Отговори
# 90
Бубенце,на нас също ни го бяха предписали този сироп миналата година. Купих го, но като прочетох и аз се уплаших. Реших да пробвам първо само с мед. козметика и тя доста облекчи положението. Тогава и Адвантант ни бяха предписали, но и него пропуснах.
Защо не пробваш първо с козметика само, предписаха ли ви такава? Аз продължавам да я къпя и мажа с продуктите на Адерма. Докато беше топло беше добре(но аз от страх не съм спирала да я мажа, че като си припомня какво беше преди), сега пак се появяват тук там и лицето се обсипва в пъпчици, като излизаме задължително го мажа.
Дано да съм ти била полезна Hug-ки на  прекрасните кукли.

Много  Hug-ки и здраве на всички.

# 91
Камчи, Hug Hug Hug Hugсъболезнования мила...А иначе щом мъжо се порвя-действай.Много гадно мило ,че така те притиска кризата,дано бързо си намериш нова и много по-добре платена работа!А иначе айде душо,ще сме си слабееща дружина Laughing
Слънце,отмъщава си прасето и това е! JoyМерси за кафето-такова го обимач,но за Пламенка е гадно.Чувала съм че може ако не ви е почистван скоро климатика от това да е пристъпа..ама пък с елхата newsm78
Бубе,дано Вяра е добре мило.Как е обрива,оправя ли се?
Ели,не съм забравил аонова дето снощи си говорехме,ама не остана ред.Днес ще се опитам да се поправя Grinning Heart Eyes
Росиииииииииииииииииииии,къде си фурия мила!Не мога да се нарадвам на аваста!Благодаря! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Дарее,писали сме едновременно!Радвам се,че вече можеш да се разписваш по-често! Hug

# 92
  • София
Здравейте и от мен Grinning

Пожелавам на всички много, много здраве, мнощо щастие и късмет през новата година Grinning

Ние се прибрахме от Пловдив в неделя, прекарахме чудно  Grinning Сега, обаче, багажи и пране...
Малко снимки Grinning

Тони, чудесно си се справила със зарята Grinning Моите снимки са много шумни, но свърши вече- догодина ще пробвам пак Grinning
Роси, голям купон-браво!
Златомира- изглеждаш перфектно Grinning
Пух, поздравления за пуловерите, много са готини Grinning
Слънце- прасето на суджук Mr. Green
Вал, ще пробвам и аз рецептата- това са най-любимите ми бонбони Grinning
Златина- мечовете ги поръчахме от английския е-бей. Много са сполучливи- имат светлина и звук, които се променят не на определен интервал, а в зависимоет от това как замахва детето. Иначе и ние търсихме много упорито тук, тези на ЕОН, които ги рекламират са по 90лв, няма как да дам 180лв за два меча Whistling.
Анна я гледах и на снимки и на видео- много готина Grinning
Еления, вие това вашето дете космонавт ли ще го правите Grinning Имах чувството, че всеки момент ще излети от ръцете на баща си Grinning
Пропускам много, но изчетох и изгледах всичко наведнъж...

# 93
  • София
Пак аз  Grinning

Златина, можеш да видиш видео на лазерния меч от този линк, почти най-долу на страницата след едни големи зелени букви
http://cgi.ebay.com/Star-Wars-Style-Light-Saber-LED-Laser-Sword- … sh=item4a9cbfcffd

И един брой Камен  Grinning Първи по-сериозен опит да направя от цветно чернобяло  Grinning

# 94
  • София
Имам едно питане пак към ЕФРОСИНКА,    Hug

Ако е на линия и има пак огромното си желание и време,
да ми обясни за един сироп   ...http://eruditabg.com/?pid=7&NewsID=8    

Предписаха ми го за Вяра, но след като прочетох за страничните ефекти ...искам мнението и на Ефрото,
ако може...

Бубе, Люко го пи този сироп преди седмица и сега пак го пие. Първия път имаше ефект, сега като че ли не толкова. Ще чакам и аз мнението на Ефросина. Дано се вклщчи.

Ето тук има кратка характеристика и листовка за пациента на Ериус:http://www.medicine.bg/lekarstva/aerius. Представлява медикамент от групата на противоалергичните (антихистамини). Бубе, явно при вас става въпрос за екзема с алергичен произход и това ще я облекчи Вяра. Миме, при деца се дава като сироп за кашлица, защото много често има и такава компонента (алергична) при пристъпите...просто тяхната лигавица е по-чувствителна. По принцип няма лекарство, което да е без странични ефекти, но се преценява съотношението полза/риск, а това зависи от лекаря. Аз мисля, че няма никакъв проблем да й го даваш, колкото е преценил доктора ви. Дано се оправи скоро душичката малка! Hug

