ДЗ, честито! Наградата каква е?

Моето гледа футболен мач с баща си.

И аз не знам как ще съм,все се надявам да отгледам истински мъж,но само времето ще покаже 
спокойно мила .Отидете при всички случай за още едно мнение .
и на още един логопед. Една приятелка на ники заради 3-тото сливица почти не чуваше ,сега е добре вече
Ох объркано пиша -искам да помогна ,но освен да ти пращам положителна енергия и да стискам палци др. не мога 
Да взема и в яслата да занеса -там го научиха човечета да рисува
и успех, убедена съм, че на детето му няма нищо сериозно, просто всеки си има различен темп на развитие, вниманието на някои дечица се задържа по трудно и концентрацията е проблемна, нооо и аз смятам като Меги, че за да не се обърква детето и да се акцентира много на този проблем и той да се стресира е добре да походи при тази логопедка за да видиш какъв ще е резултата, а за у;ния лекар ... да може и това да е проблем!
Мисля, че има влияние и от бебетата в къщи, Софи често като и показвам снимки като е била бебче като Криста и тя казва " искам пак да съм малко бебе" ...
, хубаво е, че вече имате план за действие, дано бързо имате резултат от срещите с логопеда. И дано в градината да си променят отношението. Стискам палци
Предполагам, че и появата на малкото братче също е била стрес за Хриси, не знам дали имаш възможност вкъщи, но е супер ако успявате с Хриси да си отделяте време само за вас двамката. 
/
Малко му изпуснах края...Приветки 
може би малко повече внимание му окажи твое лично персонално.
съвсем старателно...често казва нещо без да осъзнава дълбокоят му смисъл...децата са токова мъдри ,а после ние ги "научаваме" да мислят.
Така че тези невъзможни думи ....дим да ги няма...
а как пък добре се е ориентирал за вярната формула хих ихих .Целувки за него

Гушки...
направо е страхотен ... точно по повод твоите думи за децата ... мъдростта и как ние ги "научаваме" ,.. съм се размислила ... много 
много сте забавни 
и си викам ... " ооо ама ... това май съм аз ..." 
офффф май стана едно объркано ... исках някак да чуя вашите мнения и как вие "го правите", защото незнайно защо си задавам тези въпроси точно сега ... и се питам дали съм права или не, знам няма перфектен родител ... всеки от нас постъпва както ги чувства отвътре нещата ... но все пак и второ детенце имам и по този път и с него ще извървявам ... та може би затова и си правя някакви равносметки ... 
понякога ... абе имам чувтвото, че да си родител е най-сложната и отговорна работа в този живот ...