Отговори
# 375
 Heart Eyes Здравейте,този вирус незнам подмина ли някого....уффф Simple Smile Гушки за онези който още са под негово влияние. Hug
Еххх,като ви чета ,как ми се пътувааааа...вече виртуално в главата си имам куп,куп евентуални маршрути ,сега трябва да измислям как да се осъществят  newsm78 .Призовавам и аз пролетта всяка сутрин  Flutter
Марлелка,чакаме ви  Hug с нетърпение на наша земя.За лъжите не съм забелязала за Арен поне не с цел...иначе фантазира усърдно.Последно след като гледа едно клипче на Меги с прескачащ препятствия кон..разказа подробно на дядо си как точно е ходил самият той и как е казвал на коня да прескача високо препятствията и как не се е страхувал ,че е на гърба му...така достоверно описа манежа,коня и ситуацията,че баща ми беше готов да ме скастри,че не се съобразявам с възръстта на детето  и си правя някакви опасни експерименти Wink

# 376
  • София
Да не ви занимавам с нашето ежедневие-ревящо болно дете, незнаещо какво иска, течащи като река сополи, знаете как е.

Ави, ще пропуснем театъра този път, за мое съжаление.
Марлелка, с удоволствие очаквам да се запознаем с теб и малката ти кукла. Лек път!

Измишл'отините и фантазийте на тази възраст ме забавляват много. Наистана са много добри.
Денис, това за коня много ми хареса.

# 377
venush , ау незнаех  Blush
Бързо пращай снимка , той не знае и си е избрал няколко хихи.А и той самия има фенки ...хихи . Прави една фотосесия да му показвам снахата  Flutter

# 378
Dennis, тъкмо днес те четях и си мислех, че мен ме е подминал, но сега вечерта нещо не се чувствам добре, дано утре като се събудя да се окаже че съм се  разминала с вируса.
 Марлелка, чакаме те!
 Миши май послъгва само когато попитам кой е направил белята- все батко му е виновен.
 Меги, признала съм те. Ние в събота ходихме на Алеко, Миш се впечатли от скиорите и  сега постоянно повтаря, че иска да кара ски.
 DZ, да кажа и тук, Ники се справя много добре. Относно Иги, ние сме по-близо  smile3533
Ева, страхотна екскурзия сте си направили!
Кузманка, радвам се, че сте оправили семеен проблем, аз щях да ти казвам да поговориш с майка си, да й кажеш как се чувстваш.
 Хайде, времето се стопля, кога ще се видим в някой парк. За утре се чудя, щяхме  да се уговаряме с майките на Ванкови съученици да ходим на Лозенския манастир, но нещо се разминахме тази вечер. Предложения?!
 Хайде време е за сън! Лека нощ!

# 379
Amaretka , нали знаеш ,че любовта от разстояние е най силна и сладка  Mr. Green
Днес станахме в 7ч -рекорд  Tired По принцип си е ранобуден ,но от две седмици става към 6ч .
Успешно се излекувахме и този път с хомеопатия. Днес вече много рядка кашля и от понеделник сме на градина. А аз ще ходя в бюрото по труда да се записвам  Wink
Ох ,Ники чака да стане към 10ч за да излезем. И пак -детски кът , зоопарк , МакДоналдс. Утре сигурно до делфинариума ще отидем.
Мисля днес да отидем в една книжарница към 11ч четат книжки Grinning
А и междувременно и ще поработя малко.Програмата е пълна - лек ден от нас и весел уикенд  Hug

# 380
  • София
Venush, ти си най-добрата майка в класацията на Вики.  Laughing Днес гледаме предаването на Ирини и Вики ми казва:" Вени е най-добрата майка!", а аз:" Ами аз какво съм?", " Ти си добрата майка","Защо?", "Защото ме караш да пия капки."
Големи са сладурковци с техните умозаключения. Laughing

Иначе сутринта спешно се занесохме до Вита, че снощи ми вдига 40гр. Вече сме на АБ.

# 381
Здравейте момичета.
Позагубих се покрай работа и за съжаление боледуване. И Джинджи, и Спаси, и аз караме ентеро вирус. Кой по-леко, кой по-тежко... В нелек период сме и затова пропускам разписването тук.
Ще ме извините, че няма да коментирам темите, които сте обсъждали...
Искам да се обърна към вас с предложение-молба.
Не знам каква част от вас следят предаването Най-добрата майка. Днес в него разказахме историята на една жена, която гледа внучето си, защото бащата на детето е убил дъщеря й /майката на момченцето/. Не искам да влизам в драматични детайли. Ще ви кажа само, че детето е най-будното и чаровно момченце, което съм срещала! И че една от най-големите мъки на баба му е, че няма близки приятелчета,  с които то да празнува празниците си. Затова... искам да ви поканя вас, заедно с мен - да съберем дребосъците си и да отпразнуваме 5-тия рождения ден на Ади в някой детски клуб. Моля, да ми пишете тук или на лични ако искате да се присъедините към празника ни, който ще се състои на 6 април. Мястото и часът ще го решим заедно.

# 382
irinii , за съжаление няма да можем да дойдем до София  Sad  Но мислено ще сме с вас  Hug
Горкото дете , дано да прекара най-хубавия рожден ден  Hug
Специални поздрави от Варна му прати  Heart Eyes

# 383
  • София
Ирини, аз гледах предаването и както винаги дежурно си поплаках...За съжаление няма да можем да присъстваме, понеже следобеда съм на курс. По кое време планирате тържеството?
Ей сега се прибрахме с моите циганета - целите в пясък и директно ги цопнах в банята...А малкия колко изяде... Rolling Eyes

# 384
Хайде и от нас добра вечер  Hug

Хеййй ако щете ми вярвайте носът ми тече като чешма, и в муцунката съм заприличала на свинска зурличка от секнене, кихане и бърсане  Crazy И нас ни е нападнало нещо и по ред на номерата, Кристи май започва да разрежда сополите, кака и и тя май се пооправя, но аз от снощи съм   ooooh!

