Отговори
# 660
ИЦИИИИИИ!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛО ДЕТЕ!!!
БЪДИ ЖИВО И ЗДРАВО И СЛУШКАЙ МАМА!

КАМЧИ:

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛОРА,ИВАЙЛО,МАГДАЛЕНА!  bouquet
Ави,страхотна е Мони.
Бубе,много са пораснали русокоски Grinning
лейди Дия също Grinning
Пухи и ние вървим по вашия път TiredАз съм втора седмица с бронхит и АБ,а днес забелязвам,че и Стела кашля,а от известно време си повръща и АМ-то ConfusedДадох и Осцилокопцинум преди да си легне,но следобед,или утре ще я заведа да я видят,че мисля,че гърлото е червено ThinkingКакво друго да давам до тогава newsm78Половинка ефизол дали може...

# 661
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИЦИТО!Камчи да ти е живо издраво малкото мъжленце,много да ви слушка и радва Hug  love001 newsm59  party023
Честит рожден ден и на  най-сладките близначки Вяра и Вели   bigdance2 newsm67[/colo Бубе много са пораснали и са още по хубави пу-пу,показвай ги по често де  bouquet
АвиМонка-Бонбонка голяма кокетка станала Heart Eyes Hug
Честит рожден ден и на Лора, Ивайло и Магдалена!Бъдете живи и здрави,мили деца Hug Hug Hug [/siz

# 662
Камчи,Честит Рожден ден на Ици.Да е жив и здрав,много послушен и много да ви радва.

Честито и на Лора,Ивайло и Магдалена.

Днес,така набързо, но имам гости,чакам и други и ставам да оправям,че цял ден ме няма.... Whistling

# 663
Момичета, благодаря ви за милите думи. Много ми топлят душата.
Бях написала един дълъг пост , но Елица ми го изтри.По - добре , че нещо ностолгично звучеше.
Нашето тържество ще е е в събота. Днес само дадохме подаръците. Бях украсила къщата , имахме и торта- диетична , но торта. Ицаката сам си духна свещичката и разбра , че днес му е празник.
Миркам , дано всичките ти тревоги около Диди се окажат напразни.Успех на изпита!
Бубе, приказни са ти куклите!!!И колко големи изглеждат.Ти сигурна ли си , че са набор 2008?
Ави , много сладка бонбонката.
Ирка , оригинален колаж - както винаги.

# 664
  • Козлодуй
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИЦИ, ЛОРА, ИВАЙЛО И МАГДАЛЕНА!

ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СА МАЛКИТЕ СЛАДУРКОВЦИ, МНОГО ДА СЛУШКАТ И ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ!

и за мамите:

# 665
  • Sofia
Камчи, жив и здрав да ви е Ици, много поводи за радост и гордост да ви носи!!!   bouquet

Честит да е рожденният ден и на Лора, Ивайло и Магдалена, да са живи, здрави и игриви!!!  Hug

Бубе, четири годишните ти дечица са страхотни!  Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes
Тортата също, само не разбрах защо едни са по пуловери, а други с голи ръце и баджаци?  Laughing

От мен толкова, цял ден съм заета, правя торта, вече съм спец на тема Пепа и Георги прасетата.  Laughing

# 666
  • София
Жив и здрав да е Ици, весел празник- и днес, и в събота Grinning На мама успешен старт утре ако не бъркам Grinning

Честит рожден ден и на Лора, Магдалена и Ивайло!

Бубе, приказни са ти девойките, снимката, на която Вели гледа зад Вяра ми е любима  Grinning Поздравления и за тортата  Grinning Вели яде ли? Grinning

Монка- Бонбонка е много чаровна Grinning

И Дия е голяма чупка Grinning

Вал, дай снимки на новите прасета Grinning

Болничките да оздравяват!

# 667
МИЛА КАМЧИ, ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ ПОРАСНАЛИЯ ИЦИ, МНОГО ПОВОДИ ЗА РАДОСТ И ГОРДОСТ ДА ВИ НОСИ!

ЗА ЩАСТЛИВАТА МАМА

ЧЕСТИТО И НА ДРУГИТЕ РОЖДЕНИЦИ ДНЕС - МАГДАЛЕНА,  ЛОРА  И  ИВАЙЛО!

# 668
Камчи, да е жив и здрав ИЦИ, много да слуша и помага, умен и добър да порасне, да ви радва и да се гордеете с него много..

ЧЕСТИТО И НА ДРУГИТЕ РОЖДЕНИЦИ ДНЕС - МАГДАЛЕНА,  ЛОРА  И  ИВАЙЛО!

Повече утре, нямам интернет............ Tired

Ще отговоря на всички въпроси... Mr. Green

# 669
Честит Рожден Ден на милите февруарчета Ици, Маги, Лора и Ивайло! Да растат здрави, усмихнати и безгрижни   bouquet Много ви обичаме мъничета
Камчи, имаш страхотно юначе. Мноого да го слушкаш  Wink Ще очаквам да пишеш как ще празнувате. Аз съм доста объркана в това отношение. Не ми се събират на едно място моите родители и свекървата, а пък за детско парти ми се струва още рано. Нещо си мисля за рожден ден на който да сме си само четиримата, но не съм сигурна дали е редно. При нас и менюто е твърде ограничено заради баткото, така че съвсем се усложняват нещата.
Целувки на всички  Hug

# 670
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН, ИЦИ! БЪДИ ЗДРАВ, МНОГО ЩАСТЛИВ, ВЕСЕЛ И ДОБРИЧЪК!

МИЛА КАМЧИ, ДА ВИ Е ЗДРАВ И С МНОГО РАДОСТ ДА ВИ ДАРЯВА!

Мирка,вече ти бях писала за повръщането, при нас отмина 7-я месец, съвпадна и с началото на захранването. Ако знаех, че захранването ще сложи край на мъките ни, нямаше да ме е страх да го започвам. Но дали го израснахме(според всичко, което бях изчела това става 7-я месец) или храненето с твърда храна или и двете заедно, но спряхме да връщаме. Диа макар и не много наддаваше и беше само на кърма. Адмирации за това, как успяваш да гледаш дечицата си и да се явяваш на изпити. Успех!
А за урината съвет не мога да дам, аз успявам едва да събера мин. необходимото количество Sad.

Ефросинка, имаш и моя глас HugУспех! Такава красавица, няма как да не е създадена с много любов.

Касче, не само ти се струва - голяма е, ...тежка..., и ината й и той голям Laughing. Голяма борба (с ревове и ритници) пада, за преобуване, преобличане, слагане да спи...ама да ни е жива и здрава.

Слънчице, много се радвам как реагира Плами на новата обстановка. Аз не искам и да си помислям за тези моменти, че при нас е тъмна Индия.

Готи, как е Тино? Как беше почивката? Давай снимки!

Благодаря ви за милите думи и за моята рошла Hug Hug Hug.

Роси, Алинка, Дез... загубихте се напоследък Sad

Лека нощ и сладки сънища!

# 671
Честит втори рожден ден на Киара , Ники , Агафия и Мира !!! Много усмивки , радост и безгрижни детски игри им желая !!!

# 672
  • Пловдив
Мерси,милички за подкрепата Hug

Дарче-на мен първо ми казваха,че било нормално да повръща-щяло за месец да мине,после за 3 месеца и т.н.
Надявам се да мине и наистина да не остави някакви по-трайни последствия,както четох(Бррррр).
Знам,че се израства със захранването,но ми се иска още да си изчакам.Хич не ми се бърза Whistling

Днес и давах цял ден тези прахчета,които и предписаха и имат много добър ефект.Само по един път повръща,точно след храненето,защото иначе не спира до другото хранене Tired.Така че ,според мен,има резултат.Ще видим и по-нататък как ще се справи.Ако понамали повръщането и качи още малко грамчета и аз минимум на 6м. ще захраня.

За урината ,се притеснявам,че трябва да е стерилна,ама как ще взема стерилна идея си нямам.Често се случвало да попаднат и външни бактерии и просто резултата не е обективен.Трябвало двама души да я вземат(откъде да го взема този втори човек,като мъжът ми излиза в 5 часа за работа newsm78).Ми не знам,утре ще се пробвам,пък да видим Rolling Eyes

# 673
Добро утро мили мои
Честит рожден ден на прекрасните Кики, Агафия, Мира и сладура Ники! Желая им много весели игри, безгрижни мигове и многоооо ЗДРАВЕ!
За техните прекрасни майки

# 674
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА
КИАРА
АГАФИЯ
НИКОЛАЙ
И
МИРА!
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ ДЕЦА!

Миркам, и преди съм писала за урината, но пак ще ти напиша. Като за начало виж това. Измий и дупето хубаво и не я подсушавай с хавлия, а със салфетка, която си извадила от пликчето току що. Сложи я на чист памперс или салфетка и залепи колектора внимателно с чисти ръце. Тук искам да ти кажа, че на мен никой не ми е помагал. Вдигни бебето на ръце изправено. Тук вече може да приложиш въображението си, за да се изпишка, например да и дадеш вода, да пуснеш течаща вода, да я накърмиш, да я оставиш малко боса, за да и стане студено и да се изпишка, да я разплачеш, бебетата като плачат - пишкат. След като напълни колектора, пак с чисти ръце, внимателно от вътрешната страна изливаш в стерилен контейнер и затваряш шишенцето. Урината може да се занесе в лабораторията до 2 часа след вземането и. Не е толкова трудно колкото изглежда. За по големите деца, след като Ина започна да седи, я слагах на гърнето, а отдолу отворен контейнер от големите, тя като започне да пишка, аз го нагласях и тя пишкаше директно в контейнера. Дано съм ти била полезна.  Peace

*Дария*  благодаря, че питах за мен и Ина. Тук сме, но ме тресат нервите нещо. Скоро ще ми мине.

Весел ден!

Hug

Общи условия

Активация на акаунт