Отговори
# 150
Камчи,при нас имаше лека мъгла но се вдигна и сега е напекло едно хубаво слънце!Ама само толкова ...така ме ядосват тия дни децата,че вече съм като буре с барут!Ужас..не се понасям.Най-малкото нещо ме вади от равновесие и не мога да се овладея newsm61 smile3511 smile3515
Мери,дано мило е изчезнал наистина!
Пухи,много е сладък царя как групово пишка! HugСвършихте ли и вие с къртенето?
Въче,супер е тортата!Казвай вътре с какви блатове и кремове я прави,и отгоре шоколадов крем ли бърка или нещо друго.Айде споделяй ,че по по-малко да тормозим Илиянка и Светланка Grinning Иначе мило аз пак изветрях без време,ама нищо ти като не влезеш днес във фейсбука как ще разбереш,че по-рано честитих на Пламето РД Mr. Green

# 151
  • ВАРНА
Здравейте дружина  Hug!
Не съм се отчитала тия дни, Йорданов ден, Иванов ден, РД на Нели. Бъдете здрави всички!
Иначе бях в отпуск тази седмица  Embarassed. Хич ме няма, организацията нещо ми куца. Имам толкова неща за вършене, време нямам, пък и нищо не правя. Нещо май не съм в кондиция. Новата година ми тръгна с мързела напред, дано не продължи и през годината.  Blush
Единственото нещо, което свършихме още в понеделник е, че подадохме документите за ясла. Сега остава да имаме късмет и да приемат Емч.
Пухи, много сладка снимката с гърненцата.  Peace Царя си е цар. Hug
Вал, тортата, която си измайсторила е невероятна. Много хубава.
Мери, дано си е заминала гадината.  fingerscrossed
Кат, навита съм за клипче, естествено. И аз имам старото и си го гледам понякога.

# 152
  • София
Ей , каква е тази пустош?!да няма пак някакъв  празник и да сте по софрите?
Ами да, има празник - февруарче празнува вторият си рожден ден!

Честит Рожден Ден на Боби!
Да е здрав, щастлив и безгрижен!

За щастливата мама Зузу:

~~~~~~~~~~
Вал, изтекоха ми лигитееееее ! Страхотна торта! Един въпрос - колко бадемчета набоде? И колко изяде докато ги набождаш? Laughing

# 153
  • София
Сетих се и аз за Борко още сутринта, но излизахме на разходка, та сега... Честит да е рождения ден на Борис, жив и здрав да е, много радостен и щастлив Grinning

Вал, поздравления за тортата Grinning

Пух, снимката с гърнетата е много готина  Grinning

Стискаме палчи на Емч и мама за яслата Grinning

Аз, да си призная, хич не се вълнувам от наближаващия рожден ден на Камен, а като си спомня за Георги какъв мерак ми беше и сме го празнували по четири пъти, съответно с по четири торти... чак ми  е съвестно сега. Две седмици само останаха, а даже не сме се замисляли как да го организираме.

# 154
  • Sofia
Жив и здрав да е Борис!  Tada
Да расте щастлив, усмихнат и умерено палав!  Hug
Майка му да мине да почерпи.  Laughing

Радвам се, че ви харесва тортата, Пламена няма как да я види, защото тя е доведената царска дъщеря ако не знаете и тя да стане да си отвори хладилника и да се обслужи не се е случвало никога, нали си има придворни за тази работа.  Mr. Green
Ева за малко да издаде работата, но беше парирана о време.  Mr. Green
Касандре, блатовете ги правих аз пандишпан, крема е Рафаело с кондензирано мляко, кокос и бял шоколад, има филирани бадеми вътре, нищо, че и от вън има достатъчно аз обичам да ми хрупа.  Laughing
Отгоре е покрита с марципан, мислех с шоколадов фондан да я правя, но тъй като ми е за пръв път предпочетох по-лесния вариант, но на Ева ще я направя с шоколадов фондан определено.
А за поздравленията ти са на правилното място, аз там влизам на високосна година та ще ги видя даже със закъснение.  Laughing

От вчера ми е много зле, кашлям, повръщам и пак всичко от начало, Ева обаче се пооправи или поне не и е текъл носа днес цял ден, Пламена се събуди сополива сутринта до обяд вече и на нея нищо и нямаше.
