Отговори
# 120
Привет милички Hug
Сърдечно ви благодаря за поздравленията bouquet. Камчи, тук съм и ви чета редовно, но съм в сесия и ми е доста зорно положението ooooh!. Още един семестър остана ама ми омръзна вече с това учене, имам чувството че от както съм се родила съм вечно над букварите ooooh!. Да са ни живи и здрави дечицата ама да почина малко, че и с тях след 5,6 години се започва наново Mr. Green
Да почерпя и аз за името си

Честито и на всички, които днес и вчера празнуват именни дни!
Със здраве да си носят името! 

Специални поздравления на мамин Пухчо и хиляди целувки
Hug Hug Hug
Ето и малко пране да не ни забравите физиономиите Heart Eyes

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 12:17 от Сенди

# 121
Честит имен ден на вчерашните и днешни именници с красиви имена! Много здраве и късмет желая на всички!    bouquet
Да почерпя и за моите двама у дома

Бубе, Камчи, тук съм и чета всички, и чудни снимки гледам и ви се радвам!
Не ми се пише особено че пак драми тук. С Тян се тревожа, баща му в някакви грозни филми го вкарва, отказва се от него, сякаш някога е бил с него. Карай!
Освен това, момичета, от два дни у дома има плъх  Shocked около педя без опашката, силен и хитър, капан не го лови. Иво и Тян разместиха цялата кухня, как не го гониха и дебнаха, бяга им и това е. Аз съм в ужас, умирам от гнус а сърцето ми е в гърлото като трябва да отида да готвя  Sick Дайте идеи ако някой има опит, как да се справим? Че и бълха намерих, знам че има ли бълхи у дома,  ако няма домашни любимци значи има мишки, ето че ни полазиха, от вчера Ива и Емма имат по над 20 пъпки  Confused

# 122
Честит имен ден на всички именици!
На нашият прекрасен Цар Калоян, на Ивка на Мери, на Сенди, на половинката на Миркам, на братчето на Анитка и на всички знайни и незнайни именици! Бъдете здрави и се радвайте на любимите си хора и бъдете щастливи!

Танче, моят Божидар да е жив и здрав има 3 пъти в годината имен ден - вчера, на Тодоровден и на Благовещение. Приемаме поздравления и се черпим на 3-те празника, но истински празнуваме на рождения му ден - на Благовещение - 2 в 1. Като стане голям сам ще реши кога да го празнува, аз питах попа, той каза на рождения му ден!
Около нас нищо ново, работата е вече съвсем рехава и имам време за себе си. Мъдрувам едни неща, но ще споделя по нататък.

# 123
Ето да ми видите надебелялия племенник, голям бузан е станал

# 124
Оле мале!Честно ви признавам вече съвсем съм изветряла!Не стига, че нашата Мери я прекръстих на Мраия ooooh!, ами днес забравих  да и честитя именниците!Да са много здрави,да кацне щастието и късмета и на тяхното рамо.Дано големия именник се вземе в ръце и да стане истинска порона на всички ви!
Честито и на таткото на Ави и съпруга на Миркам,и на всички други които неволно и незнайно пак пропускам!
Слънце,де го видя това бузанестото бе?Освен клоьощава сладка мартеница нищо друго не виждам Grinning
Сенди,много сте хубави!

# 125
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ,ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И С ГОРДОСТ ДА НОСЯТ ИМЕТО СИ! newsm67 Tada
А сега да ви почерпя за здравето на моето малко пораснало момче ИВАН,дами е жив и здрав и да хапва повечко Laughingтова са ми пожеланията за него

АВИрадвам се че вече си добре,дано тези дни да е хубаво времето да мина да те видя ако излизате навън Hug На твоя тати пожелавам да е жив и здрав и много да ви помага Hug Hug Hug

# 126
Да ви почерпя днес и за моя малък именник
Свекър ми и той е именник,пийнете и за него здраве

Честит имен ден и на Царя,Сенди,таткото на Ави,брат на Анитка,именниците на Мери,половинките на Мирка Ив.и на Миркам, на Ванко на Златина и на всички които днес празнуват.Живи и здрави...

# 127
Кас ми на мен ми изглежда тантурко. Като се има в предвид, че когато се роди и ходихме беше 2,900, а сега след два месеца е 6кг та за туй.
Ха така пускайте си почерпки аз си хапвам виртуално. С тези маси дето ги сервирате обаче аз все в готварски сайтове вися и точа лиги.
Ама много са ни именниците денс.
Отново на всички живи,  здрави и щастливи. няма да изброявам че ще пропусна някой

