С пожелания за здраве, сбъднати желания и прекрасни мигове на днешния ден!!!

Благодаря! Свежарка както винаги. На теб не 2 ами и 4 деца няма да ти се опънат, не виждам от какво се притесняваш 

звучите страхотно всички и ме зареждате с хубави емоции 

много радост да ви носи и дааа с второто е по-лесно, мен като ме питат ... аз се казвам с две някак по лесно се оправям отколкото бях с едно, странно но факт 
защо ли ти вярвам , на нас август ни предстои море, а аз от сега да си призная си се чудя на къде пак ... Софи бе късметлиика откак я родих по цяло лято на морето си живееше, но тази година, хем липсват желаещи за помощници, хем и на мен някак ... не ми е морско настроението ... нооо все пак забърсах един як бански от намаленията ( суетата не ми липсва ...
)
А за това че ти е трудно бременна и с детенце дето все си иска своето ... да май по-лесно е като родиш ...
дано не те лъжа
споко не бой се, шегувам се 

аз два уикенда по купони и рожденни дни забивах, да като пубертет невидял след пиянски нощи по два дена реанимирам, Ицо ми се смее, че покрай тези деца съм се вдетенясала и аз
Та сега уж мисля да се поспра
абе веселба, усещам как докато се усетя и бебето вече няма да е бебе, а е толкова готина (като не е кисела
) има си и втори зъб и като ми се нахили вече е зъбата
това си говорихме, че като и проприказват и двете, ще си слагаме запушалки в ушите 
с по едно ледено мохито ...например 

Всеки ден пита за него, аз пък днес сънувах ужасен сън, събудих се ревяща. 
не мога да се наканя да пиша....лятото макар и с доста необичайно време си е в разгара си
и споделя "ние тричките с баба и дядо си живеем много добре" то е синъо лято,учи руски и знае доста неща
,то са басейни,каране на колело,игри...има една дузина деца с който играе на улицата до късни доби както ние едно време,на топка,тебишири,федербал (закупили сме 2 броя,да има за всички)
в този ред на мисли нямам търпение никакво и дните в офиса минават някак бавно,въпреки че има доста натоварени дни,но и такива в който само се помайвам.

, аз също бих мълчала за момента. Но повече не бих събрала децата. Поне докато не видя, че при въпросното детенце има положителна промяна. Права си, не е нужно да подлагаш Мими на това. Тя е много сладко, живо и дружелюбно момиченце и няма да й се отрази добре да я напъждат така без никаква причина.
Радвам се, че с нетърпение и желание ще се върнеш към Америка, любимия мъж и всичко хубаво, което те очаква там. За ситуацията с децата. Аз бях попаднала в подобна. Децата, които играят пред нас са по-големи от Спаси - до едно. Всички - вкл. и той играят до 9-10 вечер навън. Всички сме толкова щастливи заради това - сякаш моето безгрижно детство изживявам. По едно време, обаче, се повиха 2-3 нови деца от една нова кооперация, които някак настроиха другите и взеха да си правят майтап на гърба на Спаси. Като го видят - бягат. Играят на някакви игри и му обясняват, че той не можел, защото щял да ги удари или да се нарани... Ощ преди Спаси да усети тензенцията отидох при тарторката и направо я попитах какъв й е проблема... пречи ли и нещо Спаси, защо настройва другите и т.н. Тя прехвърли топката върху момчетата от блока. Говорих и с тях. После говорих с всяко едно от съседчетата ни, които са идвали не веднъж у нас. Накрая отидох и говорих и с бабата и дядото на едно момче, като ги помолих деликатно да му обяснят, че Спаси е най-малък и страда, когато някой го изолира. Всичко се оправи още същия ден. Държа тоди тип проблеми в общуването да се решават на време. преди на някое дете да му е сложен етикет от другите, който да му тежи до стари години. Препоръчвам и вие така да правите.
Знаех си, че мога да разчитам на вас за съвет. Опитвам се да видя и проблем в поведението на Мими (беше обожествила каката), но честно казано отхвърлих идеята като видях цялостното поведение и най-вече към майка си. Просто не моето дете й беше проблема на каката. Даде хубав урок на Мими как биха се чувствали други хора, ако тя се отнася така с тях. Дайте да ви напрегръщам. 

А пък Стария Несебър са го превърнали в една голяма сергия за сувенири. 

Имам познат мароканец, толкова хубави неща ми е разказвал и показвал. Искаме много снимки. Да ви е прекрасно лятото, макар като гледам даже няма нужда да ви го желая - прекрасно си е от всякъде. 
Приятели , непознати все ми е едно ако искат след това да ми се сърдят 
Аз едно че няма къде , друго че на центъра абсурд сам да го пусна
Много съм си мислила да се преместим на вилата , но тя е на 30 км и всекидневно минаване на трасето ми се вижда много
нищо , че ни е на 10-15 мин пеша ама ........

Много бързо се насити на почивката...
Когато 2-те половинки на едно цяло са разделени, всичко което правиш е хубаво, но щастието не е пълно.