Отговори
# 180
Краси,личното ми мнение е,че махаш тотал.В смисъл само нощем,макар че  и така се объркват децата но е е времето през зима да ги приучаваме.Те са много по-умни отколкото си мислим ,и макар у дома Ани да ми е обявила явен бойкот на всякакво казване,и да се препикава по 10 пъти на ден,на вън никога не и се случва.Чинно си казва всек ипът имам пиш и готово.

# 181
Изи и аз съм на мнение,че като махам пампата-я махам тотал(както Кас е казала Laughing)В това отнощение  съм много упорита-вече 3 месеца търкам в несвяст маркировките по ъглите,но пампа през деня не слагам,за да не се обърка.Ако и се допишка докато се разхождаме,ходим да полеем някоя полянка или дръвче Mr. Green,а ако сме на кафе дружно отиваме до WC-то и го ползваме"като големите"това и е голяма мотивация Mr. Green,също така да се похваля,от една седмица се пооправи положението при нас,защото инак няма да ни вземат на Градинка-и това се оказа доста мотивиращо Party

# 182
Здравейте!

Честит Рожден Ден на Пламена!
Да е здрава и умна!

Честито на всички други празнуващи!

Нямам настроение да споделям за нас, но се включвам с една голяма молба.
Моя приятелка има спешна нужда от електронно кантарче за малко бебе. Моля ви ако някой има да услужи за няколко дни, да ми пише. Спешно е! Благодаря!

Хубава вечер!

Hug

# 183
Вал, да ти е жива и здрава принцеса Пламена! Дано расте умна, красива малка госпожица и да носи много гордост на мама и тате!
Вал, таралежко беше страхотен на вид !
Камчи, ЧРД на съпружието! Да е здрав и много да те обича и уважава!
Честита втора годинка и на Борис! Да е здравичък и все да радва мама Зузу и тати!

# 184
Добро утро
Със закъснение да честитя и аз.
Честит втори рожден ден на Борис
Честит рожден ден и на принцеса Пламена Вал тортата е уникална.
Честит рожден ден и на мъжо Камчов.
Изидка ние бяхме в такъв случай с памперс гащи. Пак я питах през 15 мин. има ли пиш и като ги сваля като гащички свикна много бързо, а ако се изпусне поне не мокри гащите. Иначе и аз съм на мнение като Кас - махаш нацяло /при мен беше по лесно лятото/
Пламена пак ми прави в събота пристъп с кашлица, вече не знам какво да давам. Личеше си че я дразни нещо в гърлото и отново повръща от задавяне. Махнах украсата, вчера беше спокойна. Явно праха пречи. Ще я запиша на хомеопат та да видим как ще сме. Бургазлийки дайте мнение за д-р Вълков.
Вал няма проблем да те поканя за прасето, тъкмо ни трябваха повече хора при гонитбата му  Laughing
Да питам Ефорсинка за сиропа Синикод. Една колежка ми каза, че действа на мозъчните центрове, а не на гърлото и за това спира да кашля детето. Определено като и го дам след това не кашля има ли нещо такова.

# 185
  • София
Добро утро Grinning

Слънце, мерси за кафето Grinning

Татко Ган
, моля позачисти си кутията Grinning

Лек ден от мен Grinning

# 186
Добро утро на всичките ми любими февруарски мамчета и приказните им дечица... Hug

Честит втори рожден ден  на Борис  Heart Eyes Здрав, щастлив и много умен да порасне.. Hug

Камчи и твоят съпруг да е много здрав и щастлив дълги години със вас... Hug

ВАЛ, няма ли снимки да сложиш малко, не се оправдавай този път,  Naughty
надяваме се , да не си  забравила фотоапарата ... Mr. Green

Тони, сложи още снимчици да се порадваме на Дани, много е хубава тази, на която сте гушнати... Heart Eyes

АВИ, Монката е .....бонбонка... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лека седмица на всички,
Вяра ще я водя на друг доктор... Tired

# 187
Забравих да кажа относно кожните проблеми. На Пламена от лятото бузките са и грапави с малки ситни пъпчици и стават червени /предимно вечер/, сега започнах да и ги мажа с цинкова маз и смея да кажа, че е оправи останаха съвсем малко. Какви ли не мазила използах, но това сега подейства
Ето тук се вижда като се увеличи http://lh3.ggpht.com/_49mKEgOnoIY/S0RHbCN2JGI/AAAAAAAACpE/qJkrov … s400/PC130176.JPG
http://picasaweb.google.com/lh/photo/JvyI0-dcPyuiEHMSUtMLCQ?feat=directlink

# 188
  • София
Да питам Ефорсинка за сиропа Синикод. Една колежка ми каза, че действа на мозъчните центрове, а не на гърлото и за това спира да кашля детето. Определено като и го дам след това не кашля има ли нещо такова.
Да, така е. Подтиска центъра на кашлицата в мозъка. Но мисля, че не се дава под 3 годинки. Джипи-то ли го изписа? Аз мисля, че и за астма трябва да я тествате, защото децата склонни към алергии и тези с атопичен дерматит, много често развиват и това. Ето тук  можеш да видиш листовката и кратката характеристика, ако искаш.

