Отговори
# 405
  • York
Аз  сега като се замисля, честно да си кажа, даже и незнам къде мога да отида и да си платя за тонове. Предполагам в Майчин дом и в АГ-то  newsm78
Да взема утре да проверя.  Rolling Eyes

Мен напоследък много ме стягат подготвителни контракции, а и ме боли междукрачието.  Crazy

Хилоул звездичке  Laughing

# 406
  • София
На мен бебето не ми е позиционирано правилно и не ме натиска в междукрачието, не се оплаквам. Главата му е вдясно, много ясно го усещам когато хълца, че е там. При по-дълго ходене обаче натиска мехура, нямам идея с коя част на тялото му го прави.

# 407
  • York
На мен бебето не ми е позиционирано правилно и не ме натиска в междукрачието, не се оплаквам. Главата му е вдясно, много ясно го усещам когато хълца, че е там. При по-дълго ходене обаче натиска мехура, нямам идея с коя част на тялото му го прави.
Аз не мога да различа кога хълца. Мехура ми се натиска денонощно, а освен него и правото черво, та ми се налага да бягам към WC - то доста често.  Вече имам и дежурна крастословица  Joy Joy

# 408
.

Стар, здрава ли е новата масичка?  Laughing

Ъхъ  Mr. Green, не давам на никой да я пипа, седи като музеен експонат  Crazy. Въпреки че аз я счупих, изкарах другите виновни  Whistling..... Усещам, че като родя може и да ме изритат, аз сама не се търпя понякога  Joy !

Hug

Няма ли да спим  1countingsheep ?

# 409
Ради, То и на мен ми се иска вече да минава, ама пък нали не било хубаво  по-рано и всеки ден бил от значение newsm78 newsm78
Макар че при мен бебун още декември беше2,500, а след 2-3 дни влизам в 36 г.с, та се изкушавам вече дали да не пробвам някой от меотдите на Януарки Mr. Green Но...по-добре да не дърпам котето за опашката, пък да видим до кога:)
Никич,
бе не мога да се позная направо ooooh! Принципно си държа на определени марки, качество и подобно....Исках( а и още) всичко най-добро за бебуната, но изведнъж като се стиснах, все едно чичо Скрудж ме е
възпитавал Crazy Все гледам дали нещо наистина много ми трябва и сега, после сто хиляди опции за поръчки и доставки #Crazy..Добре, че
днес мъжът  Mr. Green в къщата ме замъкна да купим количка на детето. То и там си показах рогите  Twisted Evil,ама пак добре че взехме Heart Eyes

# 410
Аз не мога да различа кога хълца. Мехура ми се натиска денонощно, а освен него и правото черво, та ми се налага да бягам към WC - то доста често.  Вече имам и дежурна крастословица  Joy Joy
Еми ще взема и аз да си турна една -две книжки и кръстословици в това така приятно помоещение Mr. Green Вчера за интервал от 10 минути го посетих 5 пъти Crazy Освен да пия вода само до 6 часа привечер - друго не се сещам:)

# 411
Ради, ми ти си готова бре Grinning. Последно как ще раждаш, измисли ли го ?

# 412
  • София
Понякога, завидях ти за кръстословицата, да знаеш!  Embarassed Аз толкова затъпяла се чувствам, че не се и опитвам с тоз пилешки мозък да решавам вече.  Laughing
А хълцането е отсокро - 2-3 седмици, и аз не знаех какво е, но определено не може да се сбърка - ритмично помръдване за поне десетина минути, хълца, та се къса.

Велви, и за мен това е странно състояние, защото винаги съм била много ларж и общо взето пари в себе си не обичам да имам.  Laughing Предпочитам да харча, вместо да спестявам. Сега хормоните ли ми бушуват повечко, успяха да ми промият единствената гънка с каталитичните прогнози за Световната финансова криза ли, просто остарявам ли, и аз не знам, но се чувствам много променена.

Стар, или както казва мъжа ми  " Не знам как е възможно във всяка ситуация да се изкараш жертва!" . Ми така де, домашните са виновни за масичката, много ясно.

# 413
  • York
Велв, какви са методите на януарките, че това съм го пропуснала, а уж ги следя редовно  Wink
Книжка за най - малката стаичка не мога да прежаля, но пък с някакъв тъп вестник с голяма крастословица и някое друго судоку, нямам проблем Simple Smile
Ме ме хваща жаждата предимно вечер и то след 9ч. По време на вечерята и до сега съм изпила към 3л вода  Sick

Ние имаме едни скатани парички за фонд детенце, които мъжа ми не знае къде са.  Joy Joy Joy Joy Трябва в най - скоро време да му кажа къде да ги търси, че да не се налага да изпада в паника  hahaha
Аз съм зодия Телец и по природа съм стисната обач1е пък сега съм точно обратното. Пак си правя сметката, но отгоре отгоре, колкото да не загубя тренинг  Laughing

# 414
Велв, какви са методите на януарките, че това съм го пропуснала, а уж ги следя редовно  Wink
Ние имаме едни скатани парички за фонд детенце, които мъжа ми не знае къде са.  Joy Joy Joy Joy Трябва в най - скоро време да му кажа къде да ги търси, че да не се налага да изпада в паника  hahaha
Аз съм зодия Телец и по природа съм стисната обач1е пък сега съм точно обратното. Пак си правя сметката, но отгоре отгоре, колкото да не загубя тренинг  Laughing
Чистят те, домакинстват, стълби качват,мебели местят Mr. Green И накрая и мъжовете си нападат за любоФ и ласки  Joy
Иначе, аз като един Лъв хич не обичам да пестя - даже напротив, но сега има и пари на страна ( чудо невиждано  Mr. Green), а и се циганя за най-малките работи - въобще хормоните игратя яката:)
Аз ще позяпам малко "Ало, ало", та барем се засъня:) Лека нощ и утре пак - до победа Mr. Green

# 415
  • York
Отдадох се на темата "Смешно ли е раждането?" и още повече се разсъних. Май е време да се опна на миндера и да се пробвам да заспя пред телевизора.
Спокойни сънища!

# 416
  • offshore & overseas
...Иначе, аз като един Лъв хич не обичам да пестя...
Упс, още една причина да си спестявам язвителните коментари за лъвЮвете. Mr. Green Втора Лъвица в главно Л в темата. Wink

# 417
  • France-Bulgaria
 що не спите бе?  Whistling аз се въртях 2ч в леглото и реших,че по-дбър вариант е да стана и да позяпам из нета,какво липсва и какво не,че има някои неща,които следва да се допълнят към гардероба на бебо./качих и малко снимки с придобивките в албума/ Blush Като гледам повечето сте готови дори и с количките, а аз още се довумя м/у някои модели..... newsm78 ooooh!
През деня нямам време да се ровя из сайтовете,тя каката не ме осатвя,мамо ела да рисуваме,мамо искам да си играем мамо това,мамо онова.....  Crazy  Crazy
Мъжо е на мнение,че когато съм пред компа- харча много повече  Stop
Бебо много се е размърдал и сън не ме хваща вече 2-ра седмица newsm32
А и днес цял ден съм с едни контракции,то аз си ги имам още от началото на бремността,но сегашните са леко болезнени... Thinking да не реши бебо да излезе по-рано,казала съм му,че му е рано още,да си стои сега на топло.Има време,поне да изчакаме да присгине леглото  Party
Отивам да си направя поне едно чайче... Stop
ЛЕКА И МЕКА  Hug

# 418
Добро утро!Аз по това време се измъквам от леглото след едночасово чакане да ми се предреме,чудно как се будя в 5ч. свежа все едно спала с дни,а лягам в 1ч.,уви тази бодрост ще приключи с раждането предполагам. Ще ме извините ,но нито закуска ,нито кафе мога да предложа,не от скръндзливост де.

# 419
  • някъде тук

Добро утро  Hug Гледам снощи добре сте си побъбрили  Laughing аз също се въртях в леглото и неможах да спя можеше да се включа поне щеше да ми мине приятно времето. Станала съм още в 5.00 нали ще ходя при док да видим какво става с моите контракции та нямам търпение Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт