Отговори
# 675
Абе момичета никой не ми отговори какво означа
Сесията ви изтече...... Такъв надпис ми излиза от известно време преди да публикувам поста си.
Хайде сега кафенцето

Днес втори ден госпожицата плаче като я водя на ясла. Милата ми звучи ми, като примирена вече. Едно такова "мамо" казва, че ми се къса сърцето. Иначе вече си имаме и първата рисунка на тема"Сняг вали", определено и харесва там, но ако може и аз да съм с нея. Хайде по бързо да минава периода на адаптация. Сега се сещам като тръгнах на работа и я оставях на майка ми да я гледа, първите дни по същия начин плачеше, но тогава беше друго, баба си гушкаше, а сега госпожите ме съмнява да го правят.
Лек ден мили мои.

# 676
  • Варна
Черпя за порастването на Агафия!

Да е честит празника и на КИАРА, НИКОЛАЙ,МИРА!

# 677
Честит Рожден Ден на КИАРА, АГАФИЯ,НИКОЛАЙ и МИРА!
Бъде здрави и много щастливи!

# 678
Честит Рожден Ден на Киара, Мира, Ники и Агафия! Здраве и много късмет, мили дечица!

Слънчице, в момента в който Плами се увери, че след като се наиграе идваш да си я прибереш, ще се успокои и ще ходи с желание. На нас ни трябваха близо два месеца, сутрин си пореваваше, както и следобед, когато си го прибирам, но щом влезе вътре го забаламосваха и веднага се успокояваше. Сега да го видиш, една седмица у нас и вече му е мъчно за дечицата, говори им по телефончето си, иска да му показвам снимките от коледното им парти и ми ги разказва най-подробно. В неделя го видях на бебефона,че се е събудил и си стои седнал в леглото и бърбори нещо. Отивам да го взема и той от вратата започва да ми разказва: "Мамо, Песлав (Преслав) се е наакал, наби Джесика и тя плаче". Явно го беше сънувал това.

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 09:51 от Мама на Пух

# 679
  • Sofia
Изидка, да ви е жива и здрава Киара, все така чаровна и послушна да бъде и за напред!!!  Hug
Честито на Ники, Агафия и Мира, да са здрави и щастливи!!!   bouquet

Лейди, мини се отчети, виж Евил с 4 деца намери време, а ти се спотайваш!  Grinning

Днес по случай РД на вашите деца ще ви черпя с нашата торта, тъй като нямам таланта и уменията на Ирка да правя такива красиви колажи.  Grinning

От вчера цяла страница ми се губи май, говорите си за неща, които не схващам, ще се връщам на поправка.

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 11:52 от Valeria

# 680
  • София
Честит Рожден Ден на прелестната госпожица КИКИ!
Да расте здрава, умна и много много щастлива!

Честит Рожден Ден на АГАФИЯ, НИКОЛАЙ и МИРА!
Бъде здрави и много щастливи!

Вал, страхотна е тортата! Браво!

Слънце, понеже никой не ти отговори за сесията, да ти кажа аз. Предполагам, че това е проблема ти.

И още нещо. Преди няколко дни забелязах, че модератор е редактирал поста на две съфорумки и предполагам, че причината е огрооомните картинки, които са постнали. Не съм много сигурна дали е за това, но най-добре да не създаваме допълнително работа на момичетата.

Вал, не три, а четири!

# 681
Честит втори рожден ден на Киара , Ники , Агафия и Мира!/color]Бъдете живи и здрави,и много щастливи smile3525 smile3510  party006 newsm67

# 682
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА БЪДЕЩА ЕСТРАДНА ЗВЕЗДА КИАРА!
ДА РАСТЕ ВИНАГИ ТАКА ЛЪЧЕЗАРНА, ЗДРАВА И ДОБРА!И ЕДИН ДЕН С ГОРДОСТ ДА СПОДЕЛИМ,ЧЕ Я ПОЗНАВАМЕ ОТ РАННОТО НАЧАЛО НА БЛЯСКАВАТА И КАРИЕРА!

ИЗИДКА, това е за теб!

ЧЕСТИТО И НА АГАФИЯ, НИКИ И МИРА!
Катче,аз съм едната с поправките в подписа!
Въче, прелестни прасенца!Ама да не са обгазили рибата,че така се пльоснала отзад Mr. Green
Иначе най-сетне качих няколко клипчета в ютюб.
Зяповядайте на който му се гледа!
http://www.youtube.com/watch?v=yvaJirFst3c&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=j30uoiuEf_k&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=KO6FaD_3S8M&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=O14A0do9B4A&feature=channel

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 13:43 от Кас

# 683
Благодаря сърдечно за поздравите. Страхотни сте, както винаги!
Заповядайте!
Партито е днес надвечер. Надявам се всичко да е както си го представям и най-вече рожденичката да остане доволна,

Кас, здраво нацели подаръка-същия синтезатор получи от мен и баща си, но в друг цвят LaughingЗа естрада незнам, но поп музиката я влече. Има и фаворити-Мадона и особено Лейди Гага/Bad Romance/ Последната се слуша по 100пъти на ден. Танца вече го научихме, сега усвоява текста Joy

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 14:03 от yzida

# 684
Честито на днешните рожденници!

Дар, ще дам снимки, но трябва първо да ги сваля...., обещавам да е скоро.

Почивката мина добре, всеки ден игра във ваната, дори беше супер разочарован като се прибрахме и установи, че тук няма такава. Ще наваксваме с ваната в Плевен. Предупредила съм баба му да се готви!

# 685
И на мен не ми отваря последните страници,а виждам,че и картинките не ги показва,затова накратко:
ЧЕСТИТ РОДЕН ДЕН КИКИ!!!ДА Пораснеш голямо момиче и да носиш много гордост на мама и тате!   bouquet
ЧРД Агафия,Николай,Мира-Бъдете живи и здрави мили деца!  bouquet  bouquet  bouquet

# 686
  • Варна
Благодаря за пожеланията към нас!  Heart Eyes Да са живи и здрави и вашите дечица! Ето я почерпката Wink

# 687
Честит Рожден Ден на Киара,Агафия,Ники и Мира.Весели и безгрижни дни,много здраве и късмет,мили дечица.

За вашите майчета:

# 688
ЧЕСТИТ 2-РИ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕЛЕСТНИТЕ КИАРА,  АГАФИЯ , МИРА  И ЕДИНСТВЕНИЯ КАВАЛЕР - НИКИ!  ВЕСЕЛО И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО ИМ ЖЕЛАЯ!

# 689
  • София
Живи и здрави да са днешните рожденици- Мира, Киара, Агафия и Ники! Да даряват и получават много радост и обич Grinning

Общи условия

Активация на акаунт