Отговори
# 375
  • offshore & overseas
Май ще се ходи, ето го вече спори с мен, трябвало да отида и това си е. Сутринта ще ме изхвърли от леглото като буре по водопад.
Иначе него не го било страх, напълно бил спокоен.  Joy
Е грижи се той за тебе, пък е и безстрашен. Направо си за завист! Mr. Green

# 376
  • София
Мяуче, в Шейново кога ви искаха, след 36 г.с. нали? Тук няма да ме върнат, мисля.
Абе изпраска ме хормона нещо яко - безсъние, безсъние... Пък и спя следобяд, май на това се дължи...  Crazy
А иначе не ме питайте критиката как ме удря вече и през деня - ама съм картинка - вчера съм си облякла една тениска, долнището на лятната пижама, едни хипер-дебели термо чорапи и пантофи и така си стоя и си преживявам горещите вълни.  Crazy Верно като луда.  Crazy

Оф, утре ще се ходи на тонове явно, безстрашния ми мъж е позеленял и се пеняви от дивана, после ще ви докладвам. А тъкмо мислехме как ще сме младоженци без дете - да живеят детските градини.  Mr. Green

# 377
Хаххх,Ника и аз съм в плен на горещите вълни.Постоянно ми е топло.Сега във Варна е -2 градуса,но в къщи не сме пуснали климатика.Направо се чудя как все още ме търпят мъжът ми и синът ми Mr. Green

# 378
  • offshore & overseas
Ми, мен не ме върнаха и в Шейново (в 32 г.с.), но си плащах, ако и да бях ужким по спешност. Като цяло тонове започват да записват в ЖК едва след 37 г.с. Пък аз предния път родих в 38-ма, та нямам думи, ако чаках на тях...

А тъкмо мислехме как ще сме младоженци без дете - да живеят детските градини.  Mr. Green
Е, вие ще сте си после младоженци (времето до 4 е ваше Mr. Green).

И аз се надам утре всичко да мине тип-топ и да ми минат тия болки, че не ми се ходи пак да ми се дзверят в Шейново и да ме изкарват едва ли не симулантИН.

Иначе установих, че, ако и да ми се накараха жестоко, защо отивам (чак) вечерта, именно вечер е най-готинко -- тихо, спокойно, няма жива душа, точно както във Втора градска. Дори не можах да разбера къде отидохме да ми правят нощния запис, ама май беше в патологията.

# 379
  • Бургас
Харемче,една от причините за безсънието са тия киселини...ей няма спасение от тях.
Иначе за кръвното,имам хапчета даже ,от няколко дена си го следя,по скоро мъжа ми го мери по 3 пъти на ден,горкия,като някоя медицинска сестра е  Mr. Green
И си записвам редовно колко е,само че тази вечер е нещо високо.Отдавам го на 1-ната чаша кола,която изпих /почти не пия кола откакто съм бременна/ ,ама ако и утре е високо ще му мисля тогава...

# 380
  • София
Харемче, ще ни изтърпят някак, то малко остана.  Hug Аз не давам парното да се пуска тук както си го пускахме, и нощем спим без парно, цяла нощ ми е горещо, а по принцип съм зиморничава.  hahaha

# 381
  • offshore & overseas
Уф, а ние нямаме вентили и не можем го спря туй парно, но си спим на широко отворен прозорец и пак си поддържаме заветните 14-15 градуса по Целзий, че и надолу (стаята малка, прозорците големи).

Ох, стана готина раздумка, пък си правех планове да се къпя, дали вече не е късно? ooooh!

Моето кръвно пък пада, което ме тревожи, защото съм парцал, и то въпреки че пия по 2 кафета/ден.

# 382
  • София
Късно е за къпане. Кога ще ти изсъхне тази гъста коса, да не вземеш сега да настинеш.

А иначе мен като ме навикват, независимо дали е с или без причина, тактиката ми е да мълча, нито се защитавам, нито атакувам. хората си казват каквото са наумили и после като няма спор/диалог си млъкват и си продължаваме тихо и кротко. Да живее Шефа, заради него се научих, ама ми трябваха години докато открия това простичко решение на проблема.  Mr. Green

# 383
  • offshore & overseas
Ники, и аз така по принцип, стига да не става дума за майка ми или мъжо (само те успяват да ме извадят от кожа)... Другите все едно не съм ги чула. Та така и в Шейново не се получи дискусия на тема защо толкова късно...

# 384
Що не спите бре Mr. Green и на мене  ми е горещооо и не мога да спя...тясно ми еееее,малката ме ритааа мнго и така  Laughing
Имам въпрос,кога се дава обменната карта за раждане от гинеколога,моя доктори вика един месеж преди термина в нета чета ,че когато ти дадат болничния newsm78
Свекървището ми гледа на карти и кафе,и звънна вчера на мъжа ми да му каже ,че "виждала" дата 07.02 Joy

# 385
  • София
Ами така де, те като решат да се правят на велики акушерките, защо да им чупим хатъра.  Laughing А иначе се сетих, че последната година-две с колежката открихме и вълшебните думи - "Прав си, шефе, повече няма да се повтори!". Е, казвам ви, действа безотказно, пък ние си правехме каквото сме си решили.  hahaha

# 386
  • York
Опалянка  Laughing
Да се намеся и аз в среднощния разговор  Mr. Green

Честито на Кристинчето да кажа първо! Да ти е жив и здрав малкия мъж и да го изпрзтят в къщи възможно най - скоро!   bouquet

Аз не страдам от киселини, но от месец, та и повече, не мога да спя. Беболана много ми натиска органите напоследък и е голяма мъка да си намеря правилната поза за сън  Crazy
Докато четях какво се е случило с Кристинчето, разказах набързо на мъжа ми, който по - късно реши, че тази седмица трябва да съм си приготвила багажа за болницата, че както било тръгнало  Mr. Green Mr. Green Започна да се притеснява повече от мен. А и взе да му личи на горкия  Joy

# 387
  • Бургас
Пипи,моята ми я дадоха при издаване на болничния.
А пък моята свекърва ходила при някакъв в Свиленград ,който участвал в Ясновидци и той казал,че бебето ще е момче. И тя така вярва и до днес,каза че до деня на раждането нищо не се знаело....

# 388
  • offshore & overseas
Ами така де, те като решат да се правят на велики акушерките, защо да им чупим хатъра.  Laughing А иначе се сетих, че последната година-две с колежката открихме и вълшебните думи - "Прав си, шефе, повече няма да се повтори!". Е, казвам ви, действа безотказно, пък ние си правехме каквото сме си решили.  hahaha
И това е изпробвано -- потвърждавам, че действа безотказно, стига да ми се откъсне.  Joy

# 389
  • София
Съни, то шега, шега, ама не на една мама и се е случвало да я изненада пола при самото раждане.  Laughing
 Praynig Praynig Praynig Дано на мен не ми се случи, голяма трагедия ще е, ама вие си знаете!  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт