Отговори
# 165
Вал,ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА РОДЕНИЧКАТА!!!
ДА те слуша,както винаги досега,да ви носи още много радост и поводи за усмивки
!

Зузу,ДА Е ЧЕСТИТА ВТОРАТА ГОДИНКА НА БОРИС!
ДА Е ЖИВИЧЪК И ЗДРАВИЧЪК И МНОГО ДА ВИ РАДВА!

Камчи,да те слуша и люби в живот и здраве твоят рожденик!

# 166
  • София
ЧРД на зашеметителната госпожица Пламена Принцескова Hug   bouquet ! Пожелавам й винаги да върви нагоре и напред и по-малко да притеснява родителското тяло Grinning

ЧРД на сладкия малък Борис (малко със закъснение)

Ками, честит ти рожденник и на теб Hug  bouquet 

ЧРД и на Нели (малко със закъснение)   bouquet  

# 167
  • Sofia

Честит Рожден Ден на Борис!!! Здраве, усмивки и весели игри!!!
Честит празник на Плами!!! Да е здрава и да носи много радост на всички! 

Почерпете се за здравето на половинката. Желая му здраве и нека това да бъде последната година на пожелания и първата на сбъднати желания.

# 168
ЧРД на Пламена !!! Да е здрава умна и разумна!!!И възможно най - малко пубертетни ядове да създава на мама!!!

Еленитке , мерси , ама ти си в междучасие май... Не мойто мъж , а съпругъг на Камчо днес празнува.

Камчо, да ти е жив и здрав и много да те слуша!!!!

Последна редакция: нд, 10 яну 2010, 15:20 от Камчи

# 169
Честита втора годинка на Борис! Да слуша мама Зузу и много да я радва!

Честит Ден Ден на старшата принцеса Плами! Да си носи гордо короната,

да я возят само в каляски

и да получава навсякъде почести.

Пък като му дойде времето, да бъде целуната от подходящия принц!

Последна редакция: нд, 10 яну 2010, 16:05 от Мама Пух

# 170
  • Бургас
Честит Рожден Ден на Пламена! Да е здравичка, да има безгрижно детство и да върви стегнато и стабилно, без много препятствия по терена!
 Laughing
Ние продължаваме да сме с Т, снощи дори давах температуропонижаващи на два пъти,  кашлица се появи
За лишеите по кожата , не знам дали при нас е атопичен дерматит, по-леко е от това което описвате. Аз го боря с едно мазило чаевец от RSI (Роял Сейлс Интеренешънъл), дистрибуторски работи са техните. Чудо не върши, но поне не се задълбочава, след месец мазане поизбледняват петната и не се стига го чесане и кръв.

# 171
Камчи,права си ooooh!-не само съм  в междучасие,но съвсем се зомбирах  Crazyняколко теми по-надолу Blush
Кам4о и твоя мъж да те слуша и люби в живот и здраве  bouquetСамо радостни мигове да озаряват живота му/ви Grinning  bouquet  bouquet  bouquet

# 172
Вал,душко,Честит Рожден Ден на Пламена.Да е жива и здрава и много да ви слуша...
Тези са за теб:
Камчо,Честито и на твоя рожденник...Много да ти угажда...
Честит 2-ри рожден ден и на порасналия Борис.Да е жив и здрав и много да слушка..

# 173
Честит рожден ден на Пламенка !!! Вал , да ти е жива и здрава и много да се гордеете с нея !!!
Това е за теб

Честит втори рожден ден на Борис !!!

Честит рожден ден на мъжа на Камчо !!!

Честит рожден ден на Нели със закъснение !!!

Виви
, дано бързо оздравее Стефко  Hug
Пухче , пуловерчетата са страхотни , браво  Hug А снимките от яслата са супер  Peace
Вал , тортата е уникална , сигурно е много вкусна  Crazy
Аз днес излизах с децата и Росен на разходка и се чувствам много добре . Мисля вече за рожденния ден на Мони , поръчах подаръците и мисля да празнуваме пак вкъщи . Рожденният й ден се пада в събота - сутринта ще поканя майките с децата , а следобяд бабите и дадовците , брат ми с приятелката му и кръстниците с бебето. Цял ден ще празнуваме , само дано да сме здрави  Praynig
Ето малко пране от мен , че скоро не съм се отчитала  Grinning

Хайде стига толкова  Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 10 яну 2010, 16:43 от *Ави*

# 174
Оле, пропуснах Камчовия Embarassed Да е здрав и прав, много щастие му желая, а покрай него и на голямото му и хубаво семейство много здраве и късмет!

Тая Мони, тая Мони. Каква разбивачка на мъжки сърца ще е с тоя закачлив поглед... Ави, приказна е. Много целувки и на нея, и на батко й (ако все още дава).
Кас, преустановихме къртенето. Експериментът е успешен - Калоян може да спи на комбинация от флекс и чук. Спокойна съм. Сега остава да премахна финия прах от рязането на плочките у нас и на стълбите ooooh! А, след няколко дни ще има и къде да се къпем. Чудо направо.

# 175
  • Sofia
Много ви благодаря за пожеланията, да ви се връщат стократно както се казва!  Grinning
Камчо, да ти е жива и здрава половинката, дано годината наистина да му е на сбъднат желания, стига толкова пожелания!   bouquet

Тържествата и празненствата за днес приключиха, а героите са уморени.
Тази Хана Монтана ако някъде ми падне ще и оскубя перушинката.  Laughing
Другата торта беше с неин лик, останаха две парчета от нея, явно са я харесали децата, таралежа се омете целия, остана му само малко от муцуната, добре че го снимах, че бях забравила да му направя мигли.  Laughing
Много хубав беше ама много сладък, то байгън ми стана все едно в турска сладкарница бях седнала, само дето чашата с водата и бялото сладко ми липсваше, за другия път с кило захар по-малко.  Mr. Green

# 176
ВАЛ, МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ ПОЖЕЛАВАМ НА ГОЛЯМАТА ВИ ПРИЦЕСА! С МНОГО РАДОСТ И УСМИВКИ ДА ВИ ДАРЯВА! /color]
[/b]

ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА БОБИ, ДА Е ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ И ПОСЛУШЕН!
[/color][/size]

Камчо, ЧРД на половинката ти, нека се сбъднат мечти ви!
[/color]

# 177
  • София
Вал, да е жива и здрава прекрасната ти щерка, много щастие и трепртни вълнения й желая Grinning

Камчо, желая всичко най-добро на твоят съпруг Grinning

Нели, макар и на патерици, да си жива и здрава  Grinning

Ави, много весели снимки Grinning

# 178
Зузу - честит ти пораснал БОРИС! ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ, МНОГО ПОСЛУШЕН И УЧЕНОЛЮБИВ!

Вал - честита ти рожденичка! Пожелавам на  кака Пламена най-вече здраве, много успехи в учението и да се превърне в една малка, сладка дама, за пример на малката Ева!

Камчо - честит рожден ден на съпружието!

# 179
Честит Рожден ден на Пламена! Да е здрава , усмихната и щура като майка си!
Честито и на половинката на Камчо-пожелавам му здраве, щастие и успехи в живота! Весел празник!
Обръщам се към тези, които се борят с махането на памперса. Как процедирате при разходките? Киара от седмица вече е без памперс(само като спи). Случават се и доста пропуски все още, но и завиден напредък. Като излизаме  на разходка обаче слагам памперс и си мисля, че се обърква така. Как е правилно да се подходи?

Общи условия

Активация на акаунт