Бременна ли съм - тема за бързи въпроси и отговори 3

• 46 053
  • 752
  •   1
Отговори
# 705
  • Малка къщичка - близо до морето!
gabriel2 и аз до онзи ден имах 3-4 отрицателни теста. Вътрешно усещах, че става нещо и затова упорствах. Първия тест с бледа чертичка ми се появи едва на 17-вечерта и то след 4-5часово стискане/по съвет от момичетата във форума/, така, че не се отчайвай ще видиш двете чертички, щом усещаш, че нещо се случва.

# 706
Мама на Ванъо и Ники, честито миличка!

nadejda imam, щом е има втората чертичка, евтин, скъп резултатът е ясен. Тихичко честито. Аз нямах абсолютно никакви признаци преди и по - време на бременността така, че не се притеснявай. Изчакай около 20-тина дни, и можеш да отидеш на лекар. Успех.

# 707
Здравейте,
От скоро следя този форум и много ще се радвам ако ми помогнете с мнението си. Този месец с мъжа ми не се пазихме, т.е. за пръв път правихме опит за бебе. Не знам на какво се дължи, но още след овулацията си имах страхотни болки в яйчниците за няколко дни. След като отшумяха усещам единствено болки на моменти ниско в корема. преди 3-4 дни имах един период в който се будех нощем, а сега от 3 дни точно обратното- много ми се спи, чувствам се отпаднала и ми се гади на моменти. Имам и едно странно чувство...не мога да го опиша. Мислех си, че е много вероятно да съм забременяла. А това което най-много ме накара да се съмнявам бяха гърдите. Те наедряха леко, станах болезнени (особено отстрани), зърната станаха по-изразени и чувствителни. И така днес, 3 дни преди датата на цикъла, реших да си направя тест. Взех си първия, който имаше в аптеката- sure check. За съжаление беше отрицателен. Вярно е, че не съм го направила от първия ден на закъснението и с първата урина, както пише, но си мислех че ако съм бременна може и да се появи бледа чертичка. Просто не мога да си представя че си въобразявам. Особено това с гърдите не ми се случвало дори като ПМС. Според вас каква е вероятността този тест да е неточен?

# 708
Здравейте,
От скоро следя този форум и много ще се радвам ако ми помогнете с мнението си. Този месец с мъжа ми не се пазихме, т.е. за пръв път правихме опит за бебе. Не знам на какво се дължи, но още след овулацията си имах страхотни болки в яйчниците за няколко дни. След като отшумяха усещам единствено болки на моменти ниско в корема. преди 3-4 дни имах един период в който се будех нощем, а сега от 3 дни точно обратното- много ми се спи, чувствам се отпаднала и ми се гади на моменти. Имам и едно странно чувство...не мога да го опиша. Мислех си, че е много вероятно да съм забременяла. А това което най-много ме накара да се съмнявам бяха гърдите. Те наедряха леко, станах болезнени (особено отстрани), зърната станаха по-изразени и чувствителни. И така днес, 3 дни преди датата на цикъла, реших да си направя тест. Взех си първия, който имаше в аптеката- sure check. За съжаление беше отрицателен. Вярно е, че не съм го направила от първия ден на закъснението и с първата урина, както пише, но си мислех че ако съм бременна може и да се появи бледа чертичка. Просто не мога да си представя че си въобразявам. Особено това с гърдите не ми се случвало дори като ПМС. Според вас каква е вероятността този тест да е неточен?
По мое наблюдение Шуер Чек са най- точни и мноооооооого рядко дават грешни резултати. Изчакай закъснение и отново се тествай. Стискам палци.

# 709
Благодаря за отговора Simple Smile,
Знам, че е глупав въпрос, но все пак да попитам. Всъщност под определен ъгъл видях леко очертание на втора чертичка със съвсееем лек, едва забележим бледо розов контур. Понеже нямам много опит с тестовете да попитам дали си има по принцип нещо като леко очертание на мястото, където трябва да се появят чертичките?

# 710
  • Пловдив
Да попитам, а кога след контакт се прави теста със содата, т.е той по-ранен тест ли е или стандартно като останалите след закъснение?

# 711
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Благодаря за отговора Simple Smile,
Знам, че е глупав въпрос, но все пак да попитам. Всъщност под определен ъгъл видях леко очертание на втора чертичка със съвсееем лек, едва забележим бледо розов контур. Понеже нямам много опит с тестовете да попитам дали си има по принцип нещо като леко очертание на мястото, където трябва да се появят чертичките?

Лъки, ако си толкова нетърпелива си вземи още един тест и го направи утре с първа сутрешна урина.
Относно чертичката - понякога след време се появява такава изпарителна, която нищо не значи.

# 712
Благодаря, мисля да изчакам за сега. Ще видим какво ще стане на датата за МЦ. Просто май се разочаровах малко, защото бях почти сигурна че съм бременна.

# 713
Правих тест Шуър Чек и втората черта, мнооого бледа, но я има, се появи на 2-3-4-та минута...  newsm78 Мисля следващия тест да правя чак другата седмица....Ще си чакам и така.... Лошото е, че аз меря и БТ последните дни от цикъла, и до вчера си държеше висока ,. а днес падна до 37... Но ще видим....Успех Лъки!

# 714
Правих тест Шуър Чек и втората черта, мнооого бледа, но я има, се появи на 2-3-4-та минута...  newsm78 Мисля следващия тест да правя чак другата седмица....Ще си чакам и така.... Лошото е, че аз меря и БТ последните дни от цикъла, и до вчера си държеше висока ,. а днес падна до 37... Но ще видим....Успех Лъки!

Бебе26, ти ли си се скрила под този ник? Стискаме палци всичко да е наред!  Peace
БТ не я мисли толкова - 37 хич не е малко.  Hug

# 715
  • Бургас
Да попитам, а кога след контакт се прави теста със содата, т.е той по-ранен тест ли е или стандартно като останалите след закъснение?
Зарежи ги тия глупости със содата.  Naughty

# 716
  • В сърцето на моите съкровища...:)
        Здравейте,

Снощи напавих теста вече търпеливо изчакала закъснението  Crazy и втората чертичка е доста по-наситена!  newsm44  Другата седмица съм на лекар, стискайте палци всичко да е ок. Но определено от всичко най-забавно в тази цялата ситуация е реакцията на половинката ми след като чу, че ще става татко, въпреки че при нас беше планирано и желано smile3532

Пожелавам Ви успех и нека да превърнете всички Ваши пожелания в реално сбъднати желания!  newsm51  preggo

# 717
МИШАНА. ЧЕСТИТО.Желая ти лека бременост smile3501 smile3504 newsm32

# 718
Честито на новите бременилки, лека бременност и едно пухче накрая,  newsm30
При нас още нищо няма този месец не се и надявам защото изтървахме овуто.. както и да е, ама имах нужда да споделя с вас..както казва mishana13 мъжлетата са много странни същества, аз с моето мило съм се смяла оня ден Joy..та имали медицински преглед от фирмата и той взел че питал да му направели спермограма, ама нито съм го карала нито нищо, ей така сам решил да види дали проблема не е и в него.. останах като гръмната  Shockedкато ми каз аче сега ще ходи другата седмица да си я прави..е дано поне неговите човечета да са добре (аз съм с една тръба само както съм писала в други постове) .
Лекарката го питала: ама някои ви прати ли или..и той рекъл не бе аз искам да знам дали сам добре.. GrinningМного добро решение, ама не очаквах такава инициатива от него, и ми стана смешно.. разказвам ви та да ви разведря малко чакащи като мен момичета! Hug

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 21:00 от Artes

# 719
       Здравейте,

Снощи напавих теста вече търпеливо изчакала закъснението  Crazy и втората чертичка е доста по-наситена!  newsm44  Другата седмица съм на лекар, стискайте палци всичко да е ок. Но определено от всичко най-забавно в тази цялата ситуация е реакцията на половинката ми след като чу, че ще става татко, въпреки че при нас беше планирано и желано smile3532

Пожелавам Ви успех и нека да превърнете всички Ваши пожелания в реално сбъднати желания!  newsm51  preggo

Честито, и лека бременност.

Artes, трябва само да се гордееш с твоята половинка. 
Peace

Общи условия

Активация на акаунт