и повтори теста.Успех! Hug

# 679
  • Бургас / Св. Влас
Момичета тези които са видели бледа втора черта,моля кажете ми колко бледа е била.Пиша с треперещи ръце,тъй като избързах с теста 2 дни по-рано( преди малко го правих),имам втора черта, но адски бледа, чак се чудя дали наистина я виждам, по - бледа е и от пепел от рози.Теста е престо.
Друг път полето е било изцяло бяло, а сега я има  ooooh!

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 15:04 от Marvelous

# 680
Здравей, моята чертичка на Престо беше по-бледа от най-обикновенния тест,който след това си взех. Направи си пак теста със сутрешна урина и може би ще е по-силна чертичката:) Иначе тихичко честито  bouquet

# 681
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Момичета тези които са видели бледа втора черта,моля кажете ми колко бледа е била.Пиша с треперещи ръце,тъй като избързах с теста 2 дни по-рано( преди малко го правих),имам втора черта, но адски бледа, чак се чудя дали наистина я виждам, по - бледа е и от пепел от рози.Теста е престо.
Друг път полето е било изцяло бяло, а сега я има  ooooh!

Постискай малко с водата и тоалетната (няколко часа) и си направи нов тест за да си сигурна, но по принцип щом има дори и много бледа чертичка си бременна. Това обаче не означава, че 100% няма да ти дойде, прочети си упътването на теста и направи такъв и след закъснението.

# 682
EliK за съжаление и моята лелка дойде вчера.Но днес за 2-рия ден е много оскъдно newsm78
Още се чудя за теста преди два дена на който се появи бледата втора черта ThinkingСутринта направих още един тест ( и аз незнам защо след като вчера ми процапа) и беше EFN
И от мен тихичко честито на щастливките   bouquet

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 16:48 от sladkataaa

# 683
  • Малка къщичка - близо до морето!
    Здравейте! И аз се нареждам при бебеправещите и съответно очакващите! Тъй като имам вече 4/две прекъснати бремености и две раждания/ се надявам и този път да стане толкова бързо, колкото и предишните пъти, но знае ли човек?
     Трябва да не ми дойде на 21.02. , а при мен в това отношение почти няма разминавания-максимум един ден и то 1-2 пъти в годината, така , че ми е още рано за резултати, но от 10-ина дни направо не съм на себе си. Боли ме кръста, корема, гърба, гърдите, вие ми се свят, студено ми е, в следобедните и вечерните часове температурата ми е 37.1-37.2, пресъхнала ми е устата и даже имам някакъв метален вкус, спи ми се и съм адски омаляла и въобще.....като настинка, но от време на време. Преди дванадесет години, когато въобще не предполагах, че съм бременна май имах за около 2 седмици подобни усещания и 8 месеца по-късно родих големият си син. 
     Въпросът е, че не смея да пия нищо /лекарство/, а тестовете от преди 4 дни и от снощи са"-"  Дайте идея за някакъв ранен тест или за нещо друго, защото ако не съм бремена няма смисъл да се мъча, а и ако е вирус мога да заразя и момчетата в къщи!
  Извинявайте за дългия пост и ще се виждаме в тази темичка, а дай боже и в отчетните!               

# 684
 Ако са минали 10 дена от О, можеш да си пуснеш кръвен тест.

# 685
  • В сърцето на моите съкровища...:)
                 Здравейте,
    Marvelous, спокойно и аз съм в твоята ситуация.   Peace Откакто снощи си направих теста не спирам да мисля за въпросната черта. Бледа е, но все пак ми дава надежда. Взех си тест на Sure Check и се надявам да се е оказал надежден. Все още не бързам да се радвам, имайки в предвид, че направих теста 3 дни преди цикъла ми. Но.....пустото му нетърпение... Praynig  Crazy Ще се опитам да си затвърдя резултата отново след като изминат. Дано да получим по-наситени резултати.  Flutter Но честно да Ви кажа днес изпитах голям дискомфорт. Започнаха да ме обливат едни топло-студени вълни....пия доста течности...и усещам стомаха си доста подут.
              Дано  EFP да оправдае всичките ни очаквания и притеснения относно чертите. Praynig
              Стискам палци, на всички  bouquet
              Момичета Много Ви Благодаря за хубавите думи!!!  Hug

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 21:03 от MISHANA13

# 686
Честито на видялите втората чертичка.Дано да повлечете крак на всички нас.

# 687
Здравейте и от мен! И аз се нареждам в редиците сред бебеправещите. От 1 месец правим опити за бебче, но за мое огромно съжаление от вчера съм в цикъл  Sad  , а толкова много искаме бебе ...  цял месец си измислях въображаеми симптоми, но нищо. Надявам се другия месец да се коригираме  Praynig

# 688
  • Малка къщичка - близо до морето!
   Снощи, след 4-ри часово стискане , както и тази сутрин,  видях бледите втори чертички/тест Престо/ .Не зная още да се радвам ли, защото до евентуалната дата на цикъла остават още 3 дни, но аз някакси вътрешно го усетих. Стискайте ми палци и пожелавам на всички да видят жадуваните две чертички!

# 689
  Снощи, след 4-ри часово стискане , както и тази сутрин,  видях бледите втори чертички/тест Престо/ .Не зная още да се радвам ли, защото до евентуалната дата на цикъла остават още 3 дни, но аз някакси вътрешно го усетих. Стискайте ми палци и пожелавам на всички да видят жадуваните две чертички!

newsm10 тихичко Честито

Общи условия

Активация на акаунт