Отговори
# 105
Благодаря ви момичета отново и отново ... Hug
Мисля че е по-добре Вяри,слава на Бога ...

Честито на именниците днес, много здраве, щастие и късмет им желая...  bouquet

После пак...
Обичкам ви... Hug

# 106
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ - ОТ ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕТЕ!НАЗДРАВЕ!

Камен, Люко и малката дама Плами - прекрасни малки, порастнали слънчица Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 13:16 от *Дария*

# 107
Честит имен ден на всички празнуващи днес!
Да ви е живо и здраво името и вие покрай него!
  bouquet  bouquet  bouquet
Слънце,тазиснимка ми е любима Simple Smileи [ur=http://lh6.ggpht.com/_49mKEgOnoIY/S0Q_9A25xVI/AAAAAAAACl4/b-Nkv3zdp5k/s640/PC300025.JPGl]тази[/url]също.Плами е голяма сладурка Heart Eyes
Бубе,радвам се че действа сиропчето Hug
Лек ден,аз отивам да уча Tired

# 108
Честит Имен Ден на всички именници.Със здраве да си носите името!!!

Бубе,радвам се че Вяра е по-добре...
Слънчице,много сте хубави....
Еми,Честито ви отбиване...

# 109
Добро утро!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИВАНОВЦИ, ИВАНКИ И ПРОИЗВОДНИТЕ ИМ!
По този повод да почерпя и аз - днес съпружието има имен ден! Да ми е жив и здрав!

# 110
Честит имен ден на носещите името Иван и Ивана и всички други празнуващи днес. Нека здравето да име е спътник!!!

Благодаря ви момичета за думите за моето гардже. Hug Ели какво ще кажеш има ли малка прилика между Стели и Плами в някой чупи и мимики или аз се заблуждавам?

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 08:41 от slanchice1

# 111
Честит празник на вчерашните и днешни именици!Да си носят имената със здраве и късмет!!!

Мирка , благодаря за кафето и почерпката.
Чудесни снимки на прекрасни дечица видях . И аз се каня да кача някоя  снимчица , но идруг път съм казвала , че тази операция много я мразя и още събирам мотивация.
Да ви се оплача , че Ицката е сополив- много . Трета нощ почти не спим , защото не може да диша и секретите го давят.Лекувам го със сребърна вода , физ. разтвор и клеева тинктура.Дано се оправя скоро... ooooh!
Мери , къде си пак?
Ави , защо не пишеш?
Сенди пък направо изчезна. Някой да се е чувал с нея?
Пухче , драсни някой ред, че  те мисля и теб.Знам , че имаш много работа напоследък.
 Блузките , които си изплела  на Кало са чудесни. Аз също мога да плета , но не съм го правила от както Ели беше бебе.
Бубе, ериуса и Еличка го е пила, че и урбазон е приемала многократно. И аз се страхувам от страничните ефекти на противоалергичните , но без тях понякога няма спасение.
  Hug на всички и се пазете.

# 112
  • София
Честит имен ден на Негово Величество Grinning Жив и здрав да е, много щастлив и добре обгрижван от мама Пух и татко Пухкалин Grinning

Сенди, честито и на теб, всичко най-добро Grinning

Мирка, да е жив и здрав съпругът ти, много да ви слуша, а вие го щадетет, че в това женско царство, предполагам, не е лесно Grinning

Честито и на другите именици Grinning

Не съм  много сигурна, но вчера не празнуваха ли Божидар/овците? ако е така- Мила Роси да ти е живо и здраво голямото и умно момче, много да ви радва Grinning

Слънце, много хубава Пламена, пу-пу...и прасенцето видях Mr. Green

# 113
  • София
Честит имен ден на всички празнували вчера и на празнуващите днес. Да сте живи и здрави и с гордост да носите името си.

Днес брат ми също е именяк, така че да ми е жив и здрав. Почерпете се и за неговото здраве.

Хубав ден на всички.

# 114
Честито на всички Ивановци и Иванки!

Честит имен ден на Царя,на Сенди,на съпружието на Мирка,на Братчето на Анитка!Да са много здрави!

Честито и на вчерашните именници!

# 115
Ха така от сутрента започнах да си мезвам, та до вечерта ще стана 100кг Laughing

# 116
Честит имен ден на всички именници , да са живи и здрави !!!
И моят татко се казва Иван , да ми е жив и здрав , ето почерпката  Simple Smile

Камчи , всеки ден ви чета и тъкмо да пиша или Мони започва да ме дърпа или Росен иска да сяда на компа  Whistling
 Аз иначе съм добре , напредвам и до края на месеца вече ще мога да ходя без патерици  Grinning
До после  Hug Hug

# 117
Благодаря ви, сладурки! После пак lovekiss

# 118
  • Пловдив
Честит Имен Ден на всички именници!

И моят мъж е между тях(адашке,големи съвпадения Hug).Той се казва Ивайло ,де.

Пожелавам със здраве да си носят името и от здраве да не се отърват.

# 119
  • София
Честито на всички ИМЕННИЦИ! Със здраве да си носят имената!

Специални поздрави за Кали!  Heart Eyes
Жив и здрав да е и все така послушен и умен!

Общи условия

Активация на акаунт