Ние с баща им обаче сме като свалени самолети, всеки си бърка някакви илачи тук като алхимици сме, аз варя сиропи, той си тъпче напоени памуци с ракия в ушите, освен да вземем да спрем всякакви интервенции току виж ни минало.  Crazy
Днес е една част от подаръка на Пламена за утре, а именно баща и я заведе на ледена пързалка, наел и е учител и ще се пързалят до втръсване.
Това и е мечта много отдавна, но все не остава време, а още ми е пред погледа как реве безутешно и ме моли да се попързаляме, а аз бременна с корема в 8-мия месец на езерото Ариана, толкова я съжалявах тогава, че сърцето ми се късаше, надявам се днес да и хареса и да се забавлява.
Мери, аз пък до колкото знам женските котки само ловуват, мъжките не.
Имахме преди години котка в къщи и у леля ми беше влезнал плъх в банята, изгризал мрежата на прозореца и се покатерил по мазилката до 3-тия етаж, набутал се в пералнята и няма излизане от там.
Вкарахме котката и половин ден борба беше, накрая го хвана, но само го беше захапала, не го уби, дано се отървете бързо от тази твар.
Аз все по-често попадам на огромни плъхове разхождащи се по улиците, представям си по мазетата на старите блокове какво е.  Sick

За рождените дни и за празненствата ми е много трудно да ви кажа, тъй като зимата възможностите не са никак много, друго си е лятото, можеш да се развихриш и да го направиш където си поискаш, сега опциите са малко.
Смятам докато е още малка и не разбира много да си го караме в къщи в тесен семеен кръг, Пламена вече не иска по клубове да празнува, бебешко и било, предложихме и няколко варианта от които тя избра терен без родители с аниматор, да видим утре дали няма да падне на баба и къщата.  Laughing

За детските градини изобщо не ми е ясно кога ще има класиране в София и трябва ли нещо да презаписвам, избрала съм си една градина, обаче искам да избера още една, но на тази която съм избрала точките са ми 11, като избера втората ще ми спаднат ли, каква е системата?
И те изобщо освобождават ли се места, защото гледам са хиляди чакащи за 0 свободни места, много ми е сложна тази материя, а искам на есен да тръгва направо в първа група, на ясла не искам да я записвам.

# 155
  • Козлодуй

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, БОБИ!
Бъди жив и здрав, усмихнат и игрив!

А това за мама:

Последна редакция: сб, 09 яну 2010, 19:16 от pgzenga

# 156
Честит рожден ден на Борис. Да е здрав, весел и умерено палав!
Гледам за предстоящите рожденни дни говорите. И аз като Вал се ядосвам, че февруари не предлага много възможности за празнуване. Като се сетя как мин. година от 10 деца дойдоха 4-5(всички се разболяха тогава), а бяхме резервирали цяло заведение...
Тази година ще празнуваме вероятно в клуб, но пак не се знае колко здрави ще останат до тогава...Дано са всички....
И аз се присъединих към идеята за клипче със снимки на февруарчетата...
За плъхове не ми се говори. Преди година и половина имах среща с един такъв индивид. Близо месец се страхувах да вляза в кухнята. После изчезна-мъжо запушил дупката през която влизала гадината...
Ами това е, сиво ми е нещо, тягостно се нижат дните. Да идва слънчевото лято та да изляза от летаргията.... Tired

# 157
  • Бургас
Честит Рожден Ден на Борис и от нас със Стефан . Желаем му здравичък да е, да има безгрижно детство и разбирателство с родителите  Laughing
Ей, за рождени дни говорите, а на мен ми тооолкова далечно, къде е 27-ми февруари. Замислям се за нещо като парти. Миналата година бяхме в тесен семеен състав, но вече сме големи и става все по-хубаво. А и Стефко наш много обича веселите компании, събере ли се с деца и е на върха на щастието, рипа, смее се, тича, ще взама да му направя това удоволствие.
Ние днес от сутринта са занимаваме с една висока Т. Кокло беше не успях да я измеря

# 158
Честит рожеден ден на Борис и от нас! Здраве и весело детство му желаем!!!