# 189
Да личната го изписа и то 3х1ч,л. За сега само два пъти го дадох тези дни и предния път като направи подобен пристъп.
Наистина много почна да ме притеснява, когато бяга повече също почва да кашля, дано само да не излезе астма. Тестовете какви са за нея и джипи-то ли дава направление?

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 12:42 от slanchice1

# 190
Благодаря ви за отговорите. Знам, че зимата не е особено подходящо време, но пък си мисля, че точно сега, когато седим по цял ден в къщи можем да "тренираме" и да я слагам по-често на гърнето...
От 3 дни нямаме пропуск, но не смея да се радвам. За разходките ме притеснява това, че трябва да я разгологъзвам навън в студа, а мисля, че като я държа няма да свърши никаква работа. Та тя си знае само гърнето и толкоз.
Памперс гащичките засега си мисля, че ще свършат работа и полека лека ще пробвам да я изпишквам и навън....
Слънчев ден на всички пожелавам. На мен ще ми е тежък, че снощи до ранни зори се правих на певица в един караоке бар Whistling

# 191
Виви какво става със Стеф?
Бубе защо друг лекар какво се случва?
Слънце стискам палци да не е нищо сериозно!  Praynig
Краси не е толкова студено навън. Трудно е ако е с гащиризон, ние за тази цел ги сменихме с долница и горница. А и чишкат като ги държиш, защото ги свиваш. Помогни си като у дома на гърнето и казваш пш-пш-пш, с тази "команда" после навън ще се светне какво се очаква.

# 192
  • Sofia
Благодаря ви за пожеланията!  Hug
Бубе, снимки няма, купона беше без родители и възрастни елементи, все пак празнуваме 9, не 2.  Mr. Green
Партито продължи вечерта, но вече бяхме банани с пижами, а ние с баща и така кашляме, че като хванем апарата фокуса ни се губи.  Crazy
Важното е, че детето е доволно, пък ще снимаме друг път.
Кажи ти сега защо ще сменяш лекарката?

За памперсите мога да кажа от предишен опит, защото сега сме до никъде, само ака на гърнето и то не винаги, като ме домързи си я оставям в памперса да си върши работата, а и сега и растат последните кътници и от месец на сам и е едно такова рехаво, не разстройство ама и не тропа като го изхвърлям и дето ще е мазало и по дупето и по кукуто после предпочитам да е само на едното място.  Crazy
Пламена обаче на 1г и 4м и бях махнала памперса в къщи и на вън, определено като я събуеш и ще се сеща какво да прави, въпроса е че в началото докато си създаде навици ще трябва яко да се дебнете.
Аз лично през 30-40 мин някъде си я събувах сама без да я чакам да си каже и така докато си свикна, обаче сложиш ли памперс мисля, че ще започвате всичко от начало, пробвай с гащи, но и кажи, че това са гащи и в тях не трябва да прави нищо.
Аз нощния памперс го махнах след 1г и 6м, но не се получи да я вдигам вечер по някое време да я изчишквам, а и купих найлонови гащи имаше на времето на Чико не знам сега дали ги има, та веднъж се изпусна в тях, видя колко е неприятно и повече не повтори.
Да ви кажа, че хората са много прави като казват, че родителите с първо дете са много по-уставни и амбициозни от тези с второ и трето такова.  Mr. Green

# 193
Да ви кажа, че хората са много прави като казват, че родителите с първо дете са много по-уставни и амбициозни от тези с второ и трето такова.  Mr. Green
Хи-хи,абе май има нещо вярно hahaha...съдейки по-себе си ,усещам,че на второто няма да се"треса"толкоз много Laughing..може би защото ще ми е "отъпкано" Thinking
Слънце,гледам рекламират един сироп на др.Тайс"за спокойни сънища"май беще..подтиска кашлицата по време на сън...
Бубе,Ериуса не подейства ли?Разкажи. Hug
Алина,намаме такова кантарче Sad.....А на теб какво ти е?Сподели,ако можем да помогнем....
Вал,новия аватар е много актуален Sunglasses
:

# 194
Здравейте!
Слънце , дано не излезе , това от което най - много се опасяваш За астма не знам как се правят тестове. Ели  ми е с кожна алергия.На Ици АБМКМ- то се проявяваше със слузеста диария.
Бубе , какво става? Няма ли подобрение Верчето?
Изида , не се шашкай  не е толкова студено, за да изпишкваш навън. Когато пък е кучи студ, едва ли ще се на открито повече от час. Ако изпишкаш преди излизане , няма да има нужда да пишка вън.Ици е без памперс от месец май м. г.Навън досега не се напишквал . Вкъщи от време на време има пропуски , но са много рядко. На мен голямата ми грижа е акането. До тук сме само в гащите. Гърне неще и да помирише.Пишка в банята прав като мъжете. За това си мисли , че и  за да ака трябва да е прав.
Друг голям дерт ми е биберона. Последният го прегриза със зъбки и довечера мисля да го резна до прояденото и да приключваме с този бебешки атрибут.От вчера му обяснявам , че бибито е пробито и не е хубаво вече. И той почна да си повтаря "Биби бито"/ бибито е пробито/. Дано мине безболезнено раздялата.Я стиснете по едни палци!
Валерия, вярно е че с първото дете се престаравах. Сега Ицката не разбрах кога се отгледа.
Айде със здраве , че ми идват гости.

Общи условия

Активация на акаунт