# 128
Страхотноооо!
Колко много именици!
Да са живи и здрави всички!  bouquetОсобено февруарските  именици и техните братчета,татковци,лели,чинки и стринки Mr. Green
ОТ ЗДРАВЕ ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕТЕ!
  bouquet  bouquet  bouquet
Много почерпки много нещо ooooh!милост нямате..На работа от вчера едни софри....днес пак,а сега и виртуално се почерпих да не ви обидя....и то де ще му излезе края? Blush
Сенди,добре,че намина HugИ аз съм влязла в твоя филм Crazy
И на всичкото отгоре тези от университета са толкова несъобразителни,да вземат да ми насрочат изпит баш по ЛаРедутските намаления ooooh!Срама нямат ей Laughing
Слънчо,наистина има нещо....в муцуните Mr. Green и стойките Laughing
Мери,че как е влязъл вътре този плъх?Да не би да сте оставили вратата отворена?....С отрова пробва ли?Като си легнете сложете в една стара купа,някаква миризлива наденица-кучешка радост(в магазините ги дават,тези които са с изтекъл срок на годност)и поръсете с отрова.Дано се гътне проклетото Close

# 129
Мери,че вие нямахте ли котка бе злато newsm78,ако все пак имате вземи я прибери и скрий,че ние имахме познати котката им разви фобия към плъхове JoyДа не се стресира от гада милото животинче...ей много ги мразя тез плъхочища.Честно обожавам филма Рататуи..ама като дойде момента с ресторанта и пълчищата вътре и ми се доповръща Sick

# 130
Благодаря за пожеланията!  Hug

Ели отровата действала след 4-5 дни, душо аз ще пукна преди плъха  Crazy
Касандре той Лизо живее само навън от как сме в къщата. А и знам че котките се страхуват от плъхове. Що за чудо ме сполетя
  newsm78

# 131
Добро утро как ми се иска ето така да си пия кафенцетоооо
и честит бабин ден по старо му. Днес бабите в офиса ни се представиха подобаващо. Баници, баклави = на 100кг отново. Тази година ще ми върви на маси май. Laughing
Някъде назад в старата тема, докато ме нямаше, мернах че Вал се е за тъжила за голите ми любимци
Вал специлно за теб

# 132
  • София
Добрутро!

Права е Слънцето, че се освинихме след толкова много почерпки  Laughing
Да не ви напомням, че следват рожденни дни... Който е на диета, да забрави за нея. Време е за купон! А ние нашият ще го правим чак на 6 февруари, тъкмо ми се отпуска още малко време за подготовка Wink

Имам предложение. Искате ли да си направим клипче за 2009-та със снимки на февруарчетата, направени през тази година (като онова клипче, което направих за 2008-ма, ако се сещате)?
Само че този път всеки да си прати снимка, евентуално и надпис. Ще пусна анкета, и без това предната вече не е актуална  Simple Smile А вие си кажете мнението. Ако има много желаещи, ще го направя. Peace

# 133
А, моля, моля, не сме приключили с почерпките. Съжалявам, че не успях да се включа пак вчера. Благодаря ви за пожеланията за моя малък мъж. Днес компенсирам вчерашното отсъствие с малко тортички за именния ден на Калоян и много целувки за всички, които празнуваха:

...Хапвайте си, пък аз ще си представям бонбонките на Валерия, които ме изкушават повече от всичко останало.
Слънчице, джудженцето Бузанко е сладко, та сладко. Като го видиш да го намляскаш от мен, много е готин! За Плами да не говорим, много променена ми се вижда, вече не е бебка.
Мери, не знам нищо за плъховете, но внимавай къде поставяш отровата, да не пострада котето. За децата да не говорим. Най-добре си вземи една пушка с мерник и очила за нощно виждане и се упражнявай. Само Иво да не ти падне на мерника.
Роси, Калоян беше много впечатлен след разговора вчера с теб. Дълго време "разговаряхте" и на бебешкия му телефон. Няма да ти казвам колко пъти ти пожела "много здраве", до едно време ги броих, но беше зациклил на здравето и на Аекс.
Да ви кажа нещо смешно от репертоара на Калоян. Застанал вчера сутринта и мрънка преди да потеглим за яслата, че иска "таца". Кърмя го аз, по едно време спира, вглежда се в гърдите ми, забелязва някаква капчица мляко и казва: "Ау, мякото се изсипа. Това е пакост". Хилим се ние с татко му, той продължава да суче, по някое време спира и казва: "Мамо, мякото е топо. Духай да стине".

...Сенди, ама сте хубави и двамата, пу-пу!
Чара, пропуснах да ти похваля черно-бялата снимка на Камен. Той е прекрасен, това си го знаем, но и снимката е великолепна.
А снимките ви с Тони на  фойерверките не знам как се получават, но при мен излезе "Бой на негри в тъмна нощ". Освен да си открадна вашите снимки и да ги сложа в новогодишния албум Whistling

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 11:03 от Мама Пух

# 134
Много приказлив станал царя Пухче, искренно му се радвам.
Кат аз съм ЗА.

Общи условия

Активация на акаунт