Отговори
# 270
Steliii dnes bqhme na razhodka vuv vashiq razkoshen grad  Party beshe mnoooogo hubavo, nie obojavame razhodkite iz stariq grad, pohapvame v nqkoe ot mnogoto hubavi restorantcheta tam i razbira se hodim do Anfiteatura, koito za Sofi be neshto mnogo vpechatlqvashto, i snimki sum i napravila, shte pusna tiq dni  Wink

Bazel ej sega se pribirame ot sutrinta sme navun i e ...  Flutter nqma takuv kefff ... otdavna mechtaq za tozi miris i poluh na prolet!!!
Chestita ti mashina za hlqb i nie mislim da si zakupim, che kupeshkiq ne stava  Naughty

Bebka dnes be prehvurlena na otglejdane i vnimanieto be za kaka i mislq ... tq ostana dovolna  Heart Eyes

Eiii momicheta taka me zarejda tova hubavo vreme ... napravo e kato narkotik za men  Crazy

Hajde sladki sunishta i do skoro  Hug

# 271
Приветки...

Благодаря за съветите момичета, обаче работата не се получи, така както аз исках... Ели продължи така да се пъне и не иска да суче, мъчих я и не става и не става, нито легнали, нито прави, нито седнали, никак не иска да суче... Взехме Аптамил, обаче с триста зора го ядеше, почудих се пак какво да правя и се консултирах с момичетата от един магазин тук в Стара Загора (той е най-добрият детски магазин тук). Те ми препоръчаха да и взема по овкусено мляко и ми дадоха Хипп 1. Е, него наистина го хареса, аз не очаквах, но го хареса и сега ядем него. Много ми е мъчно, че така се случи, но какво да направя...

Е исках още да пиша, но ставам да обличам Еличка и да си лягаме. Лека нощ на всички!

# 272
Kuzmanka mila  Hug i ne se tormozi, v krajna smetka decata sa tezi koito ni pokazvat i sami ni uchat kakvo i kak e naj dobre za tqh  Naughty

Az sushto bqh dnes v golqma dilema ... imahme mnogooo tejuk den, na Kristi kolikite zapochnaha postepenno da eskalirat do tochka - neponosimost, bebka rave sled vsqko hranene i se gurchi, ama ako shtete mi vqrvajte kakvo li ne probvahme, to ne bqha pozi, to ne bqha lekarstva .... nishto ne i pomogna, pak kato s kaka i ....  Sad

Ama takuv rev reve miloto che e pregraknalo ot tri dena i dnes pak po suvet na ediniq ot lekarite mi vzeh frizopep (onova mlqko s hidroliziran beltuk za alergichni bebeta s koeto hraneh Sofi), i sega chakam rezultat  Praynig molq se da podejstva, zashtoto qvno stomahcheto i ne priema tova mlqko i strashen tormoz nastana i Sofi se travmira ot tolkova plach, a i da vi kaja sulzi mi tekat kato q gushkam kak li ne i se gurchi i pishti i ne se uspokoqva ... pochnah veche razni strashni neshta da si mislq ... dano vsichko otmine  Praynig Tukmo se radvah, che Kristi priemashe dobre mlqkoto, naddavashe dobre, kolikite bqha suvsem ponosimi i to ....  Close

Offf oplakah se az  Embarassed ama proshtavajte  Hug

I da vzeme pak da se opravq tuj vreme, che dnes vqtura be smrazqvasht ... a dulgite razhodki na vun opredeleno opravqt nastroenieto i na bebocite! E hajde leka nosht i do skoro  Hug

P.S.  Ejj vchera zabravih da vi pocherpq za vtorata mesechinka na Kristi  smile3537   Hajde nazdrave za malkata mi bonbonka  Drunk

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 09:34 от Eva78

# 273
Добро, утро...

Eva78, благодаря за разбирането мила, нали сме си със сродни проблеми... spoko И аз сега искам да пожелая на Криста да се оправи и да минават тези колики, а и времето наистина чудесно действа на бебоците навън... Тук днес е хубаво, а и аз имам излизания и няма как ще се излиза и с двете, а как ще се справя не знам...
Моята беба и на това мляко се цупи, яде, ама цоква 80 гр. и спира, сменихме памперса и после изяде още 50 и така достигнахме 130 гр. и хоп пръста в устата и започва да си цока пръстчето, а аз и сложих ръкавички, това цокане на пръста ме влудява... Дали и това мляко не харесва, как мислите... newsm78 Това детенце ме побърква... Мислих, че ще е различна от каката, ще е по кротка и спокойна, но УВИ! По лоша е от каката даже... Смятам да я заведа довечера на детски специалист, на един обстоен преглед и да си каже мнението... Това е момичета...

Ставам, че каката си удари пръстчето и да и промия раничката,  че ред сълзи ред сополи има... Лек ден на всички... Hug

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 08:47 от Кузманка

# 274
Ехо, добрютро...

Какво става тук, какво е това затишие дето цари... newsm78 Къде сте всички...?

# 275
Ehoo dobra vecher  Laughing verno kakvo stava tuk ... Kuzmanka prosto vsichki sa ulisani v rabota i zadachki ... a vecher sled rabota se radvat na malkite, dokato nie kato po cql den sme si s tqh ... neta si e bqgstvo i pochivka  Wink

Samo da spodelq, che pedi kaza che na Kristi vsichkio i e nared prosto kato sestra si e s mnogo qki koliki i mnoooogo silen glasss i prosto trqbva da si chakame da si mine .... dobre che vremeto e hubavo i dnes sme bili ot 10 do 2.30 navun i sledobed ot 5 do 7 ta tova mi e spasenieto, Krista spi, a Sofiq e shtastliva i besnee ...  Grinning a mama sega e mnooogo umorena, shtoto ne sum si sednala na dupeto  Crazy

Hajde hubava vecher na vsichki i nadqvam se do skoro  Hug

# 276
Влизам и тук да поздравя нашата рожденичка АМАРЕТКА! Здраве, любов, благополучие и ... послушни мъже.

ние сме добре. Спаси ходи на градина с кеф. Напоследък обаче зачестиха среднощните му густувания в нашето легло  Rolling Eyes На мен хем ми е хубаво да си го гуша, хем си имам голям мъж за тази работа. А когато е между нас Спаси рита отвива се бута ни... Като сме само двамата не помръдва цяла нощ. А малката маймунка - Джунка си спи душицата сам сама в стаята си до сутринта. Ще видим до кога ще е... Предвид все по-голямата ми заетост мисля след Великден да я пусна на градина при брат й, който вече чака с огромно нетърпение да са си компания и там.
Вярвам, че ще присъствието му много ще й помогне в адаптацията... А аз ще си спестя една купчина нерви от търсене на не/подходящи гледачки...

Кузманка, Ева, вие сте най-пресни мами и съответно сте най-активни тук. Радвам се, че малките ви момиченца са добре, а вие - не спирайте да пишете, че иначе нЕма свършване до лятото на тази тема, ей!  Laughing

# 277
 Благодаря Ирини и всички, които ме поздравиха! Почерпете се:

# 278
Амаретчо, честит рожден ден на патерици!

Пожелавам ти да бъдеш здрава и много глезена от тримата ти мъже! Hug Hug Hug

Кузманка, Евка, пишете момичета, чета ви редовно, просто нямам време и муза да пиша.  bouquet  bouquet

Ири, ние си спим така от край време. Иги заспива при нас, после я местя на леглото й. През нощта се буди и сама пак се намърдва на нашето.  Thinking
Не знам как да я откажа, нямам никакво желание да я оставям на сила да плаче в леглото си сама. Когато-тогава. Свикнахме вече да ни ритат и бутат. Сутрин често се будим от задушаване, а пък то - Иглика се проснала цялата върху един от нас и го ползва за дюшек. Joy

Хубав уикенд на всички. Hug

# 279
 Venush, благодаря! Имаш едно черпене от мен, знаеш!
 Благодаря и на Алексал, Бебе Дунди, Ави, Стес, DZ, Марлелка, Меги, Денис, Плами, Доника, Ирини отново. Дано не съм пропуснала някого! Прекарах страхотен ден, брат ми бяха тук семейно, вечерта на ресторантче. Миш ми пя "Хепи дей ту ю".
 За спането имаме 2 варианта: или ме вика "Мамооооооооооооооооооооооооооо" докато изхвърча на бегом от леглото и легна при него, или идва и ляга от моята страна.
 Весел ден на всички!

Последна редакция: сб, 27 фев 2010, 10:22 от Amaretka

# 280
Здравейте...!

Amaretka, Честит Рожден Ден и от мен... Много здраве, веселие и слънчеви и щастливи дни ти желая!   bouquet

Кузманка, Ева, вие сте най-пресни мами и съответно сте най-активни тук. Радвам се, че малките ви момиченца са добре, а вие - не спирайте да пишете, че иначе нЕма свършване до лятото на тази тема, ей!  Laughing

Няма страшно, ние ще я крепим темата, та да не изкараме до лятото, ама и други, ако се включват, на нас ще ни е приятно...  hahaha

Малките ми момичета ме ядосаха и аз се разобедих да излизаме, сега ще си стоят в къщи... Даная закусва в продължение на час и се мота, та и се акаше, та и се пишкаше, пиеше и се вода и накрая ми кипна от чакане, а и то стана обяд тя до като закуси и се ядосах и сега в къщи, аз и без това имам куп домакинска работа за вършене... Добре, че поне ядене имам за обед иначе не знам как ще сколасам... Tired Уби ми се настроението, честно да си кажа...
Даная щях да я пускам на градинката в понеделник, а тя от снощи пак кашля и цяла нощ... Момичета, каква е тази кашлица, какво е това нещо. Изпи ли сме всички сиропи за кашлица, АБ, хомеопатия, бабешки лекове и няма нищо за което да кажа "Да, ето това помогна"... Ставам сега... Лек ден!

Последна редакция: сб, 27 фев 2010, 11:23 от Кузманка

# 281
Кузманка , бързо да се оправяте Hug С черна ряпа пробвахте ли?
 venush , ние му взехме спален комплект със Спайдърмен и си спи сам вече  Peace
irinii , пращай Джиджи при батко й  Hug Там ще и е по добре от гледачки Peace
Ники , ще участва в конкурс за рисунка .От ДГ ни дадоха картона да нарисуваме рисунка на тема *Моят рожден ден*  Laughing
Ние ще сме във възрастова група от 3 до 4г
 Ето го и творчеството http://prikachi.com/users/dvv1/287L.jpg

# 282
Само да подбутна темата, не че има нещо за споделяне. Simple Smile

ДЗ, стискам палци за първа награда, екстра се справя Ники! Simple Smile

Кузманка, да се оправяте бързо. Сега се сетих за един бабин илач, който момичетата от американската тема бяха давали за кашлица и всички се кълняха в него. Само да го изровя... Ето -" обелвам глава лук, нарязвам го на кръгчета /3-4-5/ и почвам да редая в една чаена/кафена чаша  - кръг лук-лъжичка мед, кръг лук-лъжичка мед, и така докато свърши лука. Отгоре завършвам с лъжичка мед. Захлупвам чашата и оставям да престои известно време - 2-3 часа. Аз обикновенно го правя вечер и на сутринта давам.  Отгоре се образува нещо като сок , дава се от него, без да се разбърква съдържанието в чашата. Само сока. Сладко е и поне моите деца го пият. Давам по колкото се сетя пъти на ден - 4-5-6. "
Повечето майки казаха, че децата го пиели успешно, че било сладко и не миришело на лук.
Дано помогне!  Peace

Вени, Ирини, ние със спането сме шарени. Уж всяка вечер си лягаме по леглата, но често се будим в чуждите. Как става тоя номер не знам. Изритват ме като мръсно коте нерядко, че Мими искала да спи при тате. Избщо тате като е у дома, мен все едно ме няма.  Mr. Green

bazel, още й се кумя на тази машина, от две години само мисля. Споменаха ли, че съм клиничен случай. Mr. Green. Вие със здраве да я ползвате!

Zarrasuzuki, много детски усмивки в новата стая!  Simple Smile

Ние сме здрави, чакам си пролетта и края на март, че нямам търпение да се приберем в България.
Приятен уикенд на всички! Simple Smile

# 283
И аз съм тук и чета редовно,обаче нещо с писането ...
Бяхме влезнали в ужасна серия от болести,надявам се всичко да е вече зад гърба ми,че вече като чуя за такива работи и се изприщвам!А и без пристъп не минахме,слава Богу сега е добре!Малката е значително по-различна от батко си,много е лъчезарна и уравновесена,нали е жена Mr. GreenМайтапя се,но определено има разлика между двамата!
DZ ,браво за рисунките,ние сме много зле,нито му е интересно,нито може да рисува,май на мен прилича Wink

Кузманка,ами поддържайте темата,аз също се водя ,че съм вкъщи,ама май все имам някакви задачки и все не стигам до компютъра!Пробвахте ли с противоалергични средства?Да не би да прави някаква алергия,напълно възможно е от това да кашля!

За спането-ами сега сме разделени на мъжки и женски лагер,по-удобно ми е,въпреки че с мъжа ми никога не сме се делили,но сега се наложи Wink

irinii,ей сега точно гледах предаването,много ми харесва,ама доста емоционална съм станала,все ми се пълнят очите Embarassed

Хайде,момичета,разписвайте се по-често,как са малките бонбонковци?

# 284
ехоооо

Амареткаааа, да си жива и здрава и много обичана   bouquet

DZ, браво на Ники за рисунката, късмет му желаем на конкурса  Peace Боян рисува разни драсканици, като за поощрение бе получил оценка "Това са глупости" от лелята... Та си поговорихме с едната г-жа, за това и за поведението му... вярвам, че ще заговорим на един език де  Wink

Вчера бях на състезание на Ичи... страхотна емоция еййй, да споделя малка част: http://rtraykova.multiply.com/video/item/6/6 , http://rtraykova.multiply.com/photos/album/15/15#photo=1 Има страхотен напредък, който се дължи на учителя. Много смело ги пускаше сами, направи им състезание, ебе страхотна емоция за децата... евала...

Ева, Кузманка  Hug Следя ви и аз, целувки на куклите...

Ириниии, че ние си спим още с децата, хубаво ни е и на тях... усещам обаче, че скоро на тях вече не  Wink

хайде, чееее  Heart Eyes

п.п. еййй докат напиша това, Алексал и Марлелка... Прегръдки, Лили, радвам се, че всичко е минало  Hug
Аууу, базел, трябваше Марлелка да ме насочи към новата ти придобивка  Blush Ами честито... сега е редно да се организирате с Доника, да напечете едни топли хлебчета и на Витоша да ги излапаме  Laughing

Последна редакция: сб, 27 фев 2010, 16:53 от Rени

Общи условия

Активация на акаунт