# 95
Бубе и аз се включвам с добри отзиви за Ериуса PeaceСтела го е пила и за кожна алергия и за кашлица-помага,даже си мисля,че за обрива повече помогна,успокоява сърбеж и алергия,детето спинка спокойно,без да се чеше.Нашата доза беше 1ден-сутрин и вечер по една доза,после само вечер по 1.Успех.
Камчи Sadсъболезнования мила  HugДа почива в мир баба ти.
Слънце,някакъв филм на ужасите се е случил на това прасе Crazy
Да не би Плами да е алергична към домашна прах?Питам,защото аз съм със същия проблем,но го получавам всек път като ходим в Русе-като сме навън-няма проблем,но като влезем вътре не спирам да кихам и да се сополя..оказа се че е от домашен прах.
Вал,поздравления за маникюрите,които правиш  bouquetама вземи си пребери бонбоните,че ометох всички сурвакарски торбички Embarassed
Чаре,неразбирам много от фотография ,но на моя комп снимките ти излизат тихи hahaha,само зарята ми се струва шумна,но то такъв и е характера на нея. LaughingА Каменчо е прекрасен бонбон с розови бузи под прикритие Sunglasses
Слънце пусни някоя снимка на Плами,много съм се затъжила Simple Smile
-------------------------------
Хора видяхте ли това?
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2680651

# 96
ЕФРОоооо.........Благодаря ти много, след твоя коментар ще започна да и го давам от довечера,
трябва един месец да го пие без прекъсване...

Благодаря на всички още веднъж, за съветите и загрижеността,
благодаря ви .. Hug

ЧАРИ, разкошен е Камен.... .Нямам думи...и зарята... Mr. Green  noear

# 97
Ефро, и аз благодаря. Нашата педка ми каза, че можело да се дава дълго време, а не както др. сиропи за кашлица пои 5-7-10 дни. Има ли такова нещо??? Питам защото ми каза да спра всякакви др. неща за кашлица да давам и да пие само него без проблем във времетраенето на лечението.

Айде опнах прането и аз....

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 22:51 от maria_m

# 98
Миме, на нас ни казаха 1 месец нон -стоп да го пие Вяра, от тази вечер го почнах,
снощи не е спала миличката ми,
плаче и си я взех при мен, и докато заспи само повтаря  гъзи, гъзи...Боли я,надявам се да минава...

МЕРИ, как сте, къде се изгуби... Rolling Eyes

# 99
Чаре мерси мила,но незнам как да си го поръчам от там този меч,иначе Ванко много ще му се зарадва Simple Smile
А за Ериуса,бях го давала на Ванко една година понеже много често правеше ларенгиални пристъпи,мисля че няма проблем да се дава продължително време(поне при Ванко нямаше проблеми).
Хайде на всички болнички бързо оправяне Hug
Лека нощ!

# 100
Добро утро,
Качвам снимки да ни видите.
Ауу Люко колко е гладен  Mr. Green

# 101
ДОБРО УТРО  kaffeetrmker_2
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС,БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!  bigdance2 newsm51  love001
Хайде Слънчице чакаме снимките с нетърпение Hug Кафето е супер ободряващо,мерси Hug
Изидка няма проблем все пак ти благодаря миличка smile3525
Ави как си мила,радвам се че имаш напредък  Hug Hug Hug,все така да продължаваш Heart Eyes

# 102
  • София
Здравейте!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ НИ ИМЕННИЦИ !
БЪДЕТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!

Пух, страхотни пуловерчета си изплела за Кало! А на елхата ти се кефя още от миналата Коледа!
Вал, колкото и да приказва друго, всеки си знае, че е талант (нали помните великденските й яйца?)! Готина работа, направо да работиш с кеф!
Бубе, как е Вяра днес, поуспокои ли се от сиропчето?  Hug
Ави, как си?
Чара, Ч/Б или цветни, снимките ти винаги са страхотни!
Аз пък в Новогодишната вечер бях пленена от Луната...

# 103
Честит имен ден на всички днес! Бъдете здрави!

Ето и прането ми

Останалите ТУК

# 104
  • sofia
Привет и от мен, дружки!

Първо и аз да честитя Новата година - много здраве на всички.

Малко телеграфно, че нямам време...
Ние на НГ бяхме в Копривщица без децата, с голяма компания - изкарахме си разкошно.
Имам няколко много хубави снимчици, но кога ли ще си платим нет-а от вкъщи ... И в тази връзка, Чаре - ама страхотен този скорошен рожденник... мамина прелест!
Аз мисля, че отбих Дребния - последното му сукане беше на 27 дек сутринта - обще 660 дни стаж по специалността навъртяхме. Хем се радвам, хем ми е тъжно... ама стига толкова - доволна съм от двама ни. Благодарско на форума, както не веднъж съм писала.
Бубе, за сиропчето - и аз съм го давала на Галя за набъбнала лигавица - имаше упорита задна хрема - без сополи и постоянно запушен нос, в следствие на което слуха й доста падна - предписа ни го УНГ - прием поне 20 дни. ТА мисълта ми беше, че такива алергични състояние се лекуват не за една седмица, а поне за месец. И малкия ми има атопичен дерматит, пробвам с хомеопатия, но като че ли докторката не ни улучи лекарството тозипът  и няма желания ефект Confused, в петък сме на преглед - но и тя ни даде лечение поне 30 дни...
На всички много  Hug.
Страхотни дечица тук ни показвате!  Simple Smile
Хубав ден!!!

Общи условия

Активация на акаунт