Иначе както тази седмица Софи бе кротка спокойна и много послушна, днес просто бе ... ад ... незнам това дете как го обожавам и колко е способно да ме вбеси до ... ента степен ... всичко е не, наопаки, решила е, че щом при бебето откликваме на рев и тя днес за всичко ... рев и мрънкот, а от два дена ми се и нааква в гащите, ааа и днес пак захапа една биба  #Crazy
Обикновено през седмицата понеже сме си сами тричките и тя си играе основно сама, немога да разбера, че дете имам в къщи и като дойде събота и неделя и има повечко народ става ...   Rolling Eyes
Като бяхме в Барселона така се е дуржала и при баба си и дядо си ... абе ще мине, тамън си мислех, че сме се поуспокоили с тази ревност и пак ... явно адаптацията е дълъг и труден период, но Кристи е едно чудесно голяяямо пухче, вече сме 6 кила и изглежда направо огромна, а утре ставаме и на три месеца  Heart Eyes хеййй момичета кога излетяха ... неразбрах  Party

Поне времето се оправи та макар и сополиви сме се навън, чак установих, че Кристи така си наруши ритъма, на сън и бодуване и става неспокойна вечер, защото по цял ден спи в количката и яде  Wink А как си общуваяме вече и с нея .. то са едни любовни "агууу" едни възгласи и усмички та чак и с глас ми се засмива вече  Heart Eyes Party

Ирини за рожденния ден на това детенце  поздравление, инициативата ти е много добра идея newsm78  , но май тогава е Великден, ако не се лъжа ... а ние може и да поизведем децата от София ...

Марлелка лек полет и ... добре си ни дошла на БГ земя, ако вече си пристигнала ... Hug

Доника, Амаретка, ДЗ, Базел и на всички момичета поздрави и  Hug

Аз отивам да спя, че умирам за сън, а тази нощ нямам оправдание ... Криста е с тати на вахта, а Софи избяга пак при баба да се гушка, не искала с мен  newsm78

Хайде до скоро и хубава, слънчева и топла неделя на всички и бързо оздравяване  на болните  Naughty

П.С. еййй момичета сега видях какъв дълъг пост съм изписала ... Blush

# 385
Затова... искам да ви поканя вас, заедно с мен - да съберем дребосъците си и да отпразнуваме 5-тия рождения ден на Ади в някой детски клуб. Моля, да ми пишете тук или на лични ако искате да се присъедините към празника ни, който ще се състои на 6 април. Мястото и часът ще го решим заедно.

Ири, с удоволствие ще се присъединим с Иги.  Hug

Пиша на лични.

Базел Hug Вики е хванала някакъв вирус. Бързо оздравяване.  Hug Hug Разсмя ме много. Вики ми е приятелка, знаеш.

ДЗ, Амаретке, много труден избор имам като бъдеща тъща. Младежите много ги харесвам, там наистина не мога да реша. Остава да избирам по майки - ще спретна един кастинг. Joy Heart Eyes

Днес бяхме на фризьор двете. Направихме си и ноктите. Иглика се разходи с прясно намазан ярко червен лак из салона и видя кутия с шоколадови пурички на една масичка. "Може ли пуричка", пита тя маникюристката. Девойката й казва, че може, след като изсъхне лака. Нашта гугутка обаче умира за такива пури и за един миг реши: "Махни ми лака, моля те, искам пура". Joy Храната е важна преди всичко.

# 386
Хей болниците, бързо оздравяване Hug
Иринии, пиши ме присъстващ за рождения ден на чаровника Hug все не успявам да те гледам в събота, апък онлайн не мога заради нета тук
Ева, важното е ти да си спокойна
Базел, е стига с тези капки Wink
Денис, май трябва да заведеш Арен за няколко урока по езда  Simple Smile
за лъжите - Яни излъга няколко пъти, но след обяснения по темата напоследък не го прави, иначе фантазии - да
днес тук са рекордно високи темп, прекарахме няколко часа навън
от известно време съм на пречистващ /отслабващ/режим, мнго добре се чувствам, успях и да боядисам частично къщата с латекс

до скоро

Иги, голями кокони сте вие Simple Smile

# 387
 Irinii, и аз гледах предаването донякъде, много тъжно ми стана за майката и детето. Ванко си играеше при мен и мислех, че не слуша, но и той се впечатли. Онзи ден по едно радио имаше въпрос какви три желания бихме отправили към златната рибка. Тогава се замислих и реших, че бих си пожелала всичко в България да е както трябва и хората тук биха живели по-добре. Дано не се лъжа. Малко се отплеснах... за априлската ваканция си правя разни планове, но нищо конкретно, така че ако сме тук ще дойдем. Тъй като трябва да се купи подарък на детето, искате ли да се видим утре, в Борисовата градина например. Ако се съберем повече, мисля че можем да купим хубав подарък. Не разбрах бабата на детето работи ли, всъщност то ходи на детска градина. Има ли нужда от нещо конкретно?

# 388
Irinii,ние също ще дойдем,стига ваканцията ни да приключи,дотогава и да сме здрави,разбира се!Пишете какво сте решили за подарък!Страхотно е,това,което правиш!

# 389
  • София
Много болни, какво става в тази София Sad Трябва да се махаме пролетно време някъде.

Ирини, ще се присъединим и ние.

Общи условия

Активация на акаунт