Рожденият ден на Ицкат ние ще празнуваме на два пъти. На самата дата /3.02 / ще поканим бабите. В събота ще съберем у дома дечица на възрастта на Ици. Придвидила съм свирки , конфети , флагчета , балони, бебешки игри/Като балонът се надува /и скромни подаръчета за малките гостенчета, .Ицката също много обича да е сред дечица. Обожава и приятелкети на кака си. Те често ни гостуват  и мъникът се държи много изискано пред тях. Прибира си играчките , реди си книжките на лавичката... умее да прави добро впечатление. Laughing
Нашата кака днес беше на гости на съученичка , после у нас имахме гости.Цял следобяд се тъпка със сладко и сега повръща. Дали е прекалила с похапването или я е гепнал някой вирус newsm78
Мразя болестите #2gunfire #2gunfire #2gunfireТъкмо помина хремата на Ицко и ето ти ново 20.

# 159
Мила Вал,
да ти е жива и здрава рожденичката Пламена! Живота да я носи на ръце и да си остане такава принцеса винаги.

...И да не забравя че принц Боби я чака на морския бряг .... много весело ще бъде ако се съберат двамата - ще трябва да си наемат цял отбор придворни дами и господа,  които да ги обслужват! Много и специални поздрави от нас!

Зу, макар и със закъснение - честит втори РД на сладък Боби! Нека расте здраво и щастливо дете!

Честит празник и на Камчовата половинка! Здраве и щастие от сърце желая!

Добро утро на всички!

Последна редакция: нд, 10 яну 2010, 10:08 от rosi_bosi

# 160
Ей Роситаааааааа,напоследък рядко се разписваш но за сметка на това качествено Laughing Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Вале,честит рожден дена на приказната Пламенка!Дано винаги си остане толкова добродушна,креативна,красива,и прекрасна!И дано все по-малко остане в нея от заплеса който притежава!

Честит втори рожден ден и на мъничкия Борис!Да е едно жизнено ,здраво и щастливо дете!
Камчо!,честит рожден ден и на половинката ти!Нека е много здрав и винаги щастието и късмета да му стоят кацнал ина рамото

# 161
  • sofia
Плами, честит рожден ден, мило дете! Бъди все така засмяна, добричка, най-добрата кака на света и най-прекрасното дете на мама и тати!
Весел празник, Вал! И адмирации за тортата!!! Ама как има търпение да набодеш тооолкова много игли - идея си нямам!...
За Плами:
За мами: 

Зузи, честит втори рожден ден на малкия Боби.

Камчо, и на вас, честит празник!!!

# 162
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРИНЦЕСА ПЛАМЕНА!!!
ПОЖЕЛАВАМ Й ДА РАСТЕ ЗДРАВА, ПОСЛУШНА, ЩАСТЛИВА
И ВСЕ ТАКА ДОБРИЧКА И КРАСИВА!!!

Честит празник и на половинката на Камчо.
Желая му здраве, щастие и късмет!

# 163
  • ВАРНА
Честит Рожден Ден, Плами!
Нека да е честит твоят празник, много весел, пълен с прекрасни изненади и усмивки!
Пожелаваме ти да си останеш слънчево дете, да имаш истински приятели!
Бъди жива и здрава, много усмихната и добра!

Боби, Честит втори рожден ден!
Бъди здрав, весел и безгрижен! Бъди гордостта на мама и тате!

Камчо, честит празник на любимия ти!

# 164
С малко закъснение, но сме четирима дето се борим за компа,
искам да честитя втората годинка на сладкия Боби на Зузу! Расти много здрав, умен и щастлив миличък! На мама и тати много радост и красиви мигове да донесеш!   bouquet

Плами честит рожден ден хубавице! Нека винаги се сбъдват желанията ти, и не забравяй да следваш мечтите си! Бъди здрава! Помни че си късметлийка с такова семейство!  Hug
Вал честит празник миличка! Сълзи от гордост и радост да лееш покрай доброто си дете
!   bouquet

Камчо да ти е жив и здрав рожденика, много да се обичате и разбирате!

Общи условия

Активация на акаунт