Отговори
# 75
  • Sofia
Голяма реанимация му ударихте тези дни, явно гощавките са ви дошли в повечко.  Laughing
Да мина освен да ви почерпя по един бонбон, обърнахме го на захарна фабрика у нас, всеки ден се бъркат дози вече.  Mr. Green

Златомирка, много сте хубави с Илианчо, ама дядо ви Кольо да не го бяхте черпили толкова преди снимките, ще кажеш че или виното му е дошло в повечко или сте го халосали със сопата разгневени след като сте си видяли подаръците.  Laughing
Роси, отпуснали сте му края вие.  Mr. Green
Ти руса си като ромска жрица, а Хитлер е едно към едно, ако не бяха тези 1м и 50 санта повече дето ги има от оригинала направо бих го объркала.  Mr. Green
Да не си посмяла да се боядисаш нещо по-различно от сегашният ти цвят.  Laughing
Пух, царските одежди са разкошни, поздравления!  Hug
Аз така и не се научих да плета по схема с картинки, възхищавам ти се как намираш време за всичко, аз лично предпочитам да си намирам оправдания.  Blush
На Тони снимките не ги виждам.
А на сТелето клипчетата ще ги гледам пак със звук, че на муте успях да разбера само, че баща и не е много ревнив, защото няма гъдел на ходилата.  Mr. Green
Тук днес се смениха няколко годишни времена, от снежна виелица с навявания и силен вятър го обърна на слънце, сега пак се забури и се готви да вали, ще кажеш, че е март месец с това непостоянно време.  Crazy
Иначе аз съм все така кашляща, ряпата този път не ми помогна и сега си правя сиропа с бирата, дано той има някакъв ефект, че стигам до напикаване.
Излезна ми и един голям херпес и се надявам вече това да е края, че вече ми се струва че мина цяла вечност, а аз все съм болна.  Whistling

# 76
  • ВАРНА
Честита Нова 2010 Година! Нека тя донесе на всички здраве, късмет и усмивки!
Аз вчера писах, писах, мислих, че съм публикувала, но не ..... 
Пух, евала ти за мерака и уменията   bouquet. Аз не мога да плета, а и не ми се занимава, честно казано.
Вал, тия бонбони изглеждат страхотни. Чак ми се идва до София да ги опитам  Wink
ЗЛатомирка
, много е сладък Илианчо. А ти не се тревожи, ще устискаш, няма де да идеш.  Hug
Роси, много са ви забавни снимките, личи си, че си правите купон.  Peace

Емчето е вече по-добре, покашля от време на време и хремичка се появява, но се изчиства вече.

Вал, не знам какви илачи правиш за кашлицата, но аз скоро разбрах за един. Сваряваш Кока кола, колкото да кипне, чакаш да изстине малко, да е леко топла  и пиеш. Не помня точно дозата каква е, но ми казаха, че помага. И още нещо, прави се решетка от йод по гърба. С тампонче се разчертава, много ефикасно било.

# 77
Злате, изглеждаш супер! Хайде служба не остана. А на Илианчо бузите да му нащипеш веднага щом се събуди ...от мен..
Дез, аз колата съм я пила, като съм си губила гласа-незнам дали за кашлица е подходящо, но няма лошо да се пробва...Вал, не съм опитвала, но ти-греяна ракийка не помага ли? Joy
Имаме гости у нас-Киара е във вихъра си-напоследък си заспива към 11-12часа и е малка лудница. Единственото хубаво в цялата работа е ,ч е ставаме сутрин към 9-10ч...
Роси, много се радвам, че се видяхме-понякога случайните срещи са най-забавни...Пак да кажа-Алекс е голям сладкиш ooooh!
Пух, нямаш равна...Какво НЕ умееш бе, човек? Rolling Eyes
Отивам да действам със строгия тон, че скоро няма да заспива явно нощната птица....Пак ще го играя лошата явно

# 78
  • Бургас
Честита 2010- та и от мен! Желая ви да сте здрави, лошото да ви забрави и колкото е възможно по-леко да преминем през изпитанията.
Да се изкажа и аз за говоренето. Стефко има две "думи" в речника - баоо(браво) и няаа(няма), другото е по много и на китайски  Laughing Далеч съм от притеснение. Всички ми казват, че като започне ще ми се иска да поспре за миг ама нямааа, та се наслаждаваме сега на тишината  Mr. Green
И да се похваля, че успях да сведа кърменето до 4-3 пъти в денонощие, дори успях и няколко пъти да го приспя без цицата в устата. Ей, видях светлина в тунела  Laughing  За сметка на това щастие гъридите ми придобиха плачевен вид, ужасТ, жалка картина. Отварям си касичка за интервенция. Гадно ми е само да се гледам, камо ли да се представя пред любимия.
На Нова Година бяхме в къщи, с майка ми, сестра ми и приятеля й, и да не забравя разбира се и любимия. Културно съвсем. Хапнахме, гръмнахме си шампанското и след като Стефко се събуди към 11 и изгледа зарята, в 1 си легнахме всички по леглата. Надявам се догодина да имаме възможност да излезем някъде, че това ми беше трета поред в къщи и вече имам голяма нужда от кючещи, ракии и изобщо малко изпростяване.

# 79
Хи, хи, хи, Вяра колко хубаво си го написала-аз също имам нужда от "изпростяване"...
Хайде, дано следващия път като се видим и с теб, Стефко да е буден, че да му се порадваме малко....
За говоренето-Киара бърбори доста, къде разбираемо, къде -не. Но аз си я разбирам, а и виждам, че се опитва детето, поправям я-не се сърди. Интересно ми е , че думи, на които не знае смисъла-не ги говори, тоест няма го при нас папагалското повторение....
Както и всичко останало в развитието им-и говоренето е строго индивидуално при всички деца...
Лека вечер

# 80
Добро утро милички и за много години, желая ви много здраве и щастие през 2010г. Обичм ви!!!
Няма начин да ви изчета, имам някакви си 16стр. Shocked
Ето кафенцето за днес

Ураааа сега научих прекрасна новина, мойта дружка чака второ бебче. Дечицата ни имат 20 дни разлика и сега ще си има още едно, възможно и близнаци /тя има сестра близначка/ newsm44 newsm44

Последна редакция: пн, 04 яну 2010, 11:30 от slanchice1

# 81
Ей,къде сте всички? Rolling Eyes
Слънчице,Честито на приятелка ти.ЛЕко бременеене..Ама аз доколкото знам близнаци са през поколение... Mr. Green
Пух,страхотни са пуловерчетата...златни ръце иамш,наистина...Възхищавам ти се...
Еленитке,Иво по цял ден е без памперс...Не казва,когато му се пишка.Идва и ми казва,когато вече се е напишкал,но през час,час и половина като се сетя го водя в тоалетната....Ако му се пишка-пишка,ако не-казва "няма".Когато му се ака,обаче си казва...Според мен,още не се усеща кога точно да ми каже,когато му се пишка..Памперс слагам само като спи,но той в повечето случаи е сух...Аз съм доволна и на това...
Златомирка,много сте хубави...ама искам снимка и на коремчето... Rolling Eyes
За говоренето-бърбори доста,повтаря всеки ден нови и нови думички...Определено смятам,че вече доста му се разбира...Ама може и така да си мисля,щото аз си го разбирам... Mr. Green

# 82
Аууууууууууууууууууу ама наистина голямо реанимиране! Laughing
Пухи,много са хубави плетките!Най-ми допадна онова със синьото мече,а Калата е голям сладур!
Злати,Илианчо направо смехуранчо го прекръсти!Невероятни сте и двамата!Пу пу,никак не ти личи че си бременна!
Вал,лошотия такава!Стига ги навира в очите тез сладости,слюнка не ми остана,олигавих си клавиатурата....от днес съм на диета!айде и аз да стана Илигантна Grinning,приятел в нужда се познава!Сега излез пред строя и ги оплюй колко са гадни  Mr. Green

# 83
  • Sofia
Ох, Касандре не мога да си изкривя душата сега.  Mr. Green
Тези ги правих с белен бадем, станаха още по-фантастични, явно бадема е за мен, вече така ще ги правя, обещавам, че повече няма да ги снимам обаче.  Mr. Green
Аз не пиша и си трая, защото ме боли гърлото и не ми се приказва, другите сигурно са се разработили след празнично, то почивка-почивка ама все някога свършва.  Mr. Green
Благодаря Дез за идеите, днес си взех и кола и йод, надявам се медицинския работник да не ми свали кожата и да е внимателен.  Crazy
Слънце, поздравления за приятелката ти, 2-3-5 колкото-толкова, важното е живи и здрави да са.  Grinning

# 84
Привет приятелки. Влизам само да се отчета пред строя и ще бягам да оправям след фурията. Ние сме добре. Люко от днес пак е на ясла след 2 седмичен гарнизон. Беше голяма драма сутринта, все едно за пръв път го водя. За говоренето - като папагал е. За последния 1 месец е много надобрял. Връзва вече изречения от 3-4-5 думички. Много думи знае и ги казва правилно. Дори някои ги и членува  Joy . Отговаря с Да и Не съвсем намясто. Искам и неискам също. Но за мен този значителен напредък е благодарение на яслата. Изобщо от както ходи е много променен. Като че ли порасна. По-самостоятелен е, занимава се самичък, играе си сам много добре, подрежда си играчките (когато му е кеф). Обаче има една гадна кашлица дето с нея нЕма оправия. Кажете нещо бабинодеветинино, че да не го тъпча само с лекарстава. Айде бай за сега от нас.   bouquet

# 85
Здравейте и от нас,
ВАЛ...Невероятни са ти бонбoнките, спри да ги снимаш, само си ги хапвай,  Mr. Green
след поста ти се чудя какво да изям в нас... ooooh!

Имам едно питане пак към ЕФРОСИНКА,    Hug

Ако е на линия и има пак огромното си желание и време,
да ми обясни за един сироп   ...http://eruditabg.com/?pid=7&NewsID=8    

Предписаха ми го за Вяра, но след като прочетох за страничните ефекти ...искам мнението и на Ефрото,
ако може...

Ще съм безкрайно благодарна,
може и на лични ... Hug

После пак, ако не съм седнала да доизяждам някое кексче или сладолед...след фотосите ти ВАЛ  Laughing

Последна редакция: пн, 04 яну 2010, 21:31 от бубето 29

# 86
Бубе, Люко го пи този сироп преди седмица и сега пак го пие. Първия път имаше ефект, сега като че ли не толкова. Ще чакам и аз мнението на Ефросина. Дано се вклщчи.

# 87
Здравейте!Да се отчета и аз пред строя.Не съм реанимира , но  ме завихряха едни ... В неделя почина баба ми. На 88 години е.Бях на погребение, а Любо гледа децата. Справил се  е за много добър.По често трябва да му ги оставям, че да изкара шестица.Вчера цял ден не можех да вляза в мамата- не можеше да ми се отвори портала. Тази нощ Ици почти не спа , като че ли има сополи. Похърква и скимти. То и Кучешките зъби избиват- дано да е от тях.Днес се очертава да ходя до работата да видим дали ще ми дадат да ползвам насъбралите се отпуски , или ще се връщам на трудовия фронт.На другото място , дето работя ще ме съкратят, че закриха канала - дано са ми предвидили някаква компенсация във финикийски знаци.
Слънце , честито на приятелката ти. Лека бременност и желая.
Вал , и аз не ща да слушам бонбонени истории.Като Касчето съм се зарекла този път да отслабна.

# 88
Добро утро, милички!
ЧЕСТИТА НОВА 2010Г. ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СТЕ И ВИЕ И СЕМЕЙСТВАТА ВИ!
Ние се прибрахме от вилата в неделя, изкарахме си страхотно Grinning...само снега ни липсваше, но и така стана голям купон.
Камчи - моите съболезнования за баба ти.
Вал, не ги ли остави тези болести в старата година бе....измъчиха те, значи. Аз за гърлобол знам - компрес на гърлото с извара. Баба ми го е правила на времето и да ти кажа имаше ефект Peace
Изчетох ви набързо и сега в главата ми е каша, ако се сетя за нещо после ще пиша пак!

# 89
Добро утро и от мен
За сега последните 6 стр. съм изчела само.
Вал казваш, че нямаш талант и нерви да се занимаваш с красоти като на Кас и Кат, а от къде ги извади за да рисуваш върху нокти... Страшни са, едно време и аз рисувах така..... минало - заминало.
Пух трябва да ми кажеш как ги правиш толкова високи питките. Аз явно използвам по-голяма тава и не ми стават толкова големи.
Роси весела компания сте били и сте си изкарали страхотно, личи си.
Ади голям сладур е Ивчо с очилцата.
Тони и аз правих снимки на зарята, но само черен екран ми излезе. Искам нов апараааатт.
Еленитке като гледам Стелка все едно мойта хубосница ми е пред очите, а с тази шапчица е едно към едно. Утре ако не забравя ще кача снимки да ни видите.
Ние изкарахме супер.
Одисеята с бягащото прасе продължи, ама да не си помислите, че избяга от шиша. Неее просто не иска да се обече това животинче. След 4 часа печене на шиш остана студено   Shocked ей това не можах да го разбера как стана. Да уточня само, че умните глави го завиха с фолио да се задуши, а то се оказа че да не се стопли  hahaha hahaha Като не му било писано да мре, ние пък го гръмнахме, после пък със зор го опекахме, а за яденето сили не останаха  Laughing Laughing Ще ви го покажа.
Пламена пак ми прави някакъв алергичен пристъп с кашлица. Като пътувахме към Плевен ми изкара акъла, такова кашляне и давене не е имало. Заспа и като се разповръща само храчки Shocked Отново ни казаха че е алергичен бронхит, чистили сме се от обрива още  newsm78 Не знам възможно ли е това. Аз си мисля, че е от климатика в колата, а предния път беше от коледната украса.
Хайде да метна и кафето, че хората го изпиха вече  и ви оставям.

Общи условия

Активация